Lucek 4 417 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Czyli dla mnie akurat dobrze, że zmigrowałem Cytuj
Ader 383 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Nie zmienili nic,nie wiem kto może się na to nabrać xD Brak opcji wykupienia pakietu C+,a z wszystkimi dodatkami i tak wychodzi 200 zł. Beka fch.uj xD Cytuj
Soban 4 054 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Wie ktoś czy można się pozbyć tych syfiastych vod ? Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Opublikowano 12 kwietnia 2013 na chwile obecna jaki pakiet trzeba wybrac, aby ogladac cala pilke nozna? interesuje mnie glownie liga mistrzow. na czym leca te dodatkowe mecze poza glownym nsport? Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Opublikowano 12 kwietnia 2013 na chwile obecna jaki pakiet trzeba wybrac, aby ogladac cala pilke nozna? interesuje mnie glownie liga mistrzow. na czym leca te dodatkowe mecze poza glownym nsport? z tego co wczoraj mi powiedzieli w nc+ to ten za 119 bo mecze maja byc rozwalone na wszystkie kanaly C+ ( jest tez mozliwe,ze kobieta w stoisku bredziła) Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Musisz miec platinium, aby ogladac caly sport. Chyba, ze zrobia z niego osobna paczke, ale raczej jest to malo realne. Jesli chcesz podpisac umowe jako nowy abonent, to moze cie to wyjsc drozej... Aktywacje, oplaty za dekoder i takie tam... Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Zmigrowalem jakis czas temu i widze za jakiejs wtopy nie bedzie. 119 platyna , w tym 2x MR. Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Opublikowano 12 kwietnia 2013 (edytowane) darknight, a masz od nich dekoder?? sadze po cenie, ze bez HBO.Najgorsze jest to, ze nie sa gwarantowane Eurosporty.... to mnie najabdziej martwi... ESPN America raczej znika z naszego rynku, wiec bedzie ten kanal do wakacji najpewniej i tyle... Edytowane 12 kwietnia 2013 przez BasteKSG Cytuj
canuks 63 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Widze nową ofertę NC+ i co....... to samo co było względem poprzedniej oferty 5-10zl taniej . No ręce opadają oni naprawdę mają ludzi za idiotów Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Autor Opublikowano 12 kwietnia 2013 Ja uwazam ze oferta jest lepsza, no i nadal niewiadomo co dla obecnych abonentow przygotowali, po za tym ze mozna zostac przy umowie, ktora sie ma. Przeciez tu nie chodzilo o to ile co kosztuje tylko jak ruchaja obecnych abonentow. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Ale co tam lepszego zauważyłeś ??? bo ja nic .... zmiany kosmetyczne zwykły myk marketingowy co by ludzi zobaczyli tylko nowy układ = możliwość dobrania HBO itp .A cenowo wychodzi to samo co poprzednio . Dalej pakiety tragicznie złożone drugi falstart . Jednak się cieszę ze wypowiedzenie wysłałem Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Opublikowano 12 kwietnia 2013 (edytowane) Wychodzi na to, ze mozna cofnac migracje i pozostac na warunkach jakie sie wczesniej mialo. Czyli w moim przypadku za 109zl mialbym platyne, hbo, cinemax i filmbox O_o Dodzwonic sie nie moge, zeby to potwierdzic, ale chyba i tak zostane przy Universe. Tak czy inaczej dobra opcja. PS. Czy NC+ GO mozna dokupic do Universe ? W ogole dziala to juz i wiadomo ile kosztuje ? Edytowane 12 kwietnia 2013 przez Ins Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Ja jestem ciekaw czy jak zostanę na obecnych warunkach (umowa do końca września), pakiet C+ Komfort HD (mniej więcej odpowiednik obecnej platyny) z wszystkim C+ to czy też mi zostawią nSport ? Cytuj
canuks 63 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Opublikowano 12 kwietnia 2013 własnie miałem tel. z NC+ babka się przedstawiła i zaproponowała mi ofertę PROMOCYJNĄ jak się zdecyduję na wycofanie wypowiedzenia . No to odpowiadam proszę przedstawić tą ofertę a ja się zastanowię .... Pakiet Silver za 69zl + do wyboru HBO lub FilmBoX za 16zl miesięcznie(wramach wycofania wypowiedzenia ) :D = 85zl miesięcznie /12 miesięcy . Zaśmiałem się i odpowiedziałem czy panie ma mnie za idiotę ? 3 kwietnia miałem oferę na Silver za 69zl ,a obecnie mamy nową ofertę . I interesuje mnie max Universe + w cenie 49zl /12 miesięcy .... to kobitka na to przykro mi ale to nie możliwe . Przedstawiona oferta (Silver za 69zl + HBO/Filmbox 16zl) jest jedyną oferta dla pana i jest bardzo korzystna .... Nie pozostało mi nic innego podziękowałem i odłożyłem słuchawkę ..... nie było z kim i o czym gadać Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Czyli w moim przypadku za 109zl mialbym platyne, hbo, cinemax i filmbox O_o Dodzwonic sie nie moge, zeby to potwierdzicDodzwonilem sie i faktycznie moge cofnac migracje i miec to wszystko po starej cenie Cytuj
Silver 167 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Opublikowano 12 kwietnia 2013 109 za full pakiet? Też tak chcem Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Opublikowano 12 kwietnia 2013 darknight, a masz od nich dekoder?? sadze po cenie, ze bez HBO. Najgorsze jest to, ze nie sa gwarantowane Eurosporty.... to mnie najabdziej martwi... ESPN America raczej znika z naszego rynku, wiec bedzie ten kanal do wakacji najpewniej i tyle... Migrowalem z N-ki wiec mam nadal te dekodery , ktore mialem. Tak bez HBO , ale majac ten kanal bardzo dlugo ,kompletnie mi on nie potrzebny. Wazne ze wszystkie meczyki bede mial. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Autor Opublikowano 12 kwietnia 2013 109 za full pakiet? Też tak chcem Ja mam to samo za 89 tylko bez cinemax, a sa ludzie ktorzy maja to za 68 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Nie wiem czy było, przyklejone z fejsa Anty NC+ " - platforma nc+ rezygnuje z procesu automatycznej migracji abonentów C+ i "n" do nowej oferty. Każdy może zostać do końca trwania obecnej umowy na obecnych warunkach; - klienci C+ i "n", którzy wcześniej mieli dostęp do Canal+ oraz nPremium otrzymują (już powinni mieć) dostęp do całej rodziny 6 programów Canal+: Canal+ HD, Canal+ Sport HD, Canal+ Family HD, Canal+ Family2 HD, Canal+ Film HD i Canal+ Film2 HD do końca obecnej umowy; - klienci C+ otrzymują kanał nSport do końca obecnej umowy;- klienci "n" otrzymują kanały MiniMini+ HD, Ale kino+ HD, Kuchnia+ HD, Domo+ HD, Planete+ HD, TeleTOON+ HD/Hyper+ HD do nie krócej niż 30 czerwca; - dodatkowe opcje takie jak HBO, Cinemax, FIlmbox czy Multiroom, nc+ GO oraz usługi VOD możne zamówić każdy do każdego pakietu za dodatkową opłatą; - w maju ukaże się pakiet Ekstraklasa; - okres wypowiedzenia umowy (jeżeli zdecyduje się ktoś na dotrwanie do końca umowy) w N to 3 miesiące a w C+ 1 miesiąc; - osoby, które już zdały wypowiedzenie mają czas do końca maja na jego anulowanie (więcej informacji mają uzyskać od konsultantów na infolinii)." Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Opublikowano 12 kwietnia 2013 109 za full pakiet? Też tak chcem Ja mam to samo za 89 tylko bez cinemax, a sa ludzie ktorzy maja to za 68 Fulla nie dalo sie chyba dostac ponizej 90zl. Chyba, ze masz na mysli bez vod, seriali i pictureboxow. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Dla mnie chyba dlugo nie bedzie oplacalnego abonamentu do zmigrowania. Za 39 zl nie mam tylko filmowych kanalow (akurat interesuje mnie tylko HBO) i nPremium (z nim bym w sumie zyskal C+ Sport). Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 13 kwietnia 2013 Autor Opublikowano 13 kwietnia 2013 109 za full pakiet? Też tak chcem Ja mam to samo za 89 tylko bez cinemax, a sa ludzie ktorzy maja to za 68Fulla nie dalo sie chyba dostac ponizej 90zl. Chyba, ze masz na mysli bez vod, seriali i pictureboxow. Dokladnie zapomnialem o serialach Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 13 kwietnia 2013 Opublikowano 13 kwietnia 2013 Dzwonili do mnie dzisiaj i powiedzieli, ze do konca trwania mojej umowy (czerwiec 2014) nie bede musial migrowac do nc+ a pozostaje w samej eNce i do tego za 79zl mam 1dekoder multiroom i pakiet 6 canalow + poniewaz wczesniej posiadalem pelen pakiet npremium.. Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 13 kwietnia 2013 Opublikowano 13 kwietnia 2013 Ja jednak skorzystalem z opcji cofniecia migracji. Teraz mam wszystko co chcialem i umowe do 31 pazdziernika. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi