Opublikowano 24 października 200816 l No fajna. Ale mega w(pipi)iająca. Nasze auto jest (pipi) podatne na pukanie innych kierowców, ledwo nas dotkną a my wpierdalamy sie w sciane i koniec wyscigu dla nas. (pipi)owa muzyka.
Opublikowano 24 października 200816 l Najlepsze wyścigi na PSP. Muzyka, grafika, model jazdy pierwsza klasa. Uwielbiam strukture miasta. Sam miód!
Opublikowano 24 października 200816 l Gra jest wyśmienita, podtrzymuje tradycję, kontynuuje wysoki poziom wykonania i renomę całej serii MC.
Opublikowano 24 października 200816 l <powtarza sobie: bądź obiektywny, bądź obiektywny, bądź obiektywny....> Niepodoba mi sie, slaba muzyka, slaby model jazdy, ogolnie fe ;] ta gra jakas taka "bez jaj", wole burnouta.
Opublikowano 24 października 200816 l O gustach się nie dyskutuje . Poza tym jeżeli lubi arcade'a to ta gra jest dla niego(przynajmniej z zasady) Mi się tam REZ nie podoba - O!
Opublikowano 24 października 200816 l Fajna gra, super klimat, ogólnie jedna z lepszych gier które się ukazały od dłuższego czasu. Grać !!!
Opublikowano 24 października 200816 l Opanowanie Muscle Cara na full tuningu mechanicznym, bez przeróbki zawieszenia = pełen hardcore, jazda bez trzymanki i coś praktycznie nie możliwego. Auto rzuca się po lekkim wciśnięciu skrętu, a już nie mówie o wchodzeniu w ciasne zakręty na ręcznym. Z własnego doświadczenia to wiem, więc lepiej wcześniej kupić dobre zawieszenie i obniżyć pojazd bo potem to masakra :F (Dodge Challenger RT 70' - nie dało się jeździć, potwór pod maską ale jakość przekazywania tego na jezdnię widoczna była tylko na prostych). Dla zainteresowanych: po odblokowaniu Tokyo do car listy dochodzą nowe modele na sell
Opublikowano 25 października 200816 l Rewelacyjne brzmienia samochodów to ogromny plus. Wprawdzie niektóre tylko śmiesznie pierdzą, ale większość ryków silników, jak na możliwości PSP, budzi respekt. Świetnie wyważony jest też poziom trudności - czerwone (najtrudniejsze) wyścigi trzeba często powtarzać, bo stanowią spore wyzwanie. Mam cztery godzinki na liczniku i gra coraz bardziej mi się podoba.
Opublikowano 25 października 200816 l Ja przez 2 dni grania wsiąkłem już na 10 godzin :F. Uwaga na policję (pseudo) xD
Opublikowano 25 października 200816 l <powtarza sobie: bądź obiektywny, bądź obiektywny, bądź obiektywny....> Niepodoba mi sie, slaba muzyka, slaby model jazdy, ogolnie fe ;] ta gra jakas taka "bez jaj", wole burnouta. Nie wiem o co chodzi w stwierdzeniu, że gra jest bez jaj. Poczucie prędkości, zadyma na trasie, efekty specjalne i emocje towarzyszące wyścigom zostawiają Burnouta daleko w tyle ;]. Pewnie zniechęciłeś się zanim zdobyłeś lepsze fury. Muzyka jest świetna. Normalnie nie włączyłbym żadnej z piosenek zamieszczonych w grze, ale do beztroskiego ścigania lekkie rockowe granie, swojska wiksa, a nawet śpiewające czarnuchy nadają się wyśmienicie. Szkoda tylko, że gierka lubi przyciąć. Wprawdzie niezbyt często, ale jeśli już, to porządnie.
Opublikowano 25 października 200816 l Szkoda tylko, że gierka lubi przyciąć. Wprawdzie niezbyt często, ale jeśli już, to porządnie. Jest takie jedno "stałe miejsce" - wjeżdżasz na większe wzniesienie (pagórek, na wyścigach) i u szczytu przed skrótem trasy obraz zacharczy ze dwa razy zawsze jak tamtędy jedziesz . Nie jest to jeszcze uciążliwe, ale za duży plus trzeba uznać bardzo sprawne loadingi - w porównaniu z tymi co były w MC3 tutaj mamy expres...
Opublikowano 26 października 200816 l Może ktoś wie jak dostać luxury car bo nie chcę mi się go kupować a mam misję że muszę wygrać ileś tam wyścigów właśnie tym pojazdem. Dzięki
Opublikowano 26 października 200816 l No musze przyznać ze gierka konkretna. Narazie odpaliłem tylko na próbe, ale model jazdy i oprawa audiowizualna mi naprawde odpowiadają (jak narazie zapowiada sie doskonały soundtrack) i chyba zatrzymam sie przy tym tytule na dłużej.
Opublikowano 29 października 200816 l Ja też jestem baaardzo zadowolony Graficznie i muzycznie chyba najlepsze wyścigi na PSP. Gorąco polecam
Opublikowano 29 października 200816 l Trochę w to pograłem i muszę jednak nieco zmienić zdanie.Czym dłużej gram w tą grę tym wydaje mi się ona nudniejsza. Pogram jeszcze trochę ale jak się nic nie zmieni to przestanę. Nuda.
Opublikowano 29 października 200816 l Ja bym się tam wypowiedział dopiero po ukończeniu gry, ale jak chcesz. Nie wiesz co może Cie minąć...
Opublikowano 2 listopada 200816 l No dobra, przeszedłem L.A na 100% i co dalej ? Wchodziłem w Tokio carrier i chyba musiałbym grać od nowa, jaki to ma sens?
Opublikowano 2 listopada 200816 l Dla mnie ma. Jak ci się nie podoba możesz nie grać nikt cie nie zmusza :F Ludziom gra się podoba i nikt nie narzeka na nudy więc wiesz... Jest wiele innych gier, nie musisz się pluć a jak się nie podoba to wywal z karty i do widzenia.
Opublikowano 3 listopada 200816 l Jak nie masz co napisać to nie pisz nic. Plujesz to się ty broniąc tej gry jak nie wiem co i podniecając się każdym negatywnym komentarzem na jej temat, przy okazji nie piszeszą nic konkretnego w temacie. Pytałem się normalnie ale jakieś dziecko neostrady od razy podchwyciło temat. Żal.pl Edytowane 3 listopada 200816 l przez czapa
Opublikowano 3 listopada 200816 l Jak nie masz co napisać to nie pisz nic. Plujesz to się ty broniąc tej gry jak nie wiem co i podniecając się każdym negatywnym komentarzem na jej temat, przy okazji nie piszeszą nic konkretnego w temacie. Pytałem się normalnie ale jakieś dziecko neostrady od razy podchwyciło temat. Żal.pl Ja tylko stwierdzam fakty. Jedna z najbardziej udanych gier ostatnimi czasy na PSP. Jak ci się coś PAUKO nie podoba to wara i idź pograj w szachy, a nie zniechęcaj ludzi jak nie wiesz. Nawet całej gry nie przeszedłeś cieniasie i wyjeżdżasz mi tu z takimi tekstami, weź ty się lepiej naucz pisać zanim palniesz coś głupiego na forum. Widocznie gra jest za trudna? No nie mój problem. A takie słabe teksty to ty sobie możesz wciskać swoim rówieśnikom z podstawówki, ale nie tutaj. Nie chcemy tu takich jak TY! PS: Gra nie posiada trybu infrastructure.
Opublikowano 3 listopada 200816 l Jak nie masz co napisać to nie pisz nic. Plujesz to się ty broniąc tej gry jak nie wiem co i podniecając się każdym negatywnym komentarzem na jej temat, przy okazji nie piszeszą nic konkretnego w temacie. Pytałem się normalnie ale jakieś dziecko neostrady od razy podchwyciło temat. Żal.pl Ja tylko stwierdzam fakty. Jedna z najbardziej udanych gier ostatnimi czasy na PSP. Jak ci się coś PAUKO nie podoba to wara i idź pograj w szachy, a nie zniechęcaj ludzi jak nie wiesz. Nawet całej gry nie przeszedłeś cieniasie i wyjeżdżasz mi tu z takimi tekstami, weź ty się lepiej naucz pisać zanim palniesz coś głupiego na forum. Widocznie gra jest za trudna? No nie mój problem. A takie słabe teksty to ty sobie możesz wciskać swoim rówieśnikom z podstawówki, ale nie tutaj. Nie chcemy tu takich jak TY! PS: Gra nie posiada trybu infrastructure. Wsumie to nie chce mi się zniżać do twojego poziomu i drążyć ten temat, ale czy ja gdzieś napisałem że gra jest słaba? Napisałem że jest nudna bo momentami jest nudnawa, ale napewno nie słaba. Czy ja zniechęcam ludzi ? Ja tylko pytam co po ukończeniu L.A na 100% więc jakbyś nie zauważył to coś jednak przeszedłem? Pochwal się swoimi wynikami napinaczu. Koniec !!!
Opublikowano 3 listopada 200816 l Jeżeli już chcesz wiedzieć to grę na 100% przeszedłem już tydzień temu włącznie z Tokyo. Gra jest naprawdę spora, bo 40godzin przed ekranem mówi samo za siebie. Skończ już te swoje tanie dywagacje i nie prowokuj już więcej. Poza tym nie wiem z jakiej pary lecisz do mnie z takim pyskiem. To ty zacząłeś te głupie i nic nie wnoszące do tematu wywody. Więc skończ już proszę bo zaczynasz robić się nudny i żenujący... Jeżeli kogoś to interesuje za zdobycie każdego miasta otrzymujemy bonusowe wozy do trybu Arcade. pozdro