Kris Blake 40 Opublikowano 2 maja 2009 Opublikowano 2 maja 2009 Moze ktos napisac jak z grafika ?? Sa lagi ?? Podobno gra ma duzo bledow... Moze ktos to sprostowac ?? Pozdrawiam W sumie to na początku gra mi się podobała, ale jakoś dawno jej nie odpalałem. Spostrzeżenia: - grafika - jest ok, bez fajerwerków, ale czytelna - lagi - nie uświadczyłem, co nie znaczy, że się nie zdarzają - błędy - szczerze mówiąc to jakichś szczególnie karygodnych nie zauważyłem, bugi są, jak w każdej grze, ale tragedii nie ma ( możliwe, że gdybym się wgłębił w Socoma to bym coś więcej zauważył ) - loadingi - koszmarnie długie - w tę grę trzeba grać ze zgraną ekipą, wtedy gra się naprawdę przyjemnie . Cytuj
Matt90 0 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 Jak ktoś chce pograć, lub znaleźć się w moim klanie to zapraszam. Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 gra ktos w to? id w stopce Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi