Ader 383 Opublikowano 4 kwietnia 2013 Opublikowano 4 kwietnia 2013 http://media2.pl/media/101667-UOKiK-stawia-zarzuty-ncplus-a-ncplus-wstrzymuje-wysylke-listow.html Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 4 kwietnia 2013 Opublikowano 4 kwietnia 2013 (edytowane) A w centrach NC+ drukują własny papierek z wypowiedzeniem który trzeba podpisać. Wczoraj było w kolejce 6 osób z wypowiedzeniem z tego tylko 1 podpisywała umowę Przed chwila zlozylem wypowiedzenie w centrum NC+ i sytuacja podobna ;P Edytowane 4 kwietnia 2013 przez Ins Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 4 kwietnia 2013 Opublikowano 4 kwietnia 2013 a ja wezme tego golda najprawdopodobniej po prostu Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 4 kwietnia 2013 Opublikowano 4 kwietnia 2013 Ja ze względu na NBA (mimo, że mam NBA LP ale mam słabego lapka i lipni na TV idzie, więc wole na C+ oglądać, mimo komentarzu ) i żużlowego GP muszę mięć C+ Sport, więc wyboru nie mam za bardzo. Mam jedynie, że wprowadzą pośrednie pakiety (już były słuchy o Komforcie - Canale + wszystkie bez badziewia typu VOD itp w niższej cenie niż platyna - ale zdjęli to ze strony NC+). Do mnie nikt nie dzwonił, żadnego pisma, do zapłaty na dekoderze za kwiecień wyskoczyło mi tyle co zawsze. Umowę mam do końca wrześnie. Czekam sobie spokojnie na nowe pakiety bo czuję, że na bank takie będą. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 4 kwietnia 2013 Opublikowano 4 kwietnia 2013 Dla mnie rowniez nie ma alternatywy, bo nigdzie indziej nie obejrze sobie ligi angielskiej, hiszpanskiej, francuskiej i teraz jeszcze LM i LE + wiele magazynow i filmow dokumentalnych o futbolu. Wiec tez czekam na pakiet z kazdym Canal + i nSport za rozsadne pieniadze. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 4 kwietnia 2013 Opublikowano 4 kwietnia 2013 Ludzie nie ma u was Netii ,Vectry czy innej kablówki ? W netii pakiet internet 10mega +pakiet domowy+ paczka C+ sport wychodzi ok 100zl !!! co wy bredzicie ze nie ma alternatywy Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 4 kwietnia 2013 Opublikowano 4 kwietnia 2013 Netia - nigdy, ale to nigdy wiecej, wielomiesieczne batalie o wywiazywanie sie przez tych baranow z umowy Vectra - brak UPC - brak Cyfrowy Polsat - bleah Jedyna kablowka to Toya i pewnie jakis pakiet u nich wezme, jezeli wypowiedzenie umowy nie spowoduje, ze NC+ da jakas dobra cene na platyne. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 4 kwietnia 2013 Opublikowano 4 kwietnia 2013 (edytowane) O Netii się za dużo naczytałem, a UPC ma kosmiczne ceny, no i miałem od nich nagrywarkę, która wiecznie się zawieszała kasując wszystko z dysku Poza tym, za net w UPC 60Mb/s płacę teraz 59zł + pakiet NC+ za 79zł = 138zł w sumie. Jak dla mnie ok. Edytowane 4 kwietnia 2013 przez Lucek Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Autor Opublikowano 5 kwietnia 2013 Ja tez nie mam alternatywy Czekam do 19.04 bo po prostu nie wierze ze nagle moga mi zmienic umowe na drozsza i w(pipi)ac 18 miesiecy. Takze musi sie cos ruszyc... Chyba. Ostatecznie wezme platyne za 99, tylko to 18 miechow boli Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Opublikowano 5 kwietnia 2013 (edytowane) Ludzie nie ma u was Netii ,Vectry czy innej kablówki ? W netii pakiet internet 10mega +pakiet domowy+ paczka C+ sport wychodzi ok 100zl !!! co wy bredzicie ze nie ma alternatywy Nie wiem jak w takiej metropolii jak Świebodzin ale ja mieszkam na obrzeżach Gorzowa Wlkp. .Są tam same nowe domki jednorodzinne i niestety nie, nie dochodzi żaden kabel (tak samo z internetem, fakt że bardzo stabilna ale radiówka 6 mega za 59 zł ;/). Jakby nie to nawet bym się nie zastanawiał. Niestety to w Polsce częsta wada mieszkańców domków jednorodzinnych, jednak nie bez powodu co drugi ma talerz. No ale bez przesady, przez (pipi)ą TV nie będę hejtował swojego wymarzonego domu edit: Są już nowe kanały czyli C+, C+ film 1 i 2, C+ Family 1 i 2. Edytowane 5 kwietnia 2013 przez balon1984 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Opublikowano 5 kwietnia 2013 (edytowane) Oczywiście że nie ma alternatywy Vectra- proszę Cię poczytaj trochę o tym syfie Cyfrowy Polsat- Za darmo nie chcę Inni dostawcy kablowi- nie wiele taniej a wszystkiego mniej edit: Mam odblokowane wszystkie Canal+, wraz z C+SPORT a przecież miało być odblokowane dla osób przechodzących do NC+ Edytowane 5 kwietnia 2013 przez marekjw2523 Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Tez mam wszystko odblokowane, a jeszcze nie wybralem oferty Cytuj
canuks 63 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Opublikowano 5 kwietnia 2013 (edytowane) No nie wiem Panowie jak piszecie ze nie ma alternatywy dla was to nie będę się spierał /polemizował . Ja tam wysłałem wypowiedzenie do NC+ czekam na zakonczenie umowy i idę do CP 15miesięcy umowa 3 za free pakiet familijny max hd 49.90 .(lub premium za 90 z MR) i mam wszystko co chcę .... bajki dla córki , dla mnie discovery ,nationalge itp itd , dla żony filmy i babskie kanały są . Co do sportu to i tak większośc spotkan oglądam w necie a CP ma naszą syfiastą ekstraklasę a na lige angielską opłaci się abo na 3 dni w weeb.tv (3.99) Na pewno nie bedę płacił NC+ 69zl za Silver który jest wykastrowany a bedzie jeszcze bardziej Więc u mnie nie ma dramatu ,a alternatywę jeszcze mam w postaci Netii /Dialogu jak się dowiadywałem to za pakiety net+tv+ tel płacił bym 119zl obecnie posiadam nte+tel gdzie płacę 70zl za oba . TV podstawowy pakiet +paczka HBO lub C+ do wyboru Edytowane 5 kwietnia 2013 przez canuks Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Autor Opublikowano 5 kwietnia 2013 Tez mam wszystko odblokowane, a jeszcze nie wybralem oferty Promocja dla posiadaczy npremium do konca czerwca. Tylko nie wiem jak to sie ma teraz do migracji xd Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Opublikowano 5 kwietnia 2013 No dobra, przeanalizowałem ofertę CP i zacząłem się zastanawiać jednak Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Autor Opublikowano 5 kwietnia 2013 Wez pod uwage ze maja niesamowicie (pipi)owe dekodery, gorsze niz cyfra miala. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Opublikowano 5 kwietnia 2013 No wlasnie czytam o tym i sam nie wiem co myslec W czym ta (pipi)owosc sie objawia? Bo jednak to dosc wazna kwestia jest i sam nie wiem juz Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Autor Opublikowano 5 kwietnia 2013 Wieszaja sie, wolno dzialaja. Strzelam ze chcesz z dyskiem, to juz (pipi) w ogole. Nka ma/miala najlepsze dekodery i to jest fakt. Ludzie co nie mieli nki mysla ze cyfra ma/miala dobre. Jak nie przeszladza Ci wlaczanie sie dekodera przez 30-60sek to spoko. Dla mnie obsluga sprzetu nawet jest wazniejsza niz programy. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Wieszaja sie, wolno dzialaja. Strzelam ze chcesz z dyskiem, to juz (pipi) w ogole. Nka ma/miala najlepsze dekodery i to jest fakt. Ludzie co nie mieli nki mysla ze cyfra ma/miala dobre. Jak nie przeszladza Ci wlaczanie sie dekodera przez 30-60sek to spoko. Dla mnie obsluga sprzetu nawet jest wazniejsza niz programy nawet. Oj trochę przesadzasz .... fakt Nka ma najlepsze dekodery na naszym rynku ale to też nie jest cud techniki . Polsat ma gorszy sprzęt potrafi się zawiesić przez 1,5roku było raptem 2 razy na dekoderze u mojej matki .wystarczyło odłączyć zasilanie na 2sek i podłączyc i po problemie . Co może drażnić to podczas przełączania kanałów te idiotyczne kropki ala loading .... długie uruchamianie nie powiedział bym ledwie 1-3 sek róznicy względem Nki. Na CP możesz ułożyć sobie kanały według własnego upodobania na Nce masz na sztywno . Wiadomo są + i - jak ktoś chce Premium i podniesć swój status społeczny to NC+ pakiet za 120zl + 20zl na dekoder co miesiąc i gra gitara Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Autor Opublikowano 5 kwietnia 2013 Taki sprzet ma dzialac perfekcyjnie, nce jeszcze daleko do tego oczywiscie, ale jest duzo lepiej niz loading miedzy kanalami xd Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Opublikowano 5 kwietnia 2013 To teraz znowu już nie wiem Ale chyba za dużo w necie piszą o tym, że są problemy z nagrywaniem w CP, tym większe jak ktoś ma podpięte 2 kable z twin convertera. Wychodzi, że chyba jednak lepiej zostać w nc+ z silverem albo goldem -_- Cytuj
Ader 383 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Opublikowano 5 kwietnia 2013 (edytowane) Oczywiście że nie ma alternatywy Vectra- proszę Cię poczytaj trochę o tym syfie Cyfrowy Polsat- Za darmo nie chcę Inni dostawcy kablowi- nie wiele taniej a wszystkiego mniej edit: Mam odblokowane wszystkie Canal+, wraz z C+SPORT a przecież miało być odblokowane dla osób przechodzących do NC+ Nie wiem co was tak dziwi.Przecież od zawsze wiadomo,że te kanały zastąpić miały poprzednie canal + i ma je każdy kto miał wcześniej kanały npremium i canal+,a chyba po tych burzach i niezadowoleniu,wszyscy to mają. To jest właśnie powód dzięki któremu można złożyć rezygnację. Edytowane 5 kwietnia 2013 przez Ader Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Opublikowano 5 kwietnia 2013 A ja zdecydowałem że jak zadzwonią i nic ciekawego nie zaoferuję to zrezygnuję i jednak wezmę nowy tańszy pakiet z tym białym dekoderem. Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Ok, ich ostateczna propozycja po dotarciu rezygnacji to pakiet Gold + MR standard + HBO na 6 miesięcy gratis + 12 miesięczna umowa = 89zł. Do poniedziałku jeszcze się wstrzymałem ale chyba przedłużę na takich zasadach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi