KrYcHu_89 2 291 Opublikowano 28 września Opublikowano 28 września Same gwiazdy, ale czy warto było ich kupować? Cytuj
Shankor 1 609 Opublikowano 2 października Opublikowano 2 października A wojtuś nawet krawata nie założył Cytuj
Shankor 1 609 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października Pogba ponoć negocjuje z Los Angeles FC oraz Olympique'iem Marsylia. No zobaczymy czy coś z tego wyjdzie. Trudno mi wyobrazić sobie francuza w Europejskiej piłce, ale czas pokaże. Dziwne, że nie ma plotek o Arabii. Cytuj
Shankor 1 609 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Balotelli zasila szeregi Genoi. Młody (34 lata), perspektywiczny zawodnik, z którym na pewno nie będzie problemów. Cytat "Jestem zmotywowany i — szczerze mówiąc — nie chce mi się gadać, wolę od razu zabrać się do roboty. Dam z siebie wszystko" - Balotelli 1 Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października (edytowane) Teraz się uda! Edytowane 29 października przez HenrykIggO Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano piątek o 16:55 Opublikowano piątek o 16:55 Według kilku mediów niemieckich, Xabi Alonso już na pewno odejdzie z Leverkusen po sezonie i obejmie Real Madryt. Real nadal interesuje się też Florianem Wirtzem, który raczej nie ma jakiegoś marzenia iść teraz do Realu, ale może się skusić. Wirtz, znany jako wizjoner boiska i niesamowity podający, miałby przywrócić nieco błysku, którego zabraknie po emeryturze Modricia. Jednak bardziej konkretny w dziedzinie wielkich podających jest plan zdobycia Trenta Alexandra-Arnolda. Jednak Real też mocno interesuje się Bundesligą, bo na wolnej agencji są zawodnicy na wrażliwych pozycjach - Alphonso Davies i Jonathan Tah. Tak, zabranie Leverkusen dwóch podstawowych zawodników i trenera w jednym okienku jest możliwe... Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano piątek o 17:09 Opublikowano piątek o 17:09 13 minutes ago, ogqozo said: Według kilku mediów niemieckich, Xabi Alonso już na pewno odejdzie z Leverkusen po sezonie i obejmie Real Madryt. Don Carlo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi