Opublikowano 16 listopada 200816 l A co z tymi ukrytymi trofeami? lista, chyba nawet nie które są z podpowiedziami ^_^
Opublikowano 17 listopada 200816 l Dzięki. Cyz ktoś mógłby mi napisać co zrobić aby na starcie mieć np. 1000 coinów bo na filmikach widzę że ludzie tyle mają. A tyle trzeba do zrobienia trofea. Do tego co to znaczy Easy special 2 - tam niby mobmy dostaję Rainbow = perfect w grze? Aby przejść przez dalej w wyspie muszę 5x perfect zrobić? Toż to hardcore
Opublikowano 18 listopada 200816 l Dzięki. Cyz ktoś mógłby mi napisać co zrobić aby na starcie mieć np. 1000 coinów bo na filmikach widzę że ludzie tyle mają. A tyle trzeba do zrobienia trofea. Do tego co to znaczy Easy special 2 - tam niby mobmy dostaję Rainbow = perfect w grze? Aby przejść przez dalej w wyspie muszę 5x perfect zrobić? Toż to hardcore jeżeli Ci chodzi o to trofeum w którym trzeba wybudować 10 wieżyczek w krótkim czaasie, to robi się je na planszy gdzie potworki nie dają coin'ów, i tam właśnie na starcie dostajesz 1000 i szybko budujesz ^_^ rainbow jest wtedy gdy na danej mapce nie zginie żaden twój podopieczny, czyli tak jak mówisz perfect to w sumie nie jest takie trudne, jak możesz to graj na dwóch jest łatwiej robić tęcze
Opublikowano 9 maja 200915 l Czemu jak gram challenge trophy i ustawiam wiezyczki z dzialkami i arrows to mi skresla pucharek>? To jest pierwsza plansza z challenge. Dobra zalapalem. Edytowane 9 maja 200915 l przez DaniDevil
Opublikowano 10 maja 200915 l jesu to jest hardcore z crossing mam problem wielki dochodze do polowy i wielki wku... robie tak jak jest pokazane na yutube. Wtf... PS. Stwierdzam ze ta gra jest chora ulepszam nawet lepiej niz jest pokazane na yutube i tak mi cos przejdzie. A typowi nie he he. Edytowane 10 maja 200915 l przez DaniDevil