Opublikowano 22 października 200816 l http://blog.us.playstation.com/2008/10/22/...ming/#more-2868 TROPHIES Trophies are now added for both PixelJunk Monsters and Encore. We weren’t able to retroactively apply Trophies to the previously played data, but Q-Games didn’t want to force people to play everything all over again. They came up with a great idea by creating Trophy Challenges. These challenges have specific maps with set rules or objectives that will reward you with Trophies if you complete them properly. Edytowane 20 stycznia 200916 l przez Old_Kyo
Opublikowano 23 października 200816 l ciekawe czy tylko dla 1p czy mozna w 2p je zrobic all Edytowane 23 października 200816 l przez Oblesny
Opublikowano 31 października 200816 l nikt nic nie pisze czy to znaczy ze juz na starcie sie wszyscy poddali i nikt nie robi trofeow ja juz mam za soba to najlatwiejsze, ale teraz mocuje sie jak zrobic to w ktorym trzeba miec 10000 , przeciez to jest nie do zrobienia, zbudowalem minimalna liczbe wiezyczek i mialem na koniec tylko 5000, skad wziasc jeszcze 5k?
Opublikowano 1 listopada 200816 l nikt nic nie pisze czy to znaczy ze juz na starcie sie wszyscy poddali i nikt nie robi trofeow ja juz mam za soba to najlatwiejsze, ale teraz mocuje sie jak zrobic to w ktorym trzeba miec 10000 , przeciez to jest nie do zrobienia, zbudowalem minimalna liczbe wiezyczek i mialem na koniec tylko 5000, skad wziasc jeszcze 5k? Ja zdobyłem w tym trofeum 9000 złota . Strategia jest taka, że trzeba zbudować odpowiednią liczbę wież tam gdzie trzeba i odpowiedniego rodzaju by potem już nic nie budować. Trzeba obmacać wszystkie drzewa dla ukrytych gemów i złota, trzeba zrobić upgrade funduszy w chatce na 3 lvl, a jak już dojdziemy do bossa na końcu to sprzedawać odpowiednio szybko, bo po zabiciu bossa już nie nie można opchnąć. Edytowane 1 listopada 200816 l przez Wolak10
Opublikowano 1 listopada 200816 l nikt nic nie pisze czy to znaczy ze juz na starcie sie wszyscy poddali i nikt nie robi trofeow ja juz mam za soba to najlatwiejsze, ale teraz mocuje sie jak zrobic to w ktorym trzeba miec 10000 , przeciez to jest nie do zrobienia, zbudowalem minimalna liczbe wiezyczek i mialem na koniec tylko 5000, skad wziasc jeszcze 5k? Ja zdobyłem w tym trofeum 9000 złota . Strategia jest taka, że trzeba zbudować odpowiednią liczbę wież tam gdzie trzeba i odpowiedniego rodzaju by potem już nic nie budować. Trzeba obmacać wszystkie drzewa dla ukrytych gemów i złota, trzeba zrobić upgrade funduszy w chatce na 3 lvl, a jak już dojdziemy do bossa na końcu to sprzedawać odpowiednio szybko, bo po zabiciu bossa już nie nie można opchnąć. faktycznie nie wpadlem na to z tym upgradem funduszy, na koncu sprzedawalem, ale trzeba sie szybko uwijac ja wczoraj zrobilem to z 25 gemami, nie takie trudne, ale trzeba pokombinowac ^_^
Opublikowano 2 listopada 200816 l nikt nic nie pisze czy to znaczy ze juz na starcie sie wszyscy poddali i nikt nie robi trofeow ja juz mam za soba to najlatwiejsze, ale teraz mocuje sie jak zrobic to w ktorym trzeba miec 10000 , przeciez to jest nie do zrobienia, zbudowalem minimalna liczbe wiezyczek i mialem na koniec tylko 5000, skad wziasc jeszcze 5k? Ja zdobyłem w tym trofeum 9000 złota . Strategia jest taka, że trzeba zbudować odpowiednią liczbę wież tam gdzie trzeba i odpowiedniego rodzaju by potem już nic nie budować. Trzeba obmacać wszystkie drzewa dla ukrytych gemów i złota, trzeba zrobić upgrade funduszy w chatce na 3 lvl, a jak już dojdziemy do bossa na końcu to sprzedawać odpowiednio szybko, bo po zabiciu bossa już nie nie można opchnąć. faktycznie nie wpadlem na to z tym upgradem funduszy, na koncu sprzedawalem, ale trzeba sie szybko uwijac ja wczoraj zrobilem to z 25 gemami, nie takie trudne, ale trzeba pokombinowac ^_^ Podpowiedź? Ja zebrałem 23 ;] Trofea są cholernie trudne jak na mnie, chyba, że poszukam sobie taktyk w internecie, ale to nie to samo.
Opublikowano 2 listopada 200816 l nikt nic nie pisze czy to znaczy ze juz na starcie sie wszyscy poddali i nikt nie robi trofeow ja juz mam za soba to najlatwiejsze, ale teraz mocuje sie jak zrobic to w ktorym trzeba miec 10000 , przeciez to jest nie do zrobienia, zbudowalem minimalna liczbe wiezyczek i mialem na koniec tylko 5000, skad wziasc jeszcze 5k? Ja zdobyłem w tym trofeum 9000 złota . Strategia jest taka, że trzeba zbudować odpowiednią liczbę wież tam gdzie trzeba i odpowiedniego rodzaju by potem już nic nie budować. Trzeba obmacać wszystkie drzewa dla ukrytych gemów i złota, trzeba zrobić upgrade funduszy w chatce na 3 lvl, a jak już dojdziemy do bossa na końcu to sprzedawać odpowiednio szybko, bo po zabiciu bossa już nie nie można opchnąć. faktycznie nie wpadlem na to z tym upgradem funduszy, na koncu sprzedawalem, ale trzeba sie szybko uwijac ja wczoraj zrobilem to z 25 gemami, nie takie trudne, ale trzeba pokombinowac ^_^ Podpowiedź? Ja zebrałem 23 ;] Trofea są cholernie trudne jak na mnie, chyba, że poszukam sobie taktyk w internecie, ale to nie to samo. jak zwykle trzeba kombinowac ^_^ musisz dwie wieżyczki dopakować na fioletowo i je sprzedać będziesz miał dwa gemy
Opublikowano 2 listopada 200816 l No zesz ty kur... dwa razy mialem juz prawie 25 gemow (tzn raz JUZ mialem a drugi raz bym mial) i w pospiechu jak sprzedawalem wieze to przez przypadek zuzylem 1 gem :censored2: . Odkladam na chwile bo nerwicy dostane... edit: Gemy z glowy, a przy okazji kilka innych Edytowane 2 listopada 200816 l przez Emet
Opublikowano 2 listopada 200816 l w międzyczasie zdobyłem trophy z tymi 10000, nie takie trudne ^_^ sposobem który opisał Wolak uzyskałem wynik końcowy na poziomie 13K ^_^
Opublikowano 3 listopada 200816 l czy ktos zrobil to trofeum?? mi nie wychodzi robie wszystko jak na screenie i kupa
Opublikowano 3 listopada 200816 l Witam ja już mam 7 trophies ale mam pytanie . Skąd wziąść dodatek ENCORE??? Bo na polskim ani na angielskim PS store nie ma ...
Opublikowano 3 listopada 200816 l Jest na polskim PS Store. Kosztuje 10zl. Jakupie pewnie jak przejde reszte poziomow z podstawy. ps. Ktore 7 trofeow masz?
Opublikowano 3 listopada 200816 l Jako ze nie mam encore robie tylko na podstawowej wyspie i zostało mi tylko ostatni Rainbow na zloto (no i dwa ukryte jeszcze). Troche trudnawe hehe
Opublikowano 3 listopada 200816 l jakos tego nie widze na polskim store albo nie wiem gdzie szukac a chyba juz wszystko sprawdzilem
Opublikowano 4 listopada 200816 l O lol O.o Rzeczywiscie nie ma. Nie ma na PL ani na UK (jest na US). Ciekawe czemu usuneli... i kiedy przywroca. EDIT (7.11.08) Na PS Store powrocil dodatek Encore. EDIT#2 : Jak do tej pory mam 10 trofeow (z podstawy, Encore jeszcze nie kupilem) i pewnie na tym sie skonczy (plus moze Scrooge's Return z Encore jak kupie, Scrooge z podstawy zakonczony z ponad 16tys bez sprzedawania wiez ) Edytowane 7 listopada 200816 l przez Emet
Opublikowano 7 listopada 200816 l Najgorsze jest to ostatnie trofeum z podstawowej wersji gry to na złoto... po prostu miazga trochę sie nad tym męczyłem hehe
Opublikowano 12 listopada 200816 l 44% już jest, dziś mam nadzieję dobić do 70%, w sumie pucharki nie są aż tak trudne i męczące jak w Edenie.
Opublikowano 14 listopada 200816 l Czy moglby ktos napisac jakie sa ukryte trofea? O co chodzi w trofeum Bomb the Boss- zabić bosa za pomocą bomb. Eee jakich bomb? Chodzi o mortary?
Opublikowano 14 listopada 200816 l Calaczek wpadł muadib83 - bomby zdobywamy po ukonczeniu planszy special 2 na podstawowej wyspie, kładziemy je przy pomocy []