Skocz do zawartości

TRANSFERY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

s.khedira_147x222.jpg

Sami Khedira

VFB Stuttgart --> Real Madryt

W sumie nie wiem po co ten transfer,no ale pozostaje mu życzyć powodzenia ;) Ciekawe kto teraz odejdzie? Oby M.Diarra ;)

Eee, po to, żeby Real miał chociaż jednego dobrego piłkarza i przeszedł w końcu 1/8?:diablo:

Opublikowano

s.khedira_147x222.jpg

Sami Khedira

VFB Stuttgart --> Real Madryt

W sumie nie wiem po co ten transfer,no ale pozostaje mu życzyć powodzenia ;) Ciekawe kto teraz odejdzie? Oby M.Diarra ;)

Eee, po to, żeby Real miał chociaż jednego dobrego piłkarza i przeszedł w końcu 1/8?:diablo:

Ano rzeczywiście zapomniałem :turned:

Opublikowano

Nie zapominam o niczym.Nawet liga Szwedzka,Ukraińska czy Estońska są lepsze niż nasza.Nawet Botswana,Syria, Wietnam, Cypr, Gruzja czy Libia nas wyprzedza.Jesteśmy na 67 miejscu na świecie

XD I oczywiście Ty w to wierzysz. No to gratki, takie zestawienia są równie miarodajne jak ranking FIFA. Najpierw mierzmy wszystkich jedną miarką, później róbmy rankingi.

Opublikowano

Nie zapominam o niczym.Nawet liga Szwedzka,Ukraińska czy Estońska są lepsze niż nasza.Nawet Botswana,Syria, Wietnam, Cypr, Gruzja czy Libia nas wyprzedza.Jesteśmy na 67 miejscu na świecie

XD I oczywiście Ty w to wierzysz. No to gratki, takie zestawienia są równie miarodajne jak ranking FIFA. Najpierw mierzmy wszystkich jedną miarką, później róbmy rankingi.

No niestety po pierwszej serii meczów III rundy LE i LM widać,że jednak miałem rację.

Opublikowano

No niestety po pierwszej serii meczów III rundy LE i LM widać,że jednak miałem rację.

Miał być tutaj uszczypliwy komentarz, ale mi się odechciało, w końcu i tak nie oglądasz Ligi Polskiej, więc z kim mam dyskutować [i robić offtopa ;) ]

Opublikowano

w końcu i tak nie oglądasz Ligi Polskiej

Tu masz rację,gów.na nie tykam.

Opublikowano

No to Ruch już nie ma problemów finansowych :)

Wojciechowski dostanie sr/aczki krwotocznej jak się okaże, że ten jego budowany na wariata drim tim będzie się błąkał w środku tabeli.

Opublikowano

bez Niedzielana,Barana i Sobiecha Ruch murowany kandydat do spadku niestety...za to z płynnością finansową i wypłatami na czas więc może i piłkarze będą żwawiej zapie.rdalać po boisku

Opublikowano

Niczego innego nie mozna bylo sie spodziewac, to klasyczny dla naszej ligi sezon kopciuszka, gdzie awansuje do pucharow, a potem rozsprzedaje sklad i wraca na swoje miejsce w szeregu. Dysko-Polonia pewnie bedzie grac kupsko na poczatku, potem zwolnia trenera po 4 kolejkach i bedzie znowu wesolo.

Opublikowano

nie czaje, miliony za jakichs 20-letnich chłopców, transfery i kontrakty na setki tysięcy euro, po co to skoro przyjedzie jakas druzyna z azerbejdźanu i będzie wpierdol. Ci ludzie nie maja na co pieniędzy w Polsce wydawać? ;/

Opublikowano

20081020dasdasftb_144.jpg

Diego Godin

Villareal --> Atletico Madryt

Atleti w końcu wzmacnia obronę,która od kilku lat była wręcz beznadziejna...wcześniej Kasmirski teraz Godin, brawo Atletico :P

Opublikowano

Hernanes w Lazio.

Aha, no i przy okazji towarzyskiego meczu Milan - Lyon zobaczylem, ze Francuzi kupili najlepszego napastnika z football managera 2008, Jimmy'ego Brianda. Wiedza co dobre.