Pan Pieczarka 167 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 Odwieczne starcie dwóch największych firm zajmujących się zaspokajaniem pragnienia. Za kim się postawicie i dlaczego? Jak dla mnie Cherry Coke bezapelacyjnie wygrywa, chociaż jest za droga, żeby pić ją na codzień, ale raz-dwa razy na tydzień jest idealna. Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 tylko Cola, w wersji classic Cytuj
Wojnareeq 1 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 (edytowane) Też zagłosowałem na Cherry, bo ma fajny smak. Niestety, nie mogę kupować w żadnym sklepie spożywczym niedaleko, bo jej tam po prostu nie ma, dlatego jak mam okazję to tylko to biorę (praca, bufet szkolny ) A co do pozostałych: Cola i Pepsi - mam najwyraźniej słabo rozwinięty zmysł smaku, bo nie widzę różnicy między nimi (obydwie marki tak samo dobre) Pepsi Twist - rzadko kupuję aczkolwiek smaczna Sprite, Mirinda itp i inne Hoopy, Polocockty - rzadko Edytowane 24 października 2008 przez Wojnareeq Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 Najczęściej Cola Classic. Pepsi mi nie smakuje wybitnie. Reszta produktów tych koncernów na podobnym poziomie, choć jednak z lekkim wskazaniem na Coca-Cola Company (Sprite > 7up, Fanta > Mirinda...) Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 o, jeszcze wspomniec musze, nieziemsko mi posmakowała ostatnio Fanta, pomaranczowa, ale koniecznie z puszki Cytuj
Manor 645 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 a ja bardzo lubię hoop colę, imo najlepsza z tych nieoryginalnych. a tak oprócz tego to kupuję zamiennie pepsi (twist jest dobra) i colę, nie widzę wielkiej różnicy między tymi napojami. a tak jeszcze oprócz tego to piję colę rzadko, raz na miesiąc, wolę wodę mineralną. Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 Testy robione z opaskami na oczach pokazują, że Pepsi i Coca Cola nie są rozróżnialne w smaku. Z dwojga złego wolę Pepsi, bo nie zabija Chińczyków... Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 no właśnie jest tak, że w testach z opaskami wygrywa pepsi cherry coke Cytuj
Cris 120 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 Stawiam na Mirindę.... najbardziej mi podchodzi na kaca. Ale czy Cola czy Pepsi to jeden , za przeproszeniem , (pipi) . Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 od okolo 7 lat nie pilem ani coca coli ani pepsi. zadnej. ale z tego co pamietam pepsi jest znacnzie mniej chu,jowa. nienawidze tego scierwa, wygazowana coca cola to smakuje gorzej pewnie niz siki gow.no rozcienczone w denaturacie, a zeby bolaly mnie po 3 lykach. tylko ice tea red tea, biala byla najlepsza przez miesiac, poza tym nestea czerwona tez nie jest zla! Cytuj
okens 541 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 (edytowane) Coca cola? Kustoszowy napoj, uwielbiam, rzadne pepsi( wyjatkiem darze almdudlera), pierwszy lyk najlepszy, wiec gdy kupie nie dziele sie dopoki nie wykonam ceremoni otwarcia i zaczerpniecia najswierzszego pierwszego. Zawsze butelka 0,5 ew 1l... wieksze wytracaja gaz i resztki nie smakuja juz tak konkretnie. A ty Milan... to ja nie wiem dzikusie Edytowane 24 października 2008 przez okens Cytuj
Soq 226 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 Jeżeli ktoś nie wyczuwa różnicy pomiędzy coca colą a pepsi, to ma chyba coś z receptorami smakowymi Jeżeli chodzi o mnie to coca cola>pepsi twist>cherry coke>pepsi . Mimo, że coca cola mogłaby równie dobrze służyć jako cukierniczka (za(pipi)iście słodka), to wchłaniam ją lepiej niż mocno zagazowaną i ciężką pepsu Cytuj
QBH 246 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 wyczuwam delikatnie inna nute smakowa miedzy cola a pepsi, na korzyść tej pierwszej. wygrywa jednak sprite (chociaz ostatnio sporo fanty piłem, też dobra). okens - zacznij używać "ż" : ). Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 Schweppes. Tak poza tym kiedyś piłem Cherry Coke, ale już mi się znudziła. Pepsi moim zdaniem jest lepsze od Coca Coli, a 7up lepszy od Sprite'a, zaś teraz Fanta bardzo podskoczyła w smaku, więc zrównuję ją z Mirindą. Lubię też Nestea. Maxy, lighty czy inne zero to nie to samo. Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 Jak byłem młodszy to piłem Pepsi, Coca Cola to ch.jstwo. Teraz ciągnę na Nałęczowiance niegazowanej i jest dobrze. Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 Colę pije bardzo rzadko, bo za te same pieniądze mogę mieć nieporównywalnie lepszy napój - ice tea Liptona (zielona i czerwona to ambrozje, biała jest tylko dobra). Jeśli miałbym wybierać, zaznaczyłbym cytrynową Pepsi. Gdzieś słyszałem, że przy okazji takich głosowań przewagę ma Pepsi, a i tak wszyscy kupują Coca Colę. Cytuj
BartX 9 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 Pepsi = Cola 7up > Sprite IceTea > Nestea Ten nowej Fanty nie piłem jakoś jeszcze. Muszę spróbować. A po Coli Zero mdliło mnie przez cały dzień. Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 25 października 2008 Autor Opublikowano 25 października 2008 Colę pije bardzo rzadko, bo za te same pieniądze mogę mieć nieporównywalnie lepszy napój - ice tea Liptona (zielona i czerwona to ambrozje, biała jest tylko dobra). Jeśli miałbym wybierać, zaznaczyłbym cytrynową Pepsi. Gdzieś słyszałem, że przy okazji takich głosowań przewagę ma Pepsi, a i tak wszyscy kupują Coca Colę. Brejking njus - Lipton Ice Tea to napój od Pepsi. Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 Ale co to ma do rzeczy. Cytuj
kold 8 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 Norweski napoj gazowany o smaku wedzonego lososia. Nie pilem, ale jest taki. Cytuj
BartX 9 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 Gdzie go widziałeś? Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Bardzo smakuje mi Fanta o smaku zielonego jabłka. Jak w szkole jestem kupuje po 2-3 butelki. Cytuj
mj 13 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 woda mineralna o_O a tak w kwesti odwieczego pojedynku to coca cola ;p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi