Opublikowano 30 stycznia 20178 l Legenda klubu, jeden zły sezon tego nie zmieni, zwłaszcza wspominając jeden sezon wstecz, gdzie rozstawiał wszystkich po kątach. Niech wiedzie się mu dobrze. Edytowane 30 stycznia 20178 l przez ragus
Opublikowano 30 stycznia 20178 l Chodzi o 14/15? Ja zawsze sceptycznie podchodziłem do jego występów w tym sezonie, fakt że strzelił sporo goli, ale w obronie, gdyby nie harówa Williana mogłoby być krucho, szczególnie w drugiej połowie sezonu. Pamiętam mecz z Hull (3-2 dla Chelsea), w cholerę błędów wtedy popełnił. Nie no, wiadomo że legendą jest i będzie, szkoda że jego spadek formy defensywnej był tak gwałtowny. Ale wiek rzadko kiedy oszukasz na pozycji bocznego obrońcy.
Opublikowano 31 stycznia 20178 l Manolo Gabbiadini - Napoli ------> Southampton - 14,5m GBP Czyli Milika rehabilitacja przebiegła zaskakująco sprawnie, zobaczymy jak na boisku. dobry transfer dla Sou, po kontuzji Austina głównie Jay Rodriguez grał na 9.
Opublikowano 31 stycznia 20178 l Jese wraca jednak do Hiszpanii, wypożyczenie do Las Palmas do końca sezonu.
Opublikowano 31 stycznia 20178 l I słusznie wybrał, bardziej naturalne środowisko dla niego, w Boro mógłby nie wygrać rywalizacji z Bamfordem. I nawet nie mówię tego ironicznie, bo już nie raz takie gwiazdki nie poradziły sobie w slabeuszach EPL, jak choćby Iturbe w Bournemouth. Lord Ranocchia bliski przejścia do Hull na wypożyczenie, a Biabiany odmówił wypożyczenia do Chelsea. Co do Gabbiadiniego to szału nie robił pod nieobecność Milika, Sarri wolał nawet wystawiać Mertensa na ataku zamiast niego. Z kolei Shane Long i Jay Rodriguez ostatnio strzelają, więc dziwny ten transfer mi się wydaje.
Opublikowano 31 stycznia 20178 l Wrzucam to jako ciekawostkę z przymrużeniem oka, ale Gazzetta dello Sport podaje że Chelsea jest zainteresowana Pawłem Wszołkiem. Polski futbol jeszcze nigdy nie miał się tak dobrze
Opublikowano 31 stycznia 20178 l No ja czytałem, że Ake ma podobno... znowu odejść z Chelsea. Ja pyerdole ten klub to niezłe cyrki transferowe potrafi odwalić z tymi młodzikami. Jak wspominacie o Jese w Las Palmas to jeszcze warto wspomnieć, że wybrał się tam na pół roku Alen Halilović, kolejna perełka z Dynama Zagrzeb, która próbowała swoich sił w Barcelonie, Sportingu Gijon a ostatnio w Hamburgu, ale coś tak średnio wychodziło. Może tym razem? Edytowane 31 stycznia 20178 l przez MYSZa7
Opublikowano 31 stycznia 20178 l No racja, ale tak podsumowując te wszystkie dotychczasowe przystanki w jego karierze to tak średnio :potter:
Opublikowano 31 stycznia 20178 l Hull podobno daje 9 milionów za Grosickiego. Wydawałoby się że pogodzili się ze spadkiem i zbierają fundusze/czyszczą listę płac przed championship bo sprzedali już Livermore'a, Snodgrassa, a mają jeszcze puścić Robertsona do Burnley za 10 milionów, a tu chcą poszastać kasą. Nie wydaje mi się że Grosicki, piłkarz który po 60 minutach meczu oddycha rękawami i który zazwyczaj gdy wychodzi w pierwszym składzie Rennes gra przeciętnie, będzie wystarczającym impulsem do utrzymania. Nie wydaje mi się też, że sam Grosicki spełni swoje marzenie o grze w Premier League przechodząc do klubu z tak bliską perspektywą spadku. Chyba że usatysfakcjonuje go pół roku gry w EPL.
Opublikowano 31 stycznia 20178 l Chelsea’s technical director Michael Emenalo has travelled to Italy to complete a deal for Torino striker Andrea Belotti, according to reports. Sky Italia claim that the Premier League leaders are pushing to secure a deal for the 23-year-old, who has a €100 million (£86m) release clause. To by byla chyba bomba transferowa?
Opublikowano 31 stycznia 20178 l Grubo byłoby z tym Bellottim, ale ja wyczuwam drugiego Immobile Liverpool chce za tę pokrakę Sakho 20 baniek XD. A gość chyba nie gra w piłkę nożną od 2015. Z kolei Leicester odrzuciło trzecią ofertę Sunderlandu za Ulloę. Nie wiem po ch.uj oni go trzymają, sam chce odejść, a mają w ataku takie tuzy jak Okazaki, Dżejmi Wardi krul strzelcuw czy wielki Slimani kupiony za gruby hajs ze Sportingu.
Opublikowano 31 stycznia 20178 l Podobno Grosicki jest na lotnisku w Rennes Czy zdazy? Gdzie leci? Okladka juz gotowa?
Opublikowano 31 stycznia 20178 l nom, widziany był na lotnisku pewnie jak na deadline day przystało zarezerwował samolot na 21:00 żeby był czas wyrobić się z formalnościami, jak w lecie
Opublikowano 31 stycznia 20178 l Hull bez sensu, spadna do championship to go tam zajezdza w miesiac.
Opublikowano 31 stycznia 20178 l A Odion "Nie odejdę do Chin, tu nie chodzi o pieniądze, tu chodzi o spełnianie marzeń [cytat sprzed roku]" Ighalo odszedł z Watfordu do Chin za 20 milionów funtów. Piękne jak tylko skończy się forma to można spier'dalać :D. Ale fakt, nigdy nie kumałem fenomenu Ighalo, zbyt dużo goli na farcie strzelał żeby go traktować poważnie.
Opublikowano 31 stycznia 20178 l Skonfliktowany z trenerem Celty Fabian Orellana przechodzi do Valencii. Ze względu na to, iż Celta była zdesperowana go wypchnąć to i cena była promocyjna, zaledwie 3mln euro
Opublikowano 31 stycznia 20178 l Godzina została, a transfer Grosickiego wciąż niepotwierdzony To czekamy jak pół roku temu. Paranoja tak latać sobie na rozmowy na ostatnią chwilę.
Opublikowano 31 stycznia 20178 l Grosik już w Hull, tyle zeszło bo zaczytał się chłopak w google maps w poszukiwaniu dobrych kasyn w okolicy Nie za późno? xD
Opublikowano 3 lutego 20178 l Szkoda, że to gwiazdorzenie nie przekłada sie od wielu lat na wyniki Brazylijczyków, no ale cóz :)
Opublikowano 7 lutego 20178 l Hernanes: Juventus ---> Chiny Martin Caceres: Juventus ---> Southampton. Dobry transfer, bo bez Fonte i z kontuzjowanym van Dijkiem grają ostatnio bardzo źle. Edytowane 7 lutego 20178 l przez c0r