ogqozo 6 541 Opublikowano 19 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2022 Godzinę temu, Bartg napisał: Czy tylko ja wyczuwam zjazd jak w przypadku praktycznie kazdego piłkarza na każdej pozycji po przyjściu do, United w ostatnich latach? Fxd Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 19 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2022 No ale chyba nie myślicie, że to będzie trwało w nieskończoność? Poza tym Bruno w pierwszym sezonie od razu zaskoczył i miał liczby na poziomie najlepszych sezonów Lamparda. Po przyjściu Ronaldo zgasł i trwa to nadal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 19 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 19 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2022 Jednak takie trio jak Modric-Casemiro-Kroos to nie wiem czy kiedyś było na tym poziomie. Ta sama linia pomocy przez 7 sezonów. Cztery wygrane finały Ligi Mistrzów z tą samą pomocą w każdym. Nie myślałem w sumie, że skończy je ten najmłodszy. A pamiętam jak fani Realu i nie tylko ze mnie ryli jak pisałem że Casemiro gra świetnie w Porto, że jakim ja muszę być cepem żeby myśleć że taki koleś jest gdziekolwiek blisko grania w Realu hehe, chyba Saragossa hehe. Koleś był opoką Realu niemal od pierwszego meczu jak przyszedł. No ale i tak zadziwia mnie ten ruch ze strony Man United. Ponad 60 mln euro opłaty za 30-latka lol. Do tego pensja, która, jak podkreślaja media hiszpańskie, nie będzie dwa razy wyższa niż w Realu (tylko prawie dwa razy wyższa). Ponad 11 mln euro NA RĘKĘ. I co, teraz Man United będzie wreszcie miało lepszych piłkarzy niż Brentford? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 766 Opublikowano 19 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2022 (edytowane) Czyli ManU dalej zamierza się kopać po czołach z wypalonymi grajkami na wysokich pensjach. Nie mówię, że to zły transfer, bo na na papierze wygląda bardzo dobrze, ale jakoś nie wierzę, że Casemiro poczuł głód zdobywania kolejnych trofeów (mocno umownie powiedziane) i chce rozpocząć nowy rozdział w Manchesterze. Edytowane 19 sierpnia 2022 przez ginn Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 19 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2022 chłopowi się znudziło wygrywanie i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 608 Opublikowano 19 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2022 Nie wiem jaką silną motywację do odbudowywania tego klubu może mieć piłkarz z czterema pucharami LM. Nie twierdzę, że nie będzie miał dobrych meczów, tylko no kurde, on nie będzie na pełnej piździe kopać się z koniem w imię samorealizacji w tym klubie. Czy 30-letni piłkarz naprawdę wierzy w mistrzostwo kraju, gdzie - pomijając w tym wszystkim konieczność zdobywania punktów United - totalnie musiałaby się wysypać aż dwie JEDNOCZEŚNIE drużyny w postaci Liverpoolu i City? Do tego gorsza od nich musiałaby być Chelsea, a z tych dwóch drużyn Chelsea wydaje się mieć stabilniejszą przyszłość przez następne 3-4 lata. No i Arsenal, który w zasadzie już teraz robi to, co United by chciało. Przyszedł sobie sprawdzić co to jest ta Premier League, doświadczyć czegoś innego, pokopać za dobry hajs... Bo w trofea pewnie sam nie wierzy, ewentualnie jakieś TOP4, albo przy bardzo dobrych wiatrach puchar ligi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 19 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2022 (edytowane) Chłopak ma 30 lat, czas myśleć o przyszłości. Za 4 lata, to będzie podstarzały grajek a kasy zrobi jak przez 8 lat w Realu. Medale i tytuły mu ze ściany nie znikną, hajs się zgadza, alleluja i do przodu. No chyba, że "złapie kontuzję" jak Bale przez ostatnie lata w RM No i Lewy będzie miał lżej w El Classico... Edytowane 19 sierpnia 2022 przez Shankor Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 608 Opublikowano 19 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2022 6 godzin temu, ogqozo napisał: Ponad 60 mln euro opłaty za 30-latka lol. Okazało się, że jednak nie w euro, a w funtach. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 20 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2022 Wesley Fofana nie gra, bo "nie ma do tego głowy". Zawodnik bardziej podobno myśli o transferze do Chelsea. Fofana chętny, tylko Leicester wolałby dostać ogromną ofertę za topowego obrońcę, a Chelsea nie chce się kosztować (moja ulubiona plotka z tysiąca doniesień o stoperach w Chelsea to oczywiście: że chcą Harry'ego Maguire'a). Tielemans też nie gra, w sumie nie wiadomo, może też chce gdzieś pójść. Antony zaś opuszcza treningi w Ajaksie, bo nieskupiony od kiedy ofertę daje mu Manchester United. Tutaj również nie zgadza się kwota, ale znając Man United, pewnie dadzą Ajaxowi jakieś miliardy ostatecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 21 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2022 No ale innej opcji za bardzo nie ma. Rashford myślami dawno poza grą, Martial poza przebłyskami przedsezonowymi szybko wypadnie z gry, Greenwood zniszczył sobie karierę, a Sancho to niewypał (3 gole u 4 trenerów, beka wnusiu). No jeszcze nie wiadomo co z Ronaldo. Czy ktoś się skusi? Pewnie agent i Cristiano mocno byli zaskoczeni, że odmówił im przede wszystkim Bayern. Na papierze idealne zastępstwo Lewego, plus dopisanie sobie łatwych kolejnych trofeów w Bundeslidze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 21 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2022 Casemiro jest niesamowicie ambitny i waleczny, ja bym się bardziej obawiał o psucie szatni przez Cristiano czy dalszy zjazd Varane'a, który po osiągnięciu prime'a w wieku 21 lat rozpoczął od tamtego momentu powolny zjazd do bazy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 22 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2022 Bardzo sie dziwie z odejscia Casemiro z Realu. To byl jeden z moich ulubionych pilkarzy w Realu i duzo z nimi osiagnal a mogl osiagnac o wiele wiecej, jeszcze do Manchesteru United ktory jest o wiele gorszym klubem. No dziwny ruch Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2022 https://www.facebook.com/yasirarafat.ahmed.9/videos/628612232118690 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 25 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 25 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2022 Lepiej późno, niż wcale. Oby dostawał czas na boisku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 820 Opublikowano 25 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2022 (edytowane) Drugi Morata Edytowane 25 sierpnia 2022 przez Kaczi Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 25 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2022 Ja zawsze uważałem że zdrowy Milik to top we Włoszech, jak również myślę że nieźle wszedł do Marsylii. Ale kurde, po tak słabym sezonie jak ostatni przejść do Juventusu to jednak marzenie. Di Maria to kolejny gracz, który przychodzi z poważnego futbolu do Serie A i odstaje poziomem, więc nawet jako drugi napastnik być może Milik będzie musiał walczyć o występy. Jednak Di Maria i Vlahović to trochę poważniejsza konkurencja niż Luis "Benzema drugiej ligi hiszpańskiej" Suarez. Vlahović IMO nadal bardzo w kratkę, ale jednak to gwiazda. A Di Maria w debiucie wyglądał dużo lepiej niż reszta Juve, grając niby oficjalnie jako drugi napastnik w 4-4-2. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 608 Opublikowano 25 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2022 Jaki spektakularny upadek xd Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2022 Alexander Isak oficjalnie w Newcastle. Kurde, minęły trzy lata od kiedy koleś odchodził z Dortmundu jako jednak rozczarowanie ogromnego hajpu, a przecież nadal ma tylko 22 lata i jeszcze sporo musi się nauczyć, żeby dobrze grać w piłkę. 70 milionów euro dla Realu Sociedad to raczej dobry deal dla Basków. Mimo wszystko przejęcie Newcastle przez szejków nie idzie na razie tak, jak niektórzy mówili, jeśli największe gwiazdy jakie ściągnęli to Isak i Botman. Wesley Fofana raczej już przejdzie do Chelsea, opłata podobna, takoż jak za Maguire'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 619 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2022 70 mln za tak chwiejnego jeśli chodzi o formę napastnika. Bardzo mocno przepłacili. No ale to jest Anglia, tam już dawno przekroczono granice dobrego smaku w płaceniu za piłkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 766 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2022 Isak to ryzyko. Bardziej bym obstawiał, że okaże się flopem niż odpali, ale obym się mylił, bo życzę Newcastle sukcesu. Cieszę się, że Arsenal zimą odpuścił temat Isaka, jak usłyszał ile sobie życzą kwoty odstępnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 28 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2022 Holenderskie źródła podają, że Antony został sprzedany do MU. Teraz tylko czekać na oficjalne potwierdzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 28 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2022 https://twitter.com/SkyKaveh/status/1563860512542265344?s=20&t=5czOFVairlU83NprKmdsxQ Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 28 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2022 Andrea Belotti w końcu raczej dziś trafi do Romy. 5 lat po tym, jak koleś wymiatał w Serie A i był jednym z najbardziej pożądanych napastników. Od tego czasu bycie królem Torino jakby za bardzo mu przypasowało. Kibice go wielbili bo się starał, ale piłkarsko wiele się nie nauczył. Samo Torino za wiele też nie osiągnęło. Może w nowym klubie się odrodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi