szaden 228 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 Coca Cola i Chery Coke, a poza tym 7up, cała reszta IMO to syf. Cytuj
whoCares? 0 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 klasyczna coke lub czysta woda, reszta smierdzi kupa. Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 pepsi ma chu.jowy gaz, nie idzie po tym zdrowo beknąć. ...wlasnie, jakis taki gesty, zbyt drobny...kurde nie wiem jak to opisac, ale zamiast beka plyn podchodzi ci do gardla... Cytuj
TeBe 142 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 hehe, cóż za wyszukany opis Ale nic, też coś podobnego zauważyłem, po piwie beka mi się zdecydowanie lepiej Cytuj
Yahoosh 0 Opublikowano 11 stycznia 2009 Opublikowano 11 stycznia 2009 (edytowane) zawsze byłem za pepsi, ale ostatnio nabyłem pepsi max i mnie zkwasilo, smakował kwaskiem cytrynowym z każdym łykiem bardziej, obrzydlivus maximus, niedługo sprawdze jeszcze raz czy był to tulko "wyjątkowo osobliwy wyjątek" czy tak miało być. Cola classic w tym momencie królooje, ale na codzień hoop cola oraz (o dziwo!) biedronkowa Cola Classic jest zachwycająco równie smakowita ;], tani kawior w płynie. Najochydniejsza jest afkorz Tęcza by Biedronka Corporation xD. Jedyne co można z nią zrobić to arcy-tani sok z gumijagood. a co do Lift'a to to jest osobisty trunek Belzebub'a - bo jak inaczej nazwac wodę za 2,20 z zawartością soku 0.1 % i samymi jąkającymi się E- E- E- na opakowaniu, a mimo to tak dobrze się sprzedające ? Na samym początku Lift w puszce za grosze to było niebo na ziemi, potem gruszkowo-brzoskwiniowe 2l (czY cuś) tyż było extra, ale potem nastał czas bagna & 4000letniej-rozpuszczonej-w-studzience-kanalizacyjnej-lawy. domena życiowa twróców tego płynu - LIFT - Life Is Fu*king Terrible. poprostu żal ;/. PS: kwas chlebowy, kto nie próbował niech sproobuje naturalney coli x). Edytowane 11 stycznia 2009 przez Yahoosh Cytuj
Tołdi 8 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 jak dla mnie zdecydowanie Coca-Cola. W smaku lepsza,, ładniejsze logo, zdecydowanie lepiej się po niej beka. Pepsi ma to do siebie, że często mnie zamula, nie da się po niej porządnie głośno beknąć i czasami powoduje bóle brzucha. takteż wynik starcia oczywisty- Cola Cytuj
TyskiPL 64 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 Ja wolę Coca-Colę, od której jestem wręcz uzależniony ;P Wolę to od browara czasami. Ale zdarzy się, że wypije Pepsi,ale czegoś mi w niej zawsze brak. Brak czegoś, co ma CC. Pepsi Twist, Coca-Cola Light i Cheery Coke z kolei są dla mnie za słodkie. Ale staram się walczyć z nałogiem i colę zastępować sokami (polecam multiwitaminę z Tarczyna ) oraz herbatą ;D Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 Klasyczne logo coca coli jest świetne a nie jakieś renifery skaczące po etykiecie, jak w pepsi:D Cytuj
Cris 120 Opublikowano 14 stycznia 2009 Opublikowano 14 stycznia 2009 Coca Cola ma Lifta... Pepsi również ma swój tani produkt , a mianowicie Slice osobiście wolę lifta ... slice jest przesłodzony na maxa. Cytuj
ojejcu 86 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 Ale jest tani. I dobry. Bo tani. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Zarówno slice i lift są do dupy ;/ Cytuj
TyskiPL 64 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Ja tam na szczęście Slice'ów i Liftów nie piję ;P Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 rzadko piję cole czy pepsi, jak juz to do jakiegos alko dodaje. Ostatnio laska mi podstawila pepsi twist, raz że sie nie skapnąłem że to pepsi dwa, że jest cytrynowa -_-' Cytuj
Devil 3 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 Słyszałem, że w "piotrze i pawle" jest Coca-Cola waniliowa.... Już od dawna chciałem jej zasmakowac, ale byla nie do dostania. Potwierdza to ktoś? Nie chce mi się 30min zapierdalac, żeby okazało się, że nie ma ... :FF Cytuj
Yasio da rial madafaka 0 Opublikowano 26 stycznia 2009 Opublikowano 26 stycznia 2009 ...tylko Coca Cola, jesli chodzi o te glowne marki, Pepsi to syf, gaz zawsze wylazi mi nosem... ...a debest i tak jest Dr. Pepper... Popieram w pelni. Wie ktos wogole gdzie to mozna dostac w Polsce? Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 ...moze byc ciezko...najblizsza smakiem jest chyba Cherry Coke... Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 Yasio, lap: czy/gdzie mozna kupic w pl dr.pepper? na 100% gdzies to kupowalem tylko nie pamietam gdzie Też bym się z chęcią dowiedział. Dabel rikłest. W UK praktycznie wszedzie, ale was to pewnie nie inteeresuje Przeszukalem polski internet i znalazlem kilka podobnych to waszego pytan i tu daje odpowiedzi: Carrefour Real Samoobsługowy w Centrum Handlowym w Gdańsku, na osiedlu CHEŁM Można też kupić w Almie w Promenadzie w Warszawie (w większości Alm chyba będzie), bywa też czasami na Żaryna w takich delikatesach osiedlowych. Dr Peppera w Warszawie można kupić w Arkadii w sklepie "Kuchnie Świata" za 2.90 W butelkach możesz kupić w Arkadii w "Kuchniach Świata" E.Leclerc znalazlem juz kilka miejsc w Krakowie w ktorym mozna go nabyc. poki co widzialem tylko napoj w puszkach. nie wiem czy wogole jest produkowany w butelkach. oto lista miejsc w Krakowie gdzie mozna go nabyc. napoj dosc szybko schodzi z polek wiec trzeba trafic na dostawe w sklepie: -alma w galerii kazimierz 1,99zł -real ul. bora komorowskiego 1,99zł (bywa rzadko) -real M1 al. pokoju 1,99zł -carrefour w CH Plaza 1,5zł -carrefour w Galerii Krakowskiej 1,5zł -sklepik osiedlowy na ul. kluczborskiej 1,79zł -budka z zapiekankami na AGH (u babci) 2,5zł -Kuchnie Świata Galeria Krakowska - 6zł!!! to jest dopiero absurd:D Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 ..."kuchnie swiata"..? Ja pierdziele...normalnie drugi Mozambik Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 Klasyczna coca-cola. Jest spora różnica w smaku pomiędzy nią a Pepsi. Weźcie sobie do obiadu coca-colę, a dzień później Pepsi - imo różnica spora. "Pół kcal" syfy typu Pepsi Max (największy szajs ever) odpadają. Jedynie Coca-cola Zero zrobiła na mnie całkiem niezłe wrażenie jeżeli chodzi o smak. Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 25 marca 2009 Autor Opublikowano 25 marca 2009 Kola robi się bardzo smaczna po wypiciu piwa. Trochę słodka, ale smaczna. Polecam spróbować łyka czy dwa przy libacji, naprawdę wchodzi nieźle. Cytuj
mortis 2 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Wlasnie wujek, Z czym lepiej pic whisky? Z cola czy z pepsi? Bo podobno jest spora roznica i slyszalem ze do johnnie walkera lepiej smakuje pepsi a do danielsa cola. Prawda to? Cytuj
ojejcu 86 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Whisky lepiej pić z umiarem. Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 21 maja 2009 Opublikowano 21 maja 2009 ...mi tam z Coca Cola wodka dobrze wchodzi...ale tylko Smirnoff/Finlandia... Cytuj
Blok 6 Opublikowano 21 maja 2009 Opublikowano 21 maja 2009 whisky z cola xd z lodem się pije i odrobiną wody, jesli zależy ci na dobrych wrażeniach dla kubków smakowych. jak już się smak whisky chce zepsuć, co sam zresztą na imprezach robię, to z cola (dobre), sokiem pomarańczowym (bardzo dobre), lub sprite'm (mniej dobre). a ogólnie to wolę cole, gdyż bardziej mnie smakuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi