qvstra 3 213 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 A jak myslicie - w innym punkcie cyfry moga mi zaoferowac inna oferte? Bo w tym, w ktorym dzisiaj bylem powiedziano mi, ze nie ma mozliwosci negocjacji, bo oferowane pakiety sa narzucane odgornie i oni w punkcie nie moga nic zrobic. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 i znowu człowieku mecz sie dzisiaj w internecie Jeśli byłeś w N na czas LM npremium 1 i 3 jest odkodowane, ale skoro ty ich nie widzisz to pewnie byłeś w C+ Cytuj
lukaszt_89 141 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Znajomy dzisiaj był w nc+ (był abonentem c+ abo 126zł z hbo i multiroomem) dostał propozycje za 139zł ze wszystkim co do tej pory. Ja mam zamiar w piątek się do nich wybrać i jak uda mi się pakiet platinium wyrwać za 110zł z multiroomem to będę zadowolony. Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 (edytowane) byłem klientem c+ i na czas meczu barcy mam npremium odblokowany Edytowane 2 kwietnia 2013 przez tomci23 Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Znajomy dzisiaj był w nc+ (był abonentem c+ abo 126zł z hbo i multiroomem) dostał propozycje za 139zł ze wszystkim co do tej pory. Ja mam zamiar w piątek się do nich wybrać i jak uda mi się pakiet platinium wyrwać za 110zł z multiroomem to będę zadowolony. Ja dzisiaj dostałem propozycję na GOLD - 79zł + 10zł multiroom lub Platinium - 89zł +10zł multiroom. Nie zgodziłem się, bo teraz za full pakiet + NPremium + HBO + multiroom płacę w N 69zł. Więc ja bym się na twoim miejscu czuł jeszcze bardziej wy(pipi)any niż ja jestem teraz. Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 (edytowane) mam wszystkie npremium z tym że zablokowane ale dzis odblokowali npremium na mecz barcy Edytowane 2 kwietnia 2013 przez tomci23 Cytuj
Niewidoczny 334 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 mam dekoder sagem a na nim nie działa Cytuj
lukaszt_89 141 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Znajomy dzisiaj był w nc+ (był abonentem c+ abo 126zł z hbo i multiroomem) dostał propozycje za 139zł ze wszystkim co do tej pory. Ja mam zamiar w piątek się do nich wybrać i jak uda mi się pakiet platinium wyrwać za 110zł z multiroomem to będę zadowolony. Ja dzisiaj dostałem propozycję na GOLD - 79zł + 10zł multiroom lub Platinium - 89zł +10zł multiroom. Nie zgodziłem się, bo teraz za full pakiet + NPremium + HBO + multiroom płacę w N 69zł. Więc ja bym się na twoim miejscu czuł jeszcze bardziej wy(pipi)any niż ja jestem teraz. U mnie i tak będzie abonament dzielon na pół więc jestem w stanie te 55zł płacić a jak by się udało zejść do 99zł tak jak Tobie to by było jeszcze lepiej. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Znajomy dzisiaj był w nc+ (był abonentem c+ abo 126zł z hbo i multiroomem) dostał propozycje za 139zł ze wszystkim co do tej pory. Ja mam zamiar w piątek się do nich wybrać i jak uda mi się pakiet platinium wyrwać za 110zł z multiroomem to będę zadowolony. Ja dzisiaj dostałem propozycję na GOLD - 79zł + 10zł multiroom lub Platinium - 89zł +10zł multiroom. Nie zgodziłem się, bo teraz za full pakiet + NPremium + HBO + multiroom płacę w N 69zł. Więc ja bym się na twoim miejscu czuł jeszcze bardziej wy(pipi)any niż ja jestem teraz. popusciłeś wodzę fantazji naprawdę Platyna z 89zl no prosze niby na jakiej podstawie zeszli aż 30zl ...? ludzie ze stażem 7-8letnim w N z płacac najwyższe abo w N dostają propozycję Platyny za 99zl max i to w promocji bez żadnego MR i innych bajerów . CHyba ze miałeś na myśli Gold 89 /platyna 99 to uwierzę . Widzę ze coraz więcej rewelacyjnych cen się pojawia ludzie już się licytują kto co za ile utargował ,tylko że nik na to nie ma dowodów . A prawda jest taka ze nie utargujesz nic niestety max to -10/15zl z pakietu przy dobrym wietrze .... i wiem to z pierwszej ręki . Takie jest odgórne zarządzenie żabojada i koniec kropka konsultant na infolinii ma max 2 oferty dla abonenta ( i to dla nie licznych ) i koniec 3 opcja to może pan rozwiązać umowę . Do tych co rzekomo mają podpisaną oferte z NC+ na MR . Za MR płacicie +10zl za drugi dekoder ile ? jest już kilka przypadków gdzie ludzie dali się złapać na dodatkową opłatę za 2 dekoder w MR kwoty 10-20zl . Takż uwaga na kruczki w umowie bo wszystko jest tak napisane aby klient jak najmniej zrozumiał I coś jeszcze o migracji http://satkurier.pl/news/84265/nc-migracje-klientow-jeszcze-przez-rok.html ktoś z niższym abo w N dostał jasną informację na infolini ze nie ma obowiązku przechodzenia do NC+ do 1 maja ? Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Autor Opublikowano 3 kwietnia 2013 Ja wczoraj z nimi gadalem i standardzik platyna 99 albo gold i hbo za 109. Nic ugrac nie moglem. Powiedziala ze jak nie zmigruje do 9.04 to system od maja bedzie migrowal z automatu i bedzie patrzyl jakie mam pakiety w n i bedzie sam mi to wlaczal xdddd powiedziala ze strzela ze okolo 120 zl bede placil bo nie dostane wtedy platyny za 99 i jeszcze hbo mi zostawia. (pipi)a xd chyba (pipi)ila cos, to w ogole legalne jest? Cytuj
canuks 63 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Opublikowano 3 kwietnia 2013 (edytowane) Kolejny dyrektor odchodzi http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/nc-bez-dyrektora-hr-odchodzi-kamila-barabasz Ja wczoraj z nimi gadalem i standardzik platyna 99 albo gold i hbo za 109. Nic ugrac nie moglem. Powiedziala ze jak nie zmigruje do 9.04 to system od maja bedzie migrowal z automatu i bedzie patrzyl jakie mam pakiety w n i bedzie sam mi to wlaczal xdddd powiedziala ze strzela ze okolo 120 zl bede placil bo nie dostane wtedy platyny za 99 i jeszcze hbo mi zostawia. (pipi) xd chyba (pipi)ila cos, to w ogole legalne jest? http://www.satkurier.pl/news/84281/uokik-wszczyna-postepowanie-ws-nc.html UOKiK już się tym zajmuje zobaczymy co zdziałają . http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,13669003,UOKiK_bierze_sie_do_NC___Dluga_lista_watpliwosci.html#BoxSlotII3img Edytowane 3 kwietnia 2013 przez canuks Cytuj
Niewidoczny 334 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Opublikowano 3 kwietnia 2013 wystawili mi dzisiaj fakture. placilem 62 .zmigrowalem 25.03 a oni za caly marzec mi wystawili pelna kwote po migracji mimo ze swiadczyli usluge 5 dni. chyba ich po(pipi)alo ze im to.zaplace Cytuj
weksler 12 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Dla mnie zaproponowali 79 za pakiet silver ale jak zadzwoniłem to od razu zapytałem o treść pisma rezygnacyjnego i po chwili ugadalem ten pakiet za 69 czyli dokladnie tyle ile płaciłem cały czas w N'ce Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Dla mnie zaproponowali 79 za pakiet silver ale jak zadzwoniłem to od razu zapytałem o treść pisma rezygnacyjnego i po chwili ugadalem ten pakiet za 69 czyli dokladnie tyle ile płaciłem cały czas w N'ce Dali Ci ofertę dla troszkę cwanych klientów, ja taką dostałem w liście Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Czy tylko klienci nki dostaja listy i telefony? Cytuj
weksler 12 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Można było negocjować pakiet inny niż ten zaproponowany w piśmie? Bo dopiero teraz sprawdziłem, że różnica w kanałach to tylko te canal+family 1i2 więc równie dobrze mogłem wziąć za 59(ewentualnie wynegocjować 49). Trochę zamuliłem bo zabrałem się za dzwonienie bez dokładnego sprawdzenia oferty ;/ Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Opublikowano 3 kwietnia 2013 canuks ja wziąłem platynę za 99 zł+ mr standard 10 zł+ przez 18 miechów po 5 zł za dzierżawę za dekoder z nagrywarka i opłata jednorazowa 49zł za drugi dekoder bez możliwości nagrywania czyli zwykły tak to u mnie wyglada Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Znajomy dzisiaj był w nc+ (był abonentem c+ abo 126zł z hbo i multiroomem) dostał propozycje za 139zł ze wszystkim co do tej pory. Ja mam zamiar w piątek się do nich wybrać i jak uda mi się pakiet platinium wyrwać za 110zł z multiroomem to będę zadowolony. Ja dzisiaj dostałem propozycję na GOLD - 79zł + 10zł multiroom lub Platinium - 89zł +10zł multiroom. Nie zgodziłem się, bo teraz za full pakiet + NPremium + HBO + multiroom płacę w N 69zł. Więc ja bym się na twoim miejscu czuł jeszcze bardziej wy(pipi)any niż ja jestem teraz. popusciłeś wodzę fantazji naprawdę Platyna z 89zl no prosze niby na jakiej podstawie zeszli aż 30zl ...? ludzie ze stażem 7-8letnim w N z płacac najwyższe abo w N dostają propozycję Platyny za 99zl max i to w promocji bez żadnego MR i innych bajerów . CHyba ze miałeś na myśli Gold 89 /platyna 99 to uwierzę . Widzę ze coraz więcej rewelacyjnych cen się pojawia ludzie już się licytują kto co za ile utargował ,tylko że nik na to nie ma dowodów . A prawda jest taka ze nie utargujesz nic niestety max to -10/15zl z pakietu przy dobrym wietrze .... i wiem to z pierwszej ręki . Takie jest odgórne zarządzenie żabojada i koniec kropka konsultant na infolinii ma max 2 oferty dla abonenta ( i to dla nie licznych ) i koniec 3 opcja to może pan rozwiązać umowę . Do tych co rzekomo mają podpisaną oferte z NC+ na MR . Za MR płacicie +10zl za drugi dekoder ile ? jest już kilka przypadków gdzie ludzie dali się złapać na dodatkową opłatę za 2 dekoder w MR kwoty 10-20zl . Takż uwaga na kruczki w umowie bo wszystko jest tak napisane aby klient jak najmniej zrozumiał :confused: I coś jeszcze o migracji http://satkurier.pl/news/84265/nc-migracje-klientow-jeszcze-przez-rok.html ktoś z niższym abo w N dostał jasną informację na infolini ze nie ma obowiązku przechodzenia do NC+ do 1 maja ? Jutro będzie do mnie dzwonił z ofertą "ostatniej szansy" więc się dowiem czy mnie wyrolował czy nie. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Opublikowano 3 kwietnia 2013 U mnie cały czas opcja Gold za 79 albo Platinum za 99 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Czy tylko klienci nki dostaja listy i telefony? Na razie w pierwszej kolejności idą klienci N którzy mają npremium, następnie klienci bez npremium, a na końcu C+ Cytuj
canuks 63 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Można było negocjować pakiet inny niż ten zaproponowany w piśmie? Bo dopiero teraz sprawdziłem, że różnica w kanałach to tylko te canal+family 1i2 więc równie dobrze mogłem wziąć za 59(ewentualnie wynegocjować 49). Trochę zamuliłem bo zabrałem się za dzwonienie bez dokładnego sprawdzenia oferty ;/ Możesz negocjowac tylko pakiet wyższy .... w dół nie zejdziesz z pakietami . Jak CI proponują obecnie np silver za 79zl to na Universe+ nie da rady zejść . jedyne co ugrasz to Silver za 69zl po długiej gadce .. Co innego jak by powiedział ze chcesz gold to problemu by nie było ...taka to elstyczna oferta . A tutaj zapodaje link do blogu gdzie jest wszystko dokładnie opisane i są podane ważne informacje które są zatajane przez NC+ http://blog.pclab.pl/majkel/Chcesz.wypowiedzie%C4%87.umow%C4%99.z.N.lub.C.Masz.jeszcze.tylko.tydzie%C5%84,87 jak ktoś chcę wypowiedzieć umowę to nie ma co czekac do ostatniego dnia bo można zostać z reką w nocniku . Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 kwietnia 2013 Opublikowano 4 kwietnia 2013 A w centrach NC+ drukują własny papierek z wypowiedzeniem który trzeba podpisać. Wczoraj było w kolejce 6 osób z wypowiedzeniem z tego tylko 1 podpisywała umowę Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 4 kwietnia 2013 Opublikowano 4 kwietnia 2013 Silver za 69 proponują z miejsca przecież, nie trzeba nic gadać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi