Skocz do zawartości

Coca cola vs Pepsi

Featured Replies

• Odpowiedzi 265
  • Wyświetleń 43,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• to był zaje.biste

• A no, jak przy doktorze jesteśmy to trzeba wspomnieć, że Dr Pepper > Cola/Pepsi/Wszystko

• Pepsi xDDDD Największe pomyje wśród napojów gazowanych. Te 2 bezcukrowe smaki wyszły im chyba przez przypadek. Teraz jeszcze ta prymitywna kampania jadąca na nostalgii. No generalnie obecnie pepsi to

Opublikowano

Właśnie pije tęczową cole. JAKIE TO (pipi)A GÓWNO, NIGDY NIE KUPUJCIE NAPOJOW TANSZYCH NIZ 2 ZLOTE ZA PÓŁTORA LITRA O_o

Opublikowano

Moje podniebienie nie jest na co dzień raczone takimi delicjami.Jeśli miałbym wybierać , to pepsi (jakoś lepiej mi podchodzi).Kozacka była pepsi cino (z nutka cappuccino ).Pił ktoś coca-cole vanilia ??

Otwórz Pepsi , jesteś seksi .

Opublikowano

Ja piłem Coca Cole Vanilla i powiem ze jest przej'ebana w smaku, ale droga za litr ~5zł.

Opublikowano

zwykla pepsi, albo cherry coke, wygazowane najlepsze

Edytowane przez puszkin

Opublikowano

pepsi. ale i tak rzadko. dobra byla cherry coke. i fanta grapefruitowa

Opublikowano
zwykla pepsi, albo cherry coke, wygazowane najlepsze

masochista.

Opublikowano

Na ogół nie pije tego, ale nie wiem czemu, czasem atakuje mnie nieodparta chcica na ten kofeinowy napój. Biore wtedy to co szybciej znajde, ale glosuje na Pepsi, ladniejsze butelki.

heh, troche to smieszne, bo mowie wtedy " ale bym sie coli napił" a kupuje pepsi.

Edytowane przez zduniacz

Opublikowano

Pepsi i coca cola na pewno roznia sie w smaku ja to roznie pijam ale raczej sklaniam sie ku pepsi

a od sprita i 7-upa jest lepsze mountain dew

Opublikowano

Pepsi jest zbyt słodka, ale w sumie też dobra. Wole Cole, ofkoz oryginalną, chociaż z drugiej stroy np. taka schłodzona Hoop Cola daleko nie ustępuje Coca Coli. Poza tym fanta pomarańczowa, grejfutowa, Chery Coke, sprite

Opublikowano

...tylko Coca Cola, jesli chodzi o te glowne marki, Pepsi to syf, gaz zawsze wylazi mi nosem...

...a debest i tak jest Dr. Pepper...

Opublikowano

Coca cola i cherry cola. Coca cola light czy pepsi max nie nadaja sie do picia.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A co powiecie na temat LIFTa ? W końcu jest z coca cola company.

Jak na tę cenę (2zł z groszami) to nie jest taki zły.

Opublikowano

a co powiecie na Schweppes? Jak dla mnie mistrzostwo.

Opublikowano

Tonic Shweppes jest bardzo dobry, Kinley od Coca-Coli jest troche dla mnie zbyt ostry, ale Shweppes'a bardzo lubie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

pepsi ma chu.jowy gaz, nie idzie po tym zdrowo beknąć.

Opublikowano

Ja lubię Cherry Coke, ale najbardziej podchodzi mi z puszki, nie wiem dlaczego :o