Opublikowano 24 października 200816 l Odwieczne starcie dwóch największych firm zajmujących się zaspokajaniem pragnienia. Za kim się postawicie i dlaczego? Jak dla mnie Cherry Coke bezapelacyjnie wygrywa, chociaż jest za droga, żeby pić ją na codzień, ale raz-dwa razy na tydzień jest idealna.
Opublikowano 24 października 200816 l Też zagłosowałem na Cherry, bo ma fajny smak. Niestety, nie mogę kupować w żadnym sklepie spożywczym niedaleko, bo jej tam po prostu nie ma, dlatego jak mam okazję to tylko to biorę (praca, bufet szkolny ) A co do pozostałych: Cola i Pepsi - mam najwyraźniej słabo rozwinięty zmysł smaku, bo nie widzę różnicy między nimi (obydwie marki tak samo dobre) Pepsi Twist - rzadko kupuję aczkolwiek smaczna Sprite, Mirinda itp i inne Hoopy, Polocockty - rzadko Edytowane 24 października 200816 l przez Wojnareeq
Opublikowano 24 października 200816 l Najczęściej Cola Classic. Pepsi mi nie smakuje wybitnie. Reszta produktów tych koncernów na podobnym poziomie, choć jednak z lekkim wskazaniem na Coca-Cola Company (Sprite > 7up, Fanta > Mirinda...)
Opublikowano 24 października 200816 l o, jeszcze wspomniec musze, nieziemsko mi posmakowała ostatnio Fanta, pomaranczowa, ale koniecznie z puszki
Opublikowano 24 października 200816 l a ja bardzo lubię hoop colę, imo najlepsza z tych nieoryginalnych. a tak oprócz tego to kupuję zamiennie pepsi (twist jest dobra) i colę, nie widzę wielkiej różnicy między tymi napojami. a tak jeszcze oprócz tego to piję colę rzadko, raz na miesiąc, wolę wodę mineralną.
Opublikowano 24 października 200816 l Testy robione z opaskami na oczach pokazują, że Pepsi i Coca Cola nie są rozróżnialne w smaku. Z dwojga złego wolę Pepsi, bo nie zabija Chińczyków...
Opublikowano 24 października 200816 l no właśnie jest tak, że w testach z opaskami wygrywa pepsi cherry coke
Opublikowano 24 października 200816 l Stawiam na Mirindę.... najbardziej mi podchodzi na kaca. Ale czy Cola czy Pepsi to jeden , za przeproszeniem , (pipi) .
Opublikowano 24 października 200816 l od okolo 7 lat nie pilem ani coca coli ani pepsi. zadnej. ale z tego co pamietam pepsi jest znacnzie mniej chu,jowa. nienawidze tego scierwa, wygazowana coca cola to smakuje gorzej pewnie niz siki gow.no rozcienczone w denaturacie, a zeby bolaly mnie po 3 lykach. tylko ice tea red tea, biala byla najlepsza przez miesiac, poza tym nestea czerwona tez nie jest zla!
Opublikowano 24 października 200816 l Coca cola? Kustoszowy napoj, uwielbiam, rzadne pepsi( wyjatkiem darze almdudlera), pierwszy lyk najlepszy, wiec gdy kupie nie dziele sie dopoki nie wykonam ceremoni otwarcia i zaczerpniecia najswierzszego pierwszego. Zawsze butelka 0,5 ew 1l... wieksze wytracaja gaz i resztki nie smakuja juz tak konkretnie. A ty Milan... to ja nie wiem dzikusie Edytowane 24 października 200816 l przez okens
Opublikowano 24 października 200816 l Jeżeli ktoś nie wyczuwa różnicy pomiędzy coca colą a pepsi, to ma chyba coś z receptorami smakowymi Jeżeli chodzi o mnie to coca cola>pepsi twist>cherry coke>pepsi . Mimo, że coca cola mogłaby równie dobrze służyć jako cukierniczka (za(pipi)iście słodka), to wchłaniam ją lepiej niż mocno zagazowaną i ciężką pepsu
Opublikowano 25 października 200816 l wyczuwam delikatnie inna nute smakowa miedzy cola a pepsi, na korzyść tej pierwszej. wygrywa jednak sprite (chociaz ostatnio sporo fanty piłem, też dobra). okens - zacznij używać "ż" : ).
Opublikowano 25 października 200816 l Schweppes. Tak poza tym kiedyś piłem Cherry Coke, ale już mi się znudziła. Pepsi moim zdaniem jest lepsze od Coca Coli, a 7up lepszy od Sprite'a, zaś teraz Fanta bardzo podskoczyła w smaku, więc zrównuję ją z Mirindą. Lubię też Nestea. Maxy, lighty czy inne zero to nie to samo.
Opublikowano 25 października 200816 l Jak byłem młodszy to piłem Pepsi, Coca Cola to ch.jstwo. Teraz ciągnę na Nałęczowiance niegazowanej i jest dobrze.
Opublikowano 25 października 200816 l Colę pije bardzo rzadko, bo za te same pieniądze mogę mieć nieporównywalnie lepszy napój - ice tea Liptona (zielona i czerwona to ambrozje, biała jest tylko dobra). Jeśli miałbym wybierać, zaznaczyłbym cytrynową Pepsi. Gdzieś słyszałem, że przy okazji takich głosowań przewagę ma Pepsi, a i tak wszyscy kupują Coca Colę.
Opublikowano 25 października 200816 l Pepsi = Cola 7up > Sprite IceTea > Nestea Ten nowej Fanty nie piłem jakoś jeszcze. Muszę spróbować. A po Coli Zero mdliło mnie przez cały dzień.
Opublikowano 25 października 200816 l Autor Colę pije bardzo rzadko, bo za te same pieniądze mogę mieć nieporównywalnie lepszy napój - ice tea Liptona (zielona i czerwona to ambrozje, biała jest tylko dobra). Jeśli miałbym wybierać, zaznaczyłbym cytrynową Pepsi. Gdzieś słyszałem, że przy okazji takich głosowań przewagę ma Pepsi, a i tak wszyscy kupują Coca Colę. Brejking njus - Lipton Ice Tea to napój od Pepsi.
Opublikowano 26 października 200816 l Norweski napoj gazowany o smaku wedzonego lososia. Nie pilem, ale jest taki.
Opublikowano 27 października 200816 l Bardzo smakuje mi Fanta o smaku zielonego jabłka. Jak w szkole jestem kupuje po 2-3 butelki.
Opublikowano 27 października 200816 l woda mineralna o_O a tak w kwesti odwieczego pojedynku to coca cola ;p