Twarożek 26 Opublikowano 6 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2018 Lichsteiner ma 34 lata. Kazda pozycja poza gk odpada totalnie w tym wieku. Nie ma to jak dobrze zaczac przebudowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 6 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2018 Dani Alves jest starszy, a cała Brazylia w panice, że kontuzja wyeliminowała go z mundialu. Z drugiej mańki Lichsteiner z tego co widziałem w LM często siedział na, więc trudno coś wyrokować, ale że idzie do Arsenalu to wątpię by sobie tam nie poradził. Jest w stanie wnieść sporo ambicji i doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 6 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2018 11 godzin temu, _Be_ napisał: No i jest oficjalnie Tak zerknąłem jednym okiem i myslałem że kupili Ronaldo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2018 Bellerin nie ma zmiennika także rozsądny transfer Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 7 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2018 (edytowane) Ploteczki, ploteczki... Portugalski magazyn Record krzyczy z okładki o odejściu CR7 z Realu. Podobno jest to decyzja nieodwracalna. Edytowane 7 czerwca 2018 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Twarożek 26 Opublikowano 7 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2018 15 godzin temu, Yakubu napisał: Dani Alves jest starszy, a cała Brazylia w panice, że kontuzja wyeliminowała go z mundialu. Z drugiej mańki Lichsteiner z tego co widziałem w LM często siedział na, więc trudno coś wyrokować, ale że idzie do Arsenalu to wątpię by sobie tam nie poradził. Jest w stanie wnieść sporo ambicji i doświadczenia. Min dlatego Brazylia od paru lat faworytem nie jest do tytułu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2018 No z tym, że w tym roku jest faworytem Brak Daniego to bardziej strach przed tym, że nie będzie prawidzwego przywódcy w szatni, kogoś kto ich podniesie na duchu w przerwie Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 7 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2018 Ploteczki, ploteczki... Portugalski magazyn Record krzyczy z okładki o odejściu CR7 z Realu. Podobno jest to decyzja nieodwracalna. Nie wierzę :] Dlatego, że nieodwracalna była 3 decyzje nieodwracalne temu :] A tak na serio ... Było by całkiem ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2018 Krysia walczy o piniondze, przerabiane pińcet razy na koniec każdy każdemu robi lachę i aj wery hepi. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 7 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2018 Wow, ludzie naprawdę uważają Wengera za największą zarazę w historii świata, jeśli uważają, że Arsenal z Emerym ma walczyć o drugie miejsce. Mdr. Nie zazdroszczę typowi. Diogo Dalot - to ciekawy dla mnie transfer sprzed paru dni, o którym dość mało się mówi, jak na Manchester United. O dziwo Valencia i Young w sumie nieźle się spisywali jako boczni obrońcy w tym sezonie, ale było wiadomo, że klub poszuka bardziej przyzwyczajonych do pozycji graczy. Jednak nieco zaskakujące, że na pierwszy ogień poszedł 19-latek z Porto, który ma na koncie ledwie kilka meczów w dorosłym futbolu. Nie było nawet głosów oburzenia, że takich graczy nie wolno kupować, jak to bywało. Na pewno nastolatek jest duży i silny, jak to Mourinho lubi u swoich obrońców. Grał na obu bokach obrony. No i Fred - gracz, którego w koszulce Red Devils powinniśmy sporo widzieć. Takiego pomocnika każdy teraz chce: he protec, he attac, szybko przechodzi z jednego w drugie. Dość kosztowny i intrygujący ruch, ma szanse być jednym z kluczowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2018 18 minut temu, ogqozo napisał: Wow, ludzie naprawdę uważają Wengera za największą zarazę w historii świata, jeśli uważają, że Arsenal z Emerym ma walczyć o drugie miejsce. Mdr. Nie zazdroszczę typowi. Dopiero co odpisałem w jednym temacie, w którym nie bardzo zrozumiałeś co mam na myśli, a chwilę później wchodzę do tego tematu i okazuje się, że z czytaniem ze zrozumieniem to też tak nie bardzo. Napisałem, że chciałbym drugiego miejsca dla Arsenalu a nie, że z Emerym drugie miejsce od ręki. Może zdarzyć się coś co trudno teraz przewidzieć, jak to w piłce bardzo często bywa. Wenger był w Arsenalu wypalony i Arsenal był wypalony Wengerem i jego metodami, co z kolei pozwala przypuszczać, że w innym miejscu może odnieść jakiś sukces. Tak że nie, Wenger nie jest aż tak zły, po prostu za długo pracował w jednym miejscu, a przy tym nic w swojej metodyce nie zmieniał. Kto stoi w miejscu ten się cofa. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 8 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2018 (edytowane) Zawsze doceniam ludzi z talentem pisania żartów w superpoważnym tonie. Z ciekawszych rzeczy, uderzył mnie tego lata transfer Ricardo Pereiry do Leicester City. Rok temu naprawdę, naprawdę się nie spodziewałem, że ten szatan prawej flanki wyląduje w Leicester. W Leicester. To jest dopiero żart. Nie zniosłem transferu tak ciężko od czasu, gdy Jordan Amavi trafił do Aston Villi. Mam nadzieję, że skończy się lepiej. Mówi się też, że z Leicester dogadany jest Jonny Evans - również zawodnik, którym interesowało się wielu największych... Poważnie starać się miał i Pep, i Arsenal. WBA wolało zatrzymać swojego lidera, by walczyć o utrzymanie, no i nic z tego nie wyszło. Tymczasem 30-letni stoper przechodzi badania medyczne u mistrzów Anglii 2016. Edytowane 8 czerwca 2018 przez ogqozo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 8 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2018 Zawsze mi się wydawało że to zainteresowanie City jest spowodowane tylko tym zeby miec Home-grownów i tyle. Jak już mówimy o Leicester, ich były gracz - Danny Drinkwater - jest do wyjęcia z Chelsea w promocyjnej cenie 30 milionów Ł. Kluby już sobie ostrzą ząbki na tę promocję. Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 8 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2018 Costa wykupiony definitywnie z Bayernu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 8 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2018 Dzieje się w kolejny piękny dzień w Anglii. Co do naszych Polaków rodaków, to Włosi chcą wydymać Szczęsnego A Fabiańskiego Walijczycy Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 8 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2018 Nie no, to chyba oczywiste, że taki klub jak Juve musi mieć dwóch klasowych bramkarzy, więc jakie dymanko? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 8 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2018 IMO ściągneli Włocha, młodszego, i to pewnie jego będą forsować na bramkarza nr.1. Mając Włocha i Polaka we włoskim klubie to pewnie ten pierwszy będzie faworytem. NO ALE DOPÓKI PIŁKA W GRZE... Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 8 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2018 to jak polak to do ekstraklasy, tutaj beda na niego stawiac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 425 Opublikowano 8 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2018 Alisson nie był wstanie wygryźć Szczęsnego z bramki, to tym bardziej nie zrobi tego Perin. Ale swoje też na pewno pogra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2018 (edytowane) Przecież jakiś czas temu ktoś tam z góry Juventusu potwierdził, że Szczęsny na pewno będzie numerem jeden w przyszłym sezonie. Tak jak Yakubu napisał, potrzebują solidnego zmiennika. Teraz wszystko w rękach Szczęsnego. Oficjalnie: Wychowanek Milanu, reprezentant Włoch, 23-letni pomocnik Bryan Cristante występujący dotychczas w Atalancie został nowym zawodnikiem Romy. Edytowane 8 czerwca 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 425 Opublikowano 8 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2018 No spoko, ale to już pisałem o nim na poprzedniej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2018 Ale teraz już O F I C J A L N I E Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 8 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi