Skocz do zawartości

N czy Cyfra +

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem czy to dobra oferta

Przedłuzyłem umowe

99zł

Full pakiet + eleven- bez multiroom

• Odpowiedzi 646
  • Wyświetleń 142,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cyfra wprowadziła usługę "cyfra+online" , po zalogowaniu się na stronie można całkiem za darmo oglądać kanały : planete,kuchnia,domo,MiniMini,Hyper.Dodatkowo dla tych którzy posiadają pakiet canal+: C

• Ja mam umowę w N do listopada i przy takiej zostaję . Ale poszukam co piszą o C+ i jak się sprawa ma u was to ci napiszę.

• Niewidoczny
    Niewidoczny

Musza działac w jednej sieci (przez ethernet lub Wi-fi)

Opublikowano

A jak miałeś dotychczas? Mnie dziś dzwonili chcąc zatrzymać. Twierdzono, żeby brać co dają - oferta jak dotychczas z zastrzeżeniem że będzie tylko gorzej wraz z dobieganiem końca okresu wypowiedzenia.

Opublikowano

To jakoś drogo miałeś. Ja mam Comfort + Extra za 39,90 (w każdym razie wszystkie kanały bez Premium typu hbo, c+...). Upierają się przy tych 45 zł. Dorzucili by coś to bym się zgodził. Chciałem chociaż wymianę na dekoder z dyskiem ale tu zaśpiewali 99 zł - to chyba standard cena.

Opublikowano

Ja mogłem mieć fajny pakiet ale właśnie ze względu na mieszkanie w bloku nie dało się dobrze ustawić anteny. Za 80 zł wszystko co oferuje NC+, to była oferta dla pracowników.

Opublikowano

Ta fuzja strasznie z(pipi)ała negocjacje dla przedłużających , była cyfra zawsze dawała w dni kończące umowę super cenę , teraz to lipa

Opublikowano

Cyfra+ była dużo lepsza. Pamiętam jak rodzicom proponowali przedłużenie za tą samą kasę ale o wiele wiele mniej. To było właśnie w okresie przejścia na NC+. Co to za logika. Niestety jak we wszystkich firmach sprzedających usługi - NOWY KLIENT> KLIENT z 20 LETNIM STAŻEM.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam dekoder z nagrywarką od 2tygodni i odkryłem zakladkè VOD. Cześć filmów ma wyraźnie cenę, np. sicario 14,90. Ale na innym, np polski Wkręceni nie ma ceny. Ale nie jest napisane że za darmo. W ogóle nie ma ceny. To znaczy że można oglądać bez dodatkowych kosztów?

Opublikowano

Sprawdź ;) nikt ci nie naliczy opłat ot tak bez powiadomienia. Może to trailer?

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Czas najwyższy pożegnać się po 8 (chyba) latach z n/nc+. Umowę mam do końca sierpnia i jedyne co mi proponują to płacenie więcej za mniej (jestem na wypowiedzeniu). Przez tyle lat dało się ugrać dobra ofertę, a teraz każdy idzie w zaparte. Trudno.

Netflixa już mam ale przydałoby się jeszcze HBO GO. Szkoda, że nie można sobie tego wykupić bez jakieś umowy na całą resztę telewizji.

Opublikowano

Z ciekawości co ci proponują?

Opublikowano

Miałem to samo INS. Ta sama cena i tylko przedłużenie umowy na DWA LATA. Różni konsultanci, a ta sama oferta. Podziękowałem

Opublikowano

a wysłaliście pismo o rezygnacji z umowy? Bo wtedy dzwonią z działu utrzymania klienta, a nie zwyczajni sprzedawcy.

Opublikowano

Przecież napisałem, że jestem na wypowiedzeniu (rezygnacja złożona).

Teraz mam za 65 zł:

Multi+
Premium Sport &Film
History HD
CANAL+ VOD
HBO
Filmbox
H2
EXTRA+

Teraz za 65zł dział utrzymania klienta proponuje mi to:

EXTRA+
HBO

...

Poczytałem trochę odpowiedni temat na ich forum i Satkurierze i wszyscy mają ten sam problem i wiele osób rezygnuje.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

No a trzeba przechodzić do konkurencji ? Zostawię sobie samego Netflixa i tyle. 

Opublikowano

Ja w UPC za 84zł mogę mieć internet 120mb + 102 kanały (47hd) z umową na dwa lata.

nc+ dla mnie nie ma już sensu przez osłabienie oferty canal+sport.

Opublikowano

sam mam w nc+, jestem w penis zadowolony, przez półtora roku mialem 2 razy problemy z odbiorem wiec porównując z polsatem ktory mialem wczesniej to znakomity wynik.

Ja w UPC za 84zł mogę mieć internet 120mb + 102 kanały (47hd) z umową na dwa lata.

nc+ dla mnie nie ma już sensu przez osłabienie oferty canal+sport.

ostatnio jakis śniady ankwizytor do nas dzwonil i wcisnal nam (z czego jestem zadowolony) za 11zł pakiet eleven sports. teraz w sumie za 90 zł jest co poogladac jesli chodzi o filmy a i mam wszystkie ligi ktore mnie interesuja :)

Opublikowano

U mnie z kolei kablówka oferuje 6 programów canal+ za 44 zł ale trzeba mieć pakiet tv za 49 zł . No ale jak się chce oglądać piłkarską Premierleague , NBA i żużlową Ekstraligę to wyjścia nie ma i trzeba bulić :) Net za 50 zł do tego i to jest dobra cena .

Opublikowano

No ale ofertę za taką cenę masz bardzo korzystną

No mam do końca tego miesiąca. Nie chcą mi przedłużyć na tych samych warunkach. 

EDIT:

Dziś zaproponowano mi Comfort + za 14.99zł/m lub Extra+ i Kino Świat za 44.99zł/m (umowa na 15 miesięcy).  Jakby zeszli do 40zł z tym drugim to pewnie bym się zdecydował ale póki co nadal jestem nastawiony na całkowite zerwanie umowy i olanie standardowej telewizji.

Edytowane przez Ins

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ile na te chwile kosztuje ogladanie polskiej pilkarskiej ekstraklasy na canal + ? Nie interesuja mnie kanaly filmowe ani zadne planete czy discovery. Sama polska pilka nozna + liga europy.

Opublikowano

mam pakiet podstawowy + sportowy + eleven
za podstawowy i sportowy place 80 (tam jest Ekstraklasa, BPL, puchar króla itd.) a za eleven doplacam 11 zł (francja, hiszpania, włochy)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

konczyla mi sie umowa, wynegocjowalem za 81zl: extra+, 6canal+, 3eleveny, miesiac hbo gratis i kino swiat na caly czas trwania umowy

ciezko w tym roku sie z nimi targowalo, wczesniej mozna bylo wyszarpac wiecej