SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 marca 2013 Opublikowano 30 marca 2013 Abonenci C+ dostają Nsport Abonenci N Domo, Planeta, MiniMini, Kuchniatv i jakieś inne badziewa, na dodatek posiadacze Npremium dostają pakiet Canal+ od 2 lub 5 kwietnia Cytuj
Ins 5 821 Opublikowano 30 marca 2013 Opublikowano 30 marca 2013 Jedynie Planete z tych kanalow dla Nkowiczow jest ok, reszta to totalne badziewie. No i nPremium zostaje calkowicie wylaczone (oferta programowa wlatuje do roznych Canal Plusow), dlatego wlaczaja posiadaczom kanalow premium ce plusy. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 31 marca 2013 Opublikowano 31 marca 2013 Chyba coś się ruszyło i NC+ zaczyna srać w gacie . Właśnie włączyli nowe kanały na 3 miesiące gratis, do tego zwolniono prezesa marketingowego, a prezes NC+ wysłał pismo do założyciela fanpage AntyNC+ z prośbą o pilne spotkanie by przeanalizować ofertę NC+. Nie zwolniono tylko SAM ODSZEDŁ ze stanowiska w trybie natychmiastowym . To już 2 ważna osoba która odchodzi z NC+ . A co do NC+ to nieźle robią ludzi w konia dają w ofertach programy które lada dzień wyłączają np ESPN America ,TV Religia , Disney Junior ..... w dodatku jest masa kanałów nie gwarantowanych udostępnionych promocyjnie gdzie po tym okresie również owe kanały zostaną zdjęte z pakietów .Ale nikt ani słowa na infolinii o tym nie mówi . Wielkie zamieszanie również z listami informacyjnymi od NC+ do klientów N .. owe listy wysyłane są jako zwykłe co nie gwarantuje dostarczenia takiego listu a według zapisu brak odpowiedzi na owe pismo informacyje równa się z akceptacją nowych warunków NC+ z dniem 1 maja . Co może skutkować automatycznym przeniesieniem do NC+ i pakietem dobranym przez NC+ na 18 miesięcy . UOKIK niby się już bada tą sprawę oficjalne stanowisko ma być w tym tyg . Ja już napisałem wypowiedzenie 2 kwietnia wysyłam i zobaczymy czy zadzwonią z oferta ostatniej szansy . Obecnie w Nce mam WPT za 54zl aby mieć to samo w NC+ musiał bym wybrać pakiet minimum GOLD za 99zl . NC+ jak na razie zaproponowało łaskawie SIlver za 69zl na 18 miesięcy .... grzecznie odmówiłem Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 31 marca 2013 Opublikowano 31 marca 2013 O takich pakietach jak w N to można tylko zapomnieć, była to idealna oferta . Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 31 marca 2013 Opublikowano 31 marca 2013 Nawet NC+ nie wie żeby wysyłać poleconym ? Cytuj
Ins 5 821 Opublikowano 1 kwietnia 2013 Opublikowano 1 kwietnia 2013 Jak widac Haro nie wplywa na ludzi ;PDzis (w sumie wczoraj) sprawdzilem list, ktory NC+ do mnie wyslalo i oferuja mi za 129zl Platinium i HBO, jak na oferte wyjsciowa ok. Coraz bardziej jest prawdopodobne, ze za 99zl na 12 miesiecy ugrac bedzie mozna platyne z hbo lub mr. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 1 kwietnia 2013 Opublikowano 1 kwietnia 2013 No to faktycznie swietny interes bedzie .... za 95zl/ miesięcznie masz w CP wszystkie pakiety z HBO ,Cinemax + MR + HBO GO +ipla . W neti za 65zl Pakiet dom 33zl + HBO 25zl . Nie oszukujmy się NC+ musiało by zejść z cen bazowych o 30zl średnio na każdym pakiecie aby być konkurencyjnym ..... obecnie pakiet Confort kosztuje 39zl a jest to cena PROMOCYJNA normalna cena to 59zl :D Unierse+ 59zl PROMOCYJNA normalna 79zl . Ktosć puścił mocno wodzę wyobraźni przy szacowaniu cen Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 1 kwietnia 2013 Autor Opublikowano 1 kwietnia 2013 Jak widac Haro nie wplywa na ludzi ;P Dzis (w sumie wczoraj) sprawdzilem list, ktory NC+ do mnie wyslalo i oferuja mi za 129zl Platinium i HBO, jak na oferte wyjsciowa ok. Coraz bardziej jest prawdopodobne, ze za 99zl na 12 miesiecy ugrac bedzie mozna platyne z hbo lub mr. Ja mam ta sama oferte. Platyna z hbo za 99 wg mnie nie realne. Skad masz info ze bedzie mozna to ugrac? I keszcze na 12 miechow. Na 18 jeszcze uwierze.Najbardziej boli umowa na 18 miechow, licze ze cos sie ruszy, bo za 99 umowy nie przedluze. To juz wole zrezygnowac i zawiazac za 119 na rok. W(pipi)ia mnie ze nie mam alternatywy. Cp nie chce z ich (pipi)owym sprzetem, a jedyna kablowka u mnie jest za droga Cytuj
canuks 63 Opublikowano 1 kwietnia 2013 Opublikowano 1 kwietnia 2013 (edytowane) Jak widac Haro nie wplywa na ludzi ;P Dzis (w sumie wczoraj) sprawdzilem list, ktory NC+ do mnie wyslalo i oferuja mi za 129zl Platinium i HBO, jak na oferte wyjsciowa ok. Coraz bardziej jest prawdopodobne, ze za 99zl na 12 miesiecy ugrac bedzie mozna platyne z hbo lub mr. Ja mam ta sama oferte. Platyna z hbo za 99 wg mnie nie realne. Skad masz info ze bedzie mozna to ugrac? I keszcze na 12 miechow. Na 18 jeszcze uwierze.Najbardziej boli umowa na 18 miechow, licze ze cos sie ruszy, bo za 99 umowy nie przedluze. To juz wole zrezygnowac i zawiazac za 119 na rok. W(pipi)ia mnie ze nie mam alternatywy. Cp nie chce z ich (pipi)owym sprzetem, a jedyna kablowka u mnie jest za droga Wiesz ze zgodnie z ich powalonym regulaminem jak wypowiesz obecną platformę to NC+ na swoje dane nie weźmiesz chyba przez okres 12 miesięcy . Bedziesz musiał brać na innego członka rodziny . Fakt CP ma straszny sprzęt no ale cóż wolę pomęczyć się ten rok na kiczowatym sprzecie i mieć wszystkie kanały niż płacić 100zl za kilka kanałów z których połowę o kant dupy można rozbić (DOMO + ,Kuchnia + ) Edytowane 1 kwietnia 2013 przez canuks Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 1 kwietnia 2013 Autor Opublikowano 1 kwietnia 2013 W przyszlym tygodniu ma sie uokik wypowiedziec zobaczymy. Wysylanie listem zwyklym ze od pierwszego maja przechodzi sie na pakiet ktory Ci wybrali, a jest drozszy i ma umowe na 18miechow+mniej kanalow, chyba nie jest fair. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 1 kwietnia 2013 Opublikowano 1 kwietnia 2013 No zgadza się .. ja tam nie czekam jutro ślę wypowiedzenie może zadzwonią z tel. ostatniej szansy i dadzą normalną ofertę a jak nie to dramatu nie ma Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 1 kwietnia 2013 Autor Opublikowano 1 kwietnia 2013 Do 19.04mam czas. Na jaki adres sle sie wypowiedzenia? Cytuj
canuks 63 Opublikowano 1 kwietnia 2013 Opublikowano 1 kwietnia 2013 ITI Neovision Sp. z o.o.Ul. Josepha Conrada 3731-357 Kraków Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 kwietnia 2013 Opublikowano 1 kwietnia 2013 Co wy macie z tym Polsajszem z racji tego że jutro idę z wypowiedzeniem to przeanalizowałem ofertę CP i co i wielkie rozczarowanie, już nawet nie mówię o gorszej jakości programów i zawieszającym się dekoderze. Z racji tego że wybrałem z Familijny HD+FilmHD+SportHD, wyciąłem kanały które się powtarzały z racji tego że jest SD i HD i o to co nam zostało za 69,90 ! http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8b8d1f9a301f6cd8.html Ipla w cenie ? śmiech na sali. kto to (pipi) ogląda ? Jak widać nie mam za dużych możliwości więc muszę walczyć z NC+ o lepszą ofertę Cytuj
canuks 63 Opublikowano 1 kwietnia 2013 Opublikowano 1 kwietnia 2013 To teraz zrób to samo z ofertą NC+ wytnij zdublowane kanały SD i HD i zobacz ile Ci zostanie kanałów w pakiecie za 70zl + odejmij sobie kanały nie gwarantowane takie jak np eurosport 2 , W nc+ mamy aż 17 takich kanałów w tym 3 w najniższym pakiecie COMFORT+ za 39 złotych. Pozostałe 14 ulokowane znajdziemy w UNIVERSUM+ za 59 złotych miesięcznie. Oto pełna lista kanałów niegwarantowanych w nc+ PAKIET COMFORT+ Eurosport HD Disney Junior MTV Live HD PAKIET UNIVERSUM+ (to kanały z COMFORT+ oraz dodatkowo) Viacom Blink! Comedy Central Comedy Central Family Eurosport2 HD ESPN America Nickeloden HD Nick Nick Jr. CBeebies Discovery Historia Animal Planet MTV MTV Rocks VH1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 kwietnia 2013 Opublikowano 1 kwietnia 2013 Oto moje wycinki z CP http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8b8d1f9a301f6cd8.html Jedynie z gwiazdkami nie wyciąłem bo nie wiem co te gwiazdki oznaczają, a co do kanałów niegwarantowanych to rozmawiałem z pewną osobą, i ona twierdzi że po prostu w tym roku umowy się kończą z tymi kanałami, i wiadomo że negocjancie trwają ale żaden kanał nie jest wart każdych pieniędzy. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 1 kwietnia 2013 Opublikowano 1 kwietnia 2013 (edytowane) Jak widac Haro nie wplywa na ludzi ;P Dzis (w sumie wczoraj) sprawdzilem list, ktory NC+ do mnie wyslalo i oferuja mi za 129zl Platinium i HBO, jak na oferte wyjsciowa ok. Coraz bardziej jest prawdopodobne, ze za 99zl na 12 miesiecy ugrac bedzie mozna platyne z hbo lub mr. Ja mam ta sama oferte. Platyna z hbo za 99 wg mnie nie realne. Skad masz info ze bedzie mozna to ugrac? I keszcze na 12 miechow. Na 18 jeszcze uwierze.Najbardziej boli umowa na 18 miechow, licze ze cos sie ruszy, bo za 99 umowy nie przedluze. To juz wole zrezygnowac i zawiazac za 119 na rok. W(pipi)ia mnie ze nie mam alternatywy. Cp nie chce z ich (pipi)owym sprzetem, a jedyna kablowka u mnie jest za droga Wiesz ze zgodnie z ich powalonym regulaminem jak wypowiesz obecną platformę to NC+ na swoje dane nie weźmiesz chyba przez okres 12 miesięcy . Bedziesz musiał brać na innego członka rodziny . Fakt CP ma straszny sprzęt no ale cóż wolę pomęczyć się ten rok na kiczowatym sprzecie i mieć wszystkie kanały niż płacić 100zl za kilka kanałów z których połowę o kant dupy można rozbić (DOMO + ,Kuchnia + ) Bzdura. W salonie mi powiedzieli,że dla abonentów c+ nie ma wcale żadnego okresu kiedy nowej umowy podpisać nie można,a dla abonentów N jest to chyba 2 miesiące. Edytowane 1 kwietnia 2013 przez Ader Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Bylem dzisiaj w punkcie cyfry i zaoferowali mi c+ platinum za 119zl z multiroomem i jeszcze bede sobie musial dokupic swoj dekoder, wiec slabo. Liczylem na 99, ew. 109 za platyne z mr. No nic, poczekam jeszcze z dwa miesiace i moze zaoferuja mi korzystniejsza dla mnie oferte, bo na 119/miesiac nie mam ochoty sie godzic. Chociaz jak nie ugram nic taniej, to i tak wezme to, bo CP w ogole nie biore pod uwage, ze wzgledu na mierna oferte sportowa. Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Mi sie udało wyrwać platyne za 99 + 15zł mr Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 (edytowane) Mi sie udało wyrwać platyne za 99 + 15zł mr Jesteś nowym klientem czy starym abonentem ? edit: jak ktoś piszę jaką ofertę dostał to niech określa swój "status" czy nowy czy stary. Edytowane 2 kwietnia 2013 przez balon1984 Cytuj
Niewidoczny 334 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 ja pierd. w paltinum albo nie ma npremium ale ja nie widze. z co za tym idzie nie obejze barcelony dzisiaj. H w d nc+ Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Bo npremium znika z oferty i pewnie masz odblokowane c+family Cytuj
Ader 383 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Dopiero po 5 kwietnia będzie można oglądać wszystkie mecze LM w NC+, bo po 5 kwietnia znika npremium a pojawiają się canal+ family i tak dalej DO 5 kwietnia mecze LM(te lepsze) na npremium,którego nie ma w nc+. Cytuj
Niewidoczny 334 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 i znowu człowieku mecz sie dzisiaj w internecie Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 i znowu człowieku mecz sie dzisiaj w internecie To już wolałbym na Nsport obejrzeć Bayern a o 24 nagrać powtórkę meczu Barcy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi