ziemia1 685 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 (edytowane) http://blog.us.playstation.com/2008/10/22/...ming/#more-2868 TROPHIES Trophies are now added for both PixelJunk Monsters and Encore. We weren’t able to retroactively apply Trophies to the previously played data, but Q-Games didn’t want to force people to play everything all over again. They came up with a great idea by creating Trophy Challenges. These challenges have specific maps with set rules or objectives that will reward you with Trophies if you complete them properly. Edytowane 20 stycznia 2009 przez Old_Kyo Cytuj
Wolak10 2 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 Lista Trophies Hardcore : > Cytuj
Oblesny 1 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 (edytowane) ciekawe czy tylko dla 1p czy mozna w 2p je zrobic all Edytowane 23 października 2008 przez Oblesny Cytuj
jan szabrownik 0 Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 nikt nic nie pisze czy to znaczy ze juz na starcie sie wszyscy poddali i nikt nie robi trofeow ja juz mam za soba to najlatwiejsze, ale teraz mocuje sie jak zrobic to w ktorym trzeba miec 10000 , przeciez to jest nie do zrobienia, zbudowalem minimalna liczbe wiezyczek i mialem na koniec tylko 5000, skad wziasc jeszcze 5k? Cytuj
Wolak10 2 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 (edytowane) nikt nic nie pisze czy to znaczy ze juz na starcie sie wszyscy poddali i nikt nie robi trofeow ja juz mam za soba to najlatwiejsze, ale teraz mocuje sie jak zrobic to w ktorym trzeba miec 10000 , przeciez to jest nie do zrobienia, zbudowalem minimalna liczbe wiezyczek i mialem na koniec tylko 5000, skad wziasc jeszcze 5k? Ja zdobyłem w tym trofeum 9000 złota . Strategia jest taka, że trzeba zbudować odpowiednią liczbę wież tam gdzie trzeba i odpowiedniego rodzaju by potem już nic nie budować. Trzeba obmacać wszystkie drzewa dla ukrytych gemów i złota, trzeba zrobić upgrade funduszy w chatce na 3 lvl, a jak już dojdziemy do bossa na końcu to sprzedawać odpowiednio szybko, bo po zabiciu bossa już nie nie można opchnąć. Edytowane 1 listopada 2008 przez Wolak10 Cytuj
jan szabrownik 0 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 nikt nic nie pisze czy to znaczy ze juz na starcie sie wszyscy poddali i nikt nie robi trofeow ja juz mam za soba to najlatwiejsze, ale teraz mocuje sie jak zrobic to w ktorym trzeba miec 10000 , przeciez to jest nie do zrobienia, zbudowalem minimalna liczbe wiezyczek i mialem na koniec tylko 5000, skad wziasc jeszcze 5k? Ja zdobyłem w tym trofeum 9000 złota . Strategia jest taka, że trzeba zbudować odpowiednią liczbę wież tam gdzie trzeba i odpowiedniego rodzaju by potem już nic nie budować. Trzeba obmacać wszystkie drzewa dla ukrytych gemów i złota, trzeba zrobić upgrade funduszy w chatce na 3 lvl, a jak już dojdziemy do bossa na końcu to sprzedawać odpowiednio szybko, bo po zabiciu bossa już nie nie można opchnąć. faktycznie nie wpadlem na to z tym upgradem funduszy, na koncu sprzedawalem, ale trzeba sie szybko uwijac ja wczoraj zrobilem to z 25 gemami, nie takie trudne, ale trzeba pokombinowac ^_^ Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 nikt nic nie pisze czy to znaczy ze juz na starcie sie wszyscy poddali i nikt nie robi trofeow ja juz mam za soba to najlatwiejsze, ale teraz mocuje sie jak zrobic to w ktorym trzeba miec 10000 , przeciez to jest nie do zrobienia, zbudowalem minimalna liczbe wiezyczek i mialem na koniec tylko 5000, skad wziasc jeszcze 5k? Ja zdobyłem w tym trofeum 9000 złota . Strategia jest taka, że trzeba zbudować odpowiednią liczbę wież tam gdzie trzeba i odpowiedniego rodzaju by potem już nic nie budować. Trzeba obmacać wszystkie drzewa dla ukrytych gemów i złota, trzeba zrobić upgrade funduszy w chatce na 3 lvl, a jak już dojdziemy do bossa na końcu to sprzedawać odpowiednio szybko, bo po zabiciu bossa już nie nie można opchnąć. faktycznie nie wpadlem na to z tym upgradem funduszy, na koncu sprzedawalem, ale trzeba sie szybko uwijac ja wczoraj zrobilem to z 25 gemami, nie takie trudne, ale trzeba pokombinowac ^_^ Podpowiedź? Ja zebrałem 23 ;] Trofea są cholernie trudne jak na mnie, chyba, że poszukam sobie taktyk w internecie, ale to nie to samo. Cytuj
jan szabrownik 0 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 nikt nic nie pisze czy to znaczy ze juz na starcie sie wszyscy poddali i nikt nie robi trofeow ja juz mam za soba to najlatwiejsze, ale teraz mocuje sie jak zrobic to w ktorym trzeba miec 10000 , przeciez to jest nie do zrobienia, zbudowalem minimalna liczbe wiezyczek i mialem na koniec tylko 5000, skad wziasc jeszcze 5k? Ja zdobyłem w tym trofeum 9000 złota . Strategia jest taka, że trzeba zbudować odpowiednią liczbę wież tam gdzie trzeba i odpowiedniego rodzaju by potem już nic nie budować. Trzeba obmacać wszystkie drzewa dla ukrytych gemów i złota, trzeba zrobić upgrade funduszy w chatce na 3 lvl, a jak już dojdziemy do bossa na końcu to sprzedawać odpowiednio szybko, bo po zabiciu bossa już nie nie można opchnąć. faktycznie nie wpadlem na to z tym upgradem funduszy, na koncu sprzedawalem, ale trzeba sie szybko uwijac ja wczoraj zrobilem to z 25 gemami, nie takie trudne, ale trzeba pokombinowac ^_^ Podpowiedź? Ja zebrałem 23 ;] Trofea są cholernie trudne jak na mnie, chyba, że poszukam sobie taktyk w internecie, ale to nie to samo. jak zwykle trzeba kombinowac ^_^ musisz dwie wieżyczki dopakować na fioletowo i je sprzedać będziesz miał dwa gemy Cytuj
Emet 1 090 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 (edytowane) No zesz ty kur... dwa razy mialem juz prawie 25 gemow (tzn raz JUZ mialem a drugi raz bym mial) i w pospiechu jak sprzedawalem wieze to przez przypadek zuzylem 1 gem :censored2: . Odkladam na chwile bo nerwicy dostane... edit: Gemy z glowy, a przy okazji kilka innych Edytowane 2 listopada 2008 przez Emet Cytuj
jan szabrownik 0 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 w międzyczasie zdobyłem trophy z tymi 10000, nie takie trudne ^_^ sposobem który opisał Wolak uzyskałem wynik końcowy na poziomie 13K ^_^ Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p...p;postcount=178 Cytuj
jan szabrownik 0 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 czy ktos zrobil to trofeum?? mi nie wychodzi robie wszystko jak na screenie i kupa Cytuj
Bambu.s 0 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Witam ja już mam 7 trophies ale mam pytanie . Skąd wziąść dodatek ENCORE??? Bo na polskim ani na angielskim PS store nie ma ... Cytuj
Emet 1 090 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Jest na polskim PS Store. Kosztuje 10zl. Jakupie pewnie jak przejde reszte poziomow z podstawy. ps. Ktore 7 trofeow masz? Cytuj
Gawlick 7 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Jako ze nie mam encore robie tylko na podstawowej wyspie i zostało mi tylko ostatni Rainbow na zloto (no i dwa ukryte jeszcze). Troche trudnawe hehe Cytuj
Bambu.s 0 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 jakos tego nie widze na polskim store albo nie wiem gdzie szukac a chyba juz wszystko sprawdzilem Cytuj
Emet 1 090 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 (edytowane) O lol O.o Rzeczywiscie nie ma. Nie ma na PL ani na UK (jest na US). Ciekawe czemu usuneli... i kiedy przywroca. EDIT (7.11.08) Na PS Store powrocil dodatek Encore. EDIT#2 : Jak do tej pory mam 10 trofeow (z podstawy, Encore jeszcze nie kupilem) i pewnie na tym sie skonczy (plus moze Scrooge's Return z Encore jak kupie, Scrooge z podstawy zakonczony z ponad 16tys bez sprzedawania wiez ) Edytowane 7 listopada 2008 przez Emet Cytuj
Bambu.s 0 Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 Witam Ja dzis zrobilem wszystkie trofea razaem z dodatkiem ...ufff Cytuj
Emet 1 090 Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 To niezly dziko z ciebie Cytuj
Bambu.s 0 Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 Najgorsze jest to ostatnie trofeum z podstawowej wersji gry to na złoto... po prostu miazga trochę sie nad tym męczyłem hehe Cytuj
Emet 1 090 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 Jest wszystko z podstawy Teraz trzeba kupic Encore. Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 44% już jest, dziś mam nadzieję dobić do 70%, w sumie pucharki nie są aż tak trudne i męczące jak w Edenie. Cytuj
muadib83 0 Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 Czy moglby ktos napisac jakie sa ukryte trofea? O co chodzi w trofeum Bomb the Boss- zabić bosa za pomocą bomb. Eee jakich bomb? Chodzi o mortary? Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 Calaczek wpadł muadib83 - bomby zdobywamy po ukonczeniu planszy special 2 na podstawowej wyspie, kładziemy je przy pomocy [] Cytuj
jan szabrownik 0 Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 ja też już zaliczyłem calaczka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi