Opublikowano 2 stycznia 20169 l Nie wiem czy to dobra oferta Przedłuzyłem umowe 99zł Full pakiet + eleven- bez multiroom
Opublikowano 2 stycznia 20169 l A jak miałeś dotychczas? Mnie dziś dzwonili chcąc zatrzymać. Twierdzono, żeby brać co dają - oferta jak dotychczas z zastrzeżeniem że będzie tylko gorzej wraz z dobieganiem końca okresu wypowiedzenia.
Opublikowano 2 stycznia 20169 l Tak sie napewno nie stanie to tylko chwyt marketingowy. Miałem comfort+ za 87zł
Opublikowano 2 stycznia 20169 l To jakoś drogo miałeś. Ja mam Comfort + Extra za 39,90 (w każdym razie wszystkie kanały bez Premium typu hbo, c+...). Upierają się przy tych 45 zł. Dorzucili by coś to bym się zgodził. Chciałem chociaż wymianę na dekoder z dyskiem ale tu zaśpiewali 99 zł - to chyba standard cena.
Opublikowano 3 stycznia 20169 l Ja mogłem mieć fajny pakiet ale właśnie ze względu na mieszkanie w bloku nie dało się dobrze ustawić anteny. Za 80 zł wszystko co oferuje NC+, to była oferta dla pracowników.
Opublikowano 3 stycznia 20169 l Ta fuzja strasznie z(pipi)ała negocjacje dla przedłużających , była cyfra zawsze dawała w dni kończące umowę super cenę , teraz to lipa
Opublikowano 3 stycznia 20169 l Cyfra+ była dużo lepsza. Pamiętam jak rodzicom proponowali przedłużenie za tą samą kasę ale o wiele wiele mniej. To było właśnie w okresie przejścia na NC+. Co to za logika. Niestety jak we wszystkich firmach sprzedających usługi - NOWY KLIENT> KLIENT z 20 LETNIM STAŻEM.
Opublikowano 26 stycznia 20169 l Mam dekoder z nagrywarką od 2tygodni i odkryłem zakladkè VOD. Cześć filmów ma wyraźnie cenę, np. sicario 14,90. Ale na innym, np polski Wkręceni nie ma ceny. Ale nie jest napisane że za darmo. W ogóle nie ma ceny. To znaczy że można oglądać bez dodatkowych kosztów?
Opublikowano 26 stycznia 20169 l Sprawdź nikt ci nie naliczy opłat ot tak bez powiadomienia. Może to trailer?
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l Czas najwyższy pożegnać się po 8 (chyba) latach z n/nc+. Umowę mam do końca sierpnia i jedyne co mi proponują to płacenie więcej za mniej (jestem na wypowiedzeniu). Przez tyle lat dało się ugrać dobra ofertę, a teraz każdy idzie w zaparte. Trudno. Netflixa już mam ale przydałoby się jeszcze HBO GO. Szkoda, że nie można sobie tego wykupić bez jakieś umowy na całą resztę telewizji.
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l Miałem to samo INS. Ta sama cena i tylko przedłużenie umowy na DWA LATA. Różni konsultanci, a ta sama oferta. Podziękowałem
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l a wysłaliście pismo o rezygnacji z umowy? Bo wtedy dzwonią z działu utrzymania klienta, a nie zwyczajni sprzedawcy.
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l Przecież napisałem, że jestem na wypowiedzeniu (rezygnacja złożona). Teraz mam za 65 zł: Multi+ Premium Sport &Film History HD CANAL+ VOD HBO Filmbox H2 EXTRA+ Teraz za 65zł dział utrzymania klienta proponuje mi to: EXTRA+ HBO ... Poczytałem trochę odpowiedni temat na ich forum i Satkurierze i wszyscy mają ten sam problem i wiele osób rezygnuje. Edytowane 9 sierpnia 20168 l przez Ins
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l Rezygnować zawsze można, ale prawda jest taka że u konkurencji jest bieda.
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l No a trzeba przechodzić do konkurencji ? Zostawię sobie samego Netflixa i tyle.
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l Ja w UPC za 84zł mogę mieć internet 120mb + 102 kanały (47hd) z umową na dwa lata. nc+ dla mnie nie ma już sensu przez osłabienie oferty canal+sport.
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l sam mam w nc+, jestem w penis zadowolony, przez półtora roku mialem 2 razy problemy z odbiorem wiec porównując z polsatem ktory mialem wczesniej to znakomity wynik. Ja w UPC za 84zł mogę mieć internet 120mb + 102 kanały (47hd) z umową na dwa lata. nc+ dla mnie nie ma już sensu przez osłabienie oferty canal+sport. ostatnio jakis śniady ankwizytor do nas dzwonil i wcisnal nam (z czego jestem zadowolony) za 11zł pakiet eleven sports. teraz w sumie za 90 zł jest co poogladac jesli chodzi o filmy a i mam wszystkie ligi ktore mnie interesuja
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l U mnie z kolei kablówka oferuje 6 programów canal+ za 44 zł ale trzeba mieć pakiet tv za 49 zł . No ale jak się chce oglądać piłkarską Premierleague , NBA i żużlową Ekstraligę to wyjścia nie ma i trzeba bulić Net za 50 zł do tego i to jest dobra cena .
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l No ale ofertę za taką cenę masz bardzo korzystną No mam do końca tego miesiąca. Nie chcą mi przedłużyć na tych samych warunkach. EDIT: Dziś zaproponowano mi Comfort + za 14.99zł/m lub Extra+ i Kino Świat za 44.99zł/m (umowa na 15 miesięcy). Jakby zeszli do 40zł z tym drugim to pewnie bym się zdecydował ale póki co nadal jestem nastawiony na całkowite zerwanie umowy i olanie standardowej telewizji. Edytowane 11 sierpnia 20168 l przez Ins
Opublikowano 19 sierpnia 20168 l Ile na te chwile kosztuje ogladanie polskiej pilkarskiej ekstraklasy na canal + ? Nie interesuja mnie kanaly filmowe ani zadne planete czy discovery. Sama polska pilka nozna + liga europy.
Opublikowano 19 sierpnia 20168 l mam pakiet podstawowy + sportowy + elevenza podstawowy i sportowy place 80 (tam jest Ekstraklasa, BPL, puchar króla itd.) a za eleven doplacam 11 zł (francja, hiszpania, włochy)
Opublikowano 24 listopada 20168 l konczyla mi sie umowa, wynegocjowalem za 81zl: extra+, 6canal+, 3eleveny, miesiac hbo gratis i kino swiat na caly czas trwania umowy ciezko w tym roku sie z nimi targowalo, wczesniej mozna bylo wyszarpac wiecej