Opublikowano 30 marca 201312 l Abonenci C+ dostają Nsport Abonenci N Domo, Planeta, MiniMini, Kuchniatv i jakieś inne badziewa, na dodatek posiadacze Npremium dostają pakiet Canal+ od 2 lub 5 kwietnia
Opublikowano 30 marca 201312 l Jedynie Planete z tych kanalow dla Nkowiczow jest ok, reszta to totalne badziewie. No i nPremium zostaje calkowicie wylaczone (oferta programowa wlatuje do roznych Canal Plusow), dlatego wlaczaja posiadaczom kanalow premium ce plusy.
Opublikowano 31 marca 201312 l Chyba coś się ruszyło i NC+ zaczyna srać w gacie . Właśnie włączyli nowe kanały na 3 miesiące gratis, do tego zwolniono prezesa marketingowego, a prezes NC+ wysłał pismo do założyciela fanpage AntyNC+ z prośbą o pilne spotkanie by przeanalizować ofertę NC+. Nie zwolniono tylko SAM ODSZEDŁ ze stanowiska w trybie natychmiastowym . To już 2 ważna osoba która odchodzi z NC+ . A co do NC+ to nieźle robią ludzi w konia dają w ofertach programy które lada dzień wyłączają np ESPN America ,TV Religia , Disney Junior ..... w dodatku jest masa kanałów nie gwarantowanych udostępnionych promocyjnie gdzie po tym okresie również owe kanały zostaną zdjęte z pakietów .Ale nikt ani słowa na infolinii o tym nie mówi . Wielkie zamieszanie również z listami informacyjnymi od NC+ do klientów N .. owe listy wysyłane są jako zwykłe co nie gwarantuje dostarczenia takiego listu a według zapisu brak odpowiedzi na owe pismo informacyje równa się z akceptacją nowych warunków NC+ z dniem 1 maja . Co może skutkować automatycznym przeniesieniem do NC+ i pakietem dobranym przez NC+ na 18 miesięcy . UOKIK niby się już bada tą sprawę oficjalne stanowisko ma być w tym tyg . Ja już napisałem wypowiedzenie 2 kwietnia wysyłam i zobaczymy czy zadzwonią z oferta ostatniej szansy . Obecnie w Nce mam WPT za 54zl aby mieć to samo w NC+ musiał bym wybrać pakiet minimum GOLD za 99zl . NC+ jak na razie zaproponowało łaskawie SIlver za 69zl na 18 miesięcy .... grzecznie odmówiłem
Opublikowano 31 marca 201312 l O takich pakietach jak w N to można tylko zapomnieć, była to idealna oferta .
Opublikowano 1 kwietnia 201312 l Jak widac Haro nie wplywa na ludzi ;PDzis (w sumie wczoraj) sprawdzilem list, ktory NC+ do mnie wyslalo i oferuja mi za 129zl Platinium i HBO, jak na oferte wyjsciowa ok. Coraz bardziej jest prawdopodobne, ze za 99zl na 12 miesiecy ugrac bedzie mozna platyne z hbo lub mr.
Opublikowano 1 kwietnia 201312 l No to faktycznie swietny interes bedzie .... za 95zl/ miesięcznie masz w CP wszystkie pakiety z HBO ,Cinemax + MR + HBO GO +ipla . W neti za 65zl Pakiet dom 33zl + HBO 25zl . Nie oszukujmy się NC+ musiało by zejść z cen bazowych o 30zl średnio na każdym pakiecie aby być konkurencyjnym ..... obecnie pakiet Confort kosztuje 39zl a jest to cena PROMOCYJNA normalna cena to 59zl :D Unierse+ 59zl PROMOCYJNA normalna 79zl . Ktosć puścił mocno wodzę wyobraźni przy szacowaniu cen
Opublikowano 1 kwietnia 201312 l Autor Jak widac Haro nie wplywa na ludzi ;P Dzis (w sumie wczoraj) sprawdzilem list, ktory NC+ do mnie wyslalo i oferuja mi za 129zl Platinium i HBO, jak na oferte wyjsciowa ok. Coraz bardziej jest prawdopodobne, ze za 99zl na 12 miesiecy ugrac bedzie mozna platyne z hbo lub mr. Ja mam ta sama oferte. Platyna z hbo za 99 wg mnie nie realne. Skad masz info ze bedzie mozna to ugrac? I keszcze na 12 miechow. Na 18 jeszcze uwierze.Najbardziej boli umowa na 18 miechow, licze ze cos sie ruszy, bo za 99 umowy nie przedluze. To juz wole zrezygnowac i zawiazac za 119 na rok. W(pipi)ia mnie ze nie mam alternatywy. Cp nie chce z ich (pipi)owym sprzetem, a jedyna kablowka u mnie jest za droga
Opublikowano 1 kwietnia 201312 l Jak widac Haro nie wplywa na ludzi ;P Dzis (w sumie wczoraj) sprawdzilem list, ktory NC+ do mnie wyslalo i oferuja mi za 129zl Platinium i HBO, jak na oferte wyjsciowa ok. Coraz bardziej jest prawdopodobne, ze za 99zl na 12 miesiecy ugrac bedzie mozna platyne z hbo lub mr. Ja mam ta sama oferte. Platyna z hbo za 99 wg mnie nie realne. Skad masz info ze bedzie mozna to ugrac? I keszcze na 12 miechow. Na 18 jeszcze uwierze.Najbardziej boli umowa na 18 miechow, licze ze cos sie ruszy, bo za 99 umowy nie przedluze. To juz wole zrezygnowac i zawiazac za 119 na rok. W(pipi)ia mnie ze nie mam alternatywy. Cp nie chce z ich (pipi)owym sprzetem, a jedyna kablowka u mnie jest za droga Wiesz ze zgodnie z ich powalonym regulaminem jak wypowiesz obecną platformę to NC+ na swoje dane nie weźmiesz chyba przez okres 12 miesięcy . Bedziesz musiał brać na innego członka rodziny . Fakt CP ma straszny sprzęt no ale cóż wolę pomęczyć się ten rok na kiczowatym sprzecie i mieć wszystkie kanały niż płacić 100zl za kilka kanałów z których połowę o kant dupy można rozbić (DOMO + ,Kuchnia + ) Edytowane 1 kwietnia 201312 l przez canuks
Opublikowano 1 kwietnia 201312 l Autor W przyszlym tygodniu ma sie uokik wypowiedziec zobaczymy. Wysylanie listem zwyklym ze od pierwszego maja przechodzi sie na pakiet ktory Ci wybrali, a jest drozszy i ma umowe na 18miechow+mniej kanalow, chyba nie jest fair.
Opublikowano 1 kwietnia 201312 l No zgadza się .. ja tam nie czekam jutro ślę wypowiedzenie może zadzwonią z tel. ostatniej szansy i dadzą normalną ofertę a jak nie to dramatu nie ma
Opublikowano 1 kwietnia 201312 l Co wy macie z tym Polsajszem z racji tego że jutro idę z wypowiedzeniem to przeanalizowałem ofertę CP i co i wielkie rozczarowanie, już nawet nie mówię o gorszej jakości programów i zawieszającym się dekoderze. Z racji tego że wybrałem z Familijny HD+FilmHD+SportHD, wyciąłem kanały które się powtarzały z racji tego że jest SD i HD i o to co nam zostało za 69,90 ! http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8b8d1f9a301f6cd8.html Ipla w cenie ? śmiech na sali. kto to (pipi) ogląda ? Jak widać nie mam za dużych możliwości więc muszę walczyć z NC+ o lepszą ofertę
Opublikowano 1 kwietnia 201312 l To teraz zrób to samo z ofertą NC+ wytnij zdublowane kanały SD i HD i zobacz ile Ci zostanie kanałów w pakiecie za 70zl + odejmij sobie kanały nie gwarantowane takie jak np eurosport 2 , W nc+ mamy aż 17 takich kanałów w tym 3 w najniższym pakiecie COMFORT+ za 39 złotych. Pozostałe 14 ulokowane znajdziemy w UNIVERSUM+ za 59 złotych miesięcznie. Oto pełna lista kanałów niegwarantowanych w nc+ PAKIET COMFORT+ Eurosport HD Disney Junior MTV Live HD PAKIET UNIVERSUM+ (to kanały z COMFORT+ oraz dodatkowo) Viacom Blink! Comedy Central Comedy Central Family Eurosport2 HD ESPN America Nickeloden HD Nick Nick Jr. CBeebies Discovery Historia Animal Planet MTV MTV Rocks VH1
Opublikowano 1 kwietnia 201312 l Oto moje wycinki z CP http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8b8d1f9a301f6cd8.html Jedynie z gwiazdkami nie wyciąłem bo nie wiem co te gwiazdki oznaczają, a co do kanałów niegwarantowanych to rozmawiałem z pewną osobą, i ona twierdzi że po prostu w tym roku umowy się kończą z tymi kanałami, i wiadomo że negocjancie trwają ale żaden kanał nie jest wart każdych pieniędzy.
Opublikowano 1 kwietnia 201312 l Jak widac Haro nie wplywa na ludzi ;P Dzis (w sumie wczoraj) sprawdzilem list, ktory NC+ do mnie wyslalo i oferuja mi za 129zl Platinium i HBO, jak na oferte wyjsciowa ok. Coraz bardziej jest prawdopodobne, ze za 99zl na 12 miesiecy ugrac bedzie mozna platyne z hbo lub mr. Ja mam ta sama oferte. Platyna z hbo za 99 wg mnie nie realne. Skad masz info ze bedzie mozna to ugrac? I keszcze na 12 miechow. Na 18 jeszcze uwierze.Najbardziej boli umowa na 18 miechow, licze ze cos sie ruszy, bo za 99 umowy nie przedluze. To juz wole zrezygnowac i zawiazac za 119 na rok. W(pipi)ia mnie ze nie mam alternatywy. Cp nie chce z ich (pipi)owym sprzetem, a jedyna kablowka u mnie jest za droga Wiesz ze zgodnie z ich powalonym regulaminem jak wypowiesz obecną platformę to NC+ na swoje dane nie weźmiesz chyba przez okres 12 miesięcy . Bedziesz musiał brać na innego członka rodziny . Fakt CP ma straszny sprzęt no ale cóż wolę pomęczyć się ten rok na kiczowatym sprzecie i mieć wszystkie kanały niż płacić 100zl za kilka kanałów z których połowę o kant dupy można rozbić (DOMO + ,Kuchnia + ) Bzdura. W salonie mi powiedzieli,że dla abonentów c+ nie ma wcale żadnego okresu kiedy nowej umowy podpisać nie można,a dla abonentów N jest to chyba 2 miesiące. Edytowane 1 kwietnia 201312 l przez Ader
Opublikowano 2 kwietnia 201312 l Bylem dzisiaj w punkcie cyfry i zaoferowali mi c+ platinum za 119zl z multiroomem i jeszcze bede sobie musial dokupic swoj dekoder, wiec slabo. Liczylem na 99, ew. 109 za platyne z mr. No nic, poczekam jeszcze z dwa miesiace i moze zaoferuja mi korzystniejsza dla mnie oferte, bo na 119/miesiac nie mam ochoty sie godzic. Chociaz jak nie ugram nic taniej, to i tak wezme to, bo CP w ogole nie biore pod uwage, ze wzgledu na mierna oferte sportowa.
Opublikowano 2 kwietnia 201312 l Mi sie udało wyrwać platyne za 99 + 15zł mr Jesteś nowym klientem czy starym abonentem ? edit: jak ktoś piszę jaką ofertę dostał to niech określa swój "status" czy nowy czy stary. Edytowane 2 kwietnia 201312 l przez balon1984
Opublikowano 2 kwietnia 201312 l ja pierd. w paltinum albo nie ma npremium ale ja nie widze. z co za tym idzie nie obejze barcelony dzisiaj. H w d nc+
Opublikowano 2 kwietnia 201312 l Dopiero po 5 kwietnia będzie można oglądać wszystkie mecze LM w NC+, bo po 5 kwietnia znika npremium a pojawiają się canal+ family i tak dalej DO 5 kwietnia mecze LM(te lepsze) na npremium,którego nie ma w nc+.
Opublikowano 2 kwietnia 201312 l i znowu człowieku mecz sie dzisiaj w internecie To już wolałbym na Nsport obejrzeć Bayern a o 24 nagrać powtórkę meczu Barcy