Skocz do zawartości

PixelJunk Monsters and Encore

ziemia1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzięki. Cyz ktoś mógłby mi napisać co zrobić aby na starcie mieć np. 1000 coinów bo na filmikach widzę że ludzie tyle mają. A tyle trzeba do zrobienia trofea.

Do tego co to znaczy Easy special 2 - tam niby mobmy dostaję

Rainbow = perfect w grze? Aby przejść przez dalej w wyspie muszę 5x perfect zrobić? Toż to hardcore

Opublikowano
Dzięki. Cyz ktoś mógłby mi napisać co zrobić aby na starcie mieć np. 1000 coinów bo na filmikach widzę że ludzie tyle mają. A tyle trzeba do zrobienia trofea.

Do tego co to znaczy Easy special 2 - tam niby mobmy dostaję

Rainbow = perfect w grze? Aby przejść przez dalej w wyspie muszę 5x perfect zrobić? Toż to hardcore

jeżeli Ci chodzi o to trofeum w którym trzeba wybudować 10 wieżyczek w krótkim czaasie, to robi się je na planszy gdzie potworki nie dają coin'ów, i tam właśnie na starcie dostajesz 1000 i szybko budujesz ^_^

rainbow jest wtedy gdy na danej mapce nie zginie żaden twój podopieczny, czyli tak jak mówisz perfect ;)

to w sumie nie jest takie trudne, jak możesz to graj na dwóch jest łatwiej robić tęcze ;)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Czemu jak gram challenge trophy i ustawiam wiezyczki z dzialkami i arrows to mi skresla pucharek>?

To jest pierwsza plansza z challenge.

Dobra zalapalem. :)

Edytowane przez DaniDevil
Opublikowano (edytowane)

jesu to jest hardcore z crossing mam problem wielki dochodze do polowy i wielki wku... robie tak jak jest pokazane na yutube. Wtf...

PS. Stwierdzam ze ta gra jest chora ulepszam nawet lepiej niz jest pokazane na yutube i tak mi cos przejdzie. A typowi nie he he.

Edytowane przez DaniDevil