canuks 63 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Opublikowano 5 kwietnia 2013 A ja zdecydowałem że jak zadzwonią i nic ciekawego nie zaoferuję to zrezygnuję i jednak wezmę nowy tańszy pakiet z tym białym dekoderem. PO rezygnacji nie weżmiesz nic w NC+ przez najbliższe 3 miesiące .... taka kara . Oczywiście mowa o twoich danych .... na inne dane mozna brać . Cytuj
Biały 55 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Opublikowano 5 kwietnia 2013 (edytowane) Wysłałem 26.03 rezygnację z Cyfry + (umowa kończy mi się 30 kwietnia, miesiąc wcześniej musi zostać wysłane wypowiedzenie jeśli nie chcę przedłużyć umowy w trybie automatycznym) i oczekuję na telefon z biura utrzymania abonenta - orientujecie się kiedy oni dzwonią? Jest jakaś sztywna reguła w jakim czasie po otrzymaniu wypowiedzenia mogę spodziewać się pierwszych prób "nękania" mnie nowymi ofertami? Edytowane 6 kwietnia 2013 przez Biały Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Podobniez taki wzor daje rade: miejscowość, 05.04.2013imię nazwiskoul.kod miastoNr umowyNr abonentaITI NEOVISION Sp. z o.o.Biuro Obsługi Klienta telewizji nowej generacji nul. Josepha Conrada 3731-357 KrakówWypowiedzenie umowyW związku z otrzymanym od Państwa pismem z dnia 8.03.2012r. (nadanym listem zwykłym 25 marca 2013 roku, a otrzymanym przeze mnie 3 kwietnia 2013 roku) oraz przedstawionymi w nim zmianami w ofercie telewizji nowej generacji n, czyli m.in. podwyższeniem ceny abonamentu, zmianą programów oraz zmniejszeniem ich ilości w ofercie będącej integralną częścią zawartej przeze mnie z Państwem Umowy Abonenckiej, oświadczam, iż nie akceptuję dokonanych zmian. Informuję także, iż nie wyrażam zgody na wprowadzane przez Państwa zmiany w Regulaminie świadczenia usług. Jednocześnie informuję, iż nie wyrażam zgody na zastąpienie mojej aktualnej oferty przez ofertę „CANAL + Platinum (23)” z dniem 1 maja 2013r.W związku z powyższym wypowiadam Umowę Abonencką numer .............., zawartą w dniu .................. roku, na podstawie zapisów Rozdz. V pkt. 8 Regulaminu Świadczenia Usług z dnia 1 kwietnia 2011r. bez zachowania okresu wypowiedzenia i wnoszę o zaprzestanie świadczenia usług zgodnie z zapisami Regulaminu Świadczenia Usług ze skutkiem na koniec Okresu Rozliczeniowego, w którym przyjęto pisemne oświadczenie Abonenta o rozwiązaniu Umowy Abonenckiej tj. do 30 kwietnia 2013 roku.Proszę o przysłanie listem rejestrowanym lub też przesyłką kurierską na mój adres korespondencyjny potwierdzenia przyjęcia rozwiązania umowy wraz z rozliczeniem konta abonenckiego numer ...............Proszę o wskazanie (na podstawie mojego miejsca zamieszkania) najbliższego punktu sprzedaży nc+ w którym dokonam zwrotu dekodera oraz karty abonenckiej n.Odstępując od zawartej z państwem Umowy Abonenckiej, zwracam się z prośbą o zaprzestanie przetwarzania, przekazywania osobom trzecim moich danych osobowych oraz całkowite usunięcie danych ze zbioru danych firmy ITI NEOVISION Sp. z o.o. (podstawa prawna: art. 32 ust. 1 pkt 6 w związku z art. 35 pkt 1 Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 o ochronie danych osobowych ze zm.).imię nazwisko Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Opublikowano 6 kwietnia 2013 (edytowane) Podobno w CP jak się pokaże jakiś rachunek N'ki z ostatnich 3 miechów to przez pół roku ma się abonament gratis. Ja i tak mam przez cały okres 50% rabat na CP tyle że mieszkam w takim miejscu że nie ma możliwości postawienia talerza. Edytowane 6 kwietnia 2013 przez wojnar Cytuj
canuks 63 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Opublikowano 6 kwietnia 2013 (edytowane) Podobno w CP jak się pokaże jakiś rachunek N'ki z ostatnich 3 miechów to przez pół roku ma się abonament gratis. Ja i tak mam przez cały okres 50% rabat na CP tyle że mieszkam w takim miejscu że nie ma możliwości postawienia talerza. dokładnie to przy pakiecie premium masz do wyboru MR za free na całą umowę ,a w niższych pakietach dodatkowe 3 miesiące gratis gdzie umowa na 15 miesięcy zawiera 3 darmowe miechy razem 6 CP nie śpi i działa http://satkurier.pl/news/84423/cyfrowy-polsat-z-oferta-dla-nowych-abonentow.html Edytowane 6 kwietnia 2013 przez canuks Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Opublikowano 6 kwietnia 2013 To chyba się przejdę jednak na stoisko CP obczaić jak to wygląda Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Opublikowano 6 kwietnia 2013 (edytowane) Poddalem sie i zaakceptowalem Universe za 49zl i History HD na pol roku gratis (umowa na 12 miesiecy). Przed zlozeniem wypowiedzenia nie moglem zejsc ponizej golda z HBO ;] Ogolnie zalezalo mi na dekoderze i jestem w miare zadowolony, w miare bo IMO ten pakiet powinien kosztowac 39zl ;P No i mimo wypowiedzenia nie dalo sie zejsc ponizej 99zl za Platyne lub tego samego z HBO na pol roku za darmo - umowa rowniez na 12 miesiecy. Edytowane 6 kwietnia 2013 przez Ins Cytuj
Biały 55 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Poddalem sie i zaakceptowalem Universe za 49zl i History HD na pol roku gratis (umowa na 12 miesiecy). Przed zlozeniem wypowiedzenia nie moglem zejsc ponizej golda z HBO ;] Ogolnie zalezalo mi na dekoderze i jestem w miare zadowolony, w miare bo IMO ten pakiet powinien kosztowac 39zl ;P No i mimo wypowiedzenia nie dalo sie zejsc ponizej 99zl za Platyne lub tego samego z HBO na pol roku za darmo - umowa rowniez na 12 miesiecy. Po jakim czasie od złożenia wypowiedzenia otrzymałeś telefon z biura utrzymania? Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Autor Opublikowano 6 kwietnia 2013 Zlozyles wypowiedzenie i zadzwonili czy jak? Czyli platyna za 99 z hbo nadal niemozliwa? Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Opublikowano 6 kwietnia 2013 (edytowane) Wypowiedzenie zlozylem w centrum NC+ 04.04 czyli w czwartek, a zadzwonili do mnie godzine temu. Platyna za 99zl, HBO pol roku za darmo, umowa na 12 miesiecy - to jest poki co najtansza opcja jaka mozna bez problemu ugrac. No ale pewnie w ciagu miesiaca albo gora dwoch pojawia sie tansze pakiety. Edytowane 6 kwietnia 2013 przez Ins Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Autor Opublikowano 6 kwietnia 2013 I w cos takiego bym wszedl wlasnie. Zadzwonilem to chcieli mi dac to na 18 miesięcy i bez hbo :-P nie wiem jak z nimi gadac. Za 2miechy to niby bede zmigrowany juz xd nie wiem co robić. Dzwonic i mówić ze chce to co powyzej? Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Opublikowano 6 kwietnia 2013 (edytowane) No jak sam zadzwonilem do nich po tym pierwszym utargowaniu tej opcji i jej nie przyjeciu, dali mi gorsza oferte i mowili, ze nie da rady nizej. Jak powiedzialem, ze juz dostalem taka wczesniej to zdziwienie, "sprawdzanie w systemie" i tekst " a widzi pan, czegos nowego sie nauczylem wlasnie, faktycznie mozemy zaproponowac taka opcje" xD PS. Oferty sa zalezne od wielu rzeczy, czy jestes z N czy z C+, jaki miales abonament, kiedy konczy ci sie umowa itp. Jezeli chodzi o mnie to mialem full w N za 109zl, a umowa konczyc miala mi sie w pazdzierniku. Edytowane 6 kwietnia 2013 przez Ins Cytuj
canuks 63 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Opublikowano 6 kwietnia 2013 I w cos takiego bym wszedl wlasnie. Zadzwonilem to chcieli mi dac to na 18 miesięcy i bez hbo :-P nie wiem jak z nimi gadac. Za 2miechy to niby bede zmigrowany juz xd nie wiem co robić. Dzwonic i mówić ze chce to co powyzej? złożyć wypowiedzenie iczekać na tel z DuK .... bez tego to sobie możesz gadać nic nie ugrasz. PS. Oferty sa zalezne od wielu rzeczy, czy jestes z N czy z C+, jaki miales abonament, kiedy konczy ci sie umowa itp. Jezeli chodzi o mnie to mialem full w N za 109zl, a umowa konczyc miala mi sie w pazdzierniku. oferty są uzależnione głównie od tego jak w przeszłości łatwo ulegałes namowom konsultantom/BoK czyli mówiąc prościej ... jak Ci wciskali nPremium w "promocji " za 19.90 to brałeś ,jak wciskali HBO po 19.90 też brałeś to jesteś dobry klient . To teraz bedą Ci wciskać Silver za 69zl z tekstem ze innej oferty nie da rady . Sytuacja się zmienia jak złozysz wypowiedzenie Cytuj
Ader 383 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Dokładnie,wypowiedzenie umowy to na ten moment jedyna karta przetargowa,no chyba,że chce się mocno przepłacić.Wysyłać wypowiedzenia i czekać na telefon Cytuj
Chewie 155 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Tez mam wszystko odblokowane, a jeszcze nie wybralem oferty mi odblokowali tylko ale kino i jakieś kuchnie+ a pakiet miałem z HBO (nadal mam w sumie) Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Autor Opublikowano 6 kwietnia 2013 Dzwonili do mnie ale nie zdarzylem odebrac (pipi)a. Pewnie z tym samym co wczesniej bo wypowiedzenia nie wyslalem Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Opublikowano 6 kwietnia 2013 (edytowane) Jak zadzwonia znowu to prosto z mostu wal, ze chcesz platyne za 99zl i HBO na pol roku za free przy 12 miesiecznej umowie. Jak sie nie uda to wypowiedzenie i dostaniesz to bez problemu. PS. Dzwonili dzisiaj do mnie kolejny raz z dzialu utrzymania klienta. Tak sie napalili, ze niezauwazyli mojej dzisiejszej migracji ;P Edytowane 6 kwietnia 2013 przez Ins Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Z CP jednak lipa bo żeby było 6 miesięcy gratis przy przenosinach trzeba podpisać umowę na 29 (!!) miesięcy - tak powiedziała babka w punkcie a koleś przez telefon potwierdził złożyłem wypowiedzenie w n i czekam na telefon. Chce to samo co Ins dostał Cytuj
canuks 63 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Z CP jednak lipa bo żeby było 6 miesięcy gratis przy przenosinach trzeba podpisać umowę na 29 (!!) miesięcy - tak powiedziała babka w punkcie a koleś przez telefon potwierdził złożyłem wypowiedzenie w n i czekam na telefon. Chce to samo co Ins dostał byłem sam w APS Polsatu pytałem się powiedzieli ze 15 miesięcy umowa w tym 3 miechy gratis jak pokażę rachunki z N to mam do wybory dodatkowe 3 miechy za free lub MR za darmo na całą umowę . Tobie zapewne chcą wcisnąć tą ofertę http://satkurier.pl/news/84259/cyfrowy-polsat-oferta-dla-uzytkownikow-facebooka.html Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Opublikowano 6 kwietnia 2013 (edytowane) No trudno, ich strata - im powinno zależeć na zdobyciu nowego klienta. Zdecydowałem, że zostaję przy N, czekam teraz tylko na telefon. Chcę Universe+ za 49zł/12mc albo Silver za 69zł/12mc. EDIT: Obdzwoniłem jeszcze 2 punkty APS z ciekawości (tym bardziej, że ta oferta z 6mc gratis przy umowie na 15mc byłaby naprawdę spoko), bo myślałem, że może babka w tym punkcie co byłem jakaś niekumata była. W obu zgodnie powiedzieli, że 6 miesięcy gratis dla abonentów N tylko przy umowie na 29 miesięcy. Takie info mam z trzech punktów, APS, gdzie w jednym byłem osobiście. Tak więc N zostaje, kwestia tylko dogadania warunków Edytowane 6 kwietnia 2013 przez Lucek Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Opublikowano 6 kwietnia 2013 NC+ chyba mięknie bo już można dokupywać pakiety oczywiście oprócz C+. Jak dla mnie już jakiś pozytyw bo wezmę pakiet za 39,90 do tego za 10 zł dobiorę paczkę z Nsport i wychodzi 49,90 Cytuj
canuks 63 Opublikowano 7 kwietnia 2013 Opublikowano 7 kwietnia 2013 http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/nc-wstrzymala-wysylke-listow-do-abonentow-boi-sie-uokik Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 7 kwietnia 2013 Opublikowano 7 kwietnia 2013 Takie cos dostalem na telewizorni: Tu chodzi, ze promocyjnie dostane na Canale minusy na jakis dluzszy okres czy to promocja np trwa 2 miechy a potem lipton ? Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 7 kwietnia 2013 Opublikowano 7 kwietnia 2013 to jest promocja do konca czerwca Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 7 kwietnia 2013 Opublikowano 7 kwietnia 2013 I w cos takiego bym wszedl wlasnie. Zadzwonilem to chcieli mi dac to na 18 miesięcy i bez hbo :-P nie wiem jak z nimi gadac. Za 2miechy to niby bede zmigrowany juz xd nie wiem co robić. Dzwonic i mówić ze chce to co powyzej? 12 294 78 79, telefon bezposrdnio do DUK. Dzwon, powiedz, ze wyslales juz wypowiedzenie [sciema] a dostaniesz to co chcesz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi