Skocz do zawartości

Coca cola vs Pepsi

Featured Replies

Opublikowano

Coca Colę waniliową można dostać jedynie w niemczech, ukrainie, litwie. W tych krajach byłem i zawsze kupowałem zgrzewkę i sprzedawałem.

W Niemczech w centrum handlowym w Schwedt dostępne są Coca cole:

Cytrynowe

Waniliowe

Capuccino

Woda Mineralna(tak ma napis coca cola)

Mezzo Mix

Pomarańczowa

• Odpowiedzi 265
  • Wyświetleń 43,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• to był zaje.biste

• A no, jak przy doktorze jesteśmy to trzeba wspomnieć, że Dr Pepper > Cola/Pepsi/Wszystko

• Pepsi xDDDD Największe pomyje wśród napojów gazowanych. Te 2 bezcukrowe smaki wyszły im chyba przez przypadek. Teraz jeszcze ta prymitywna kampania jadąca na nostalgii. No generalnie obecnie pepsi to

Opublikowano

w smakach swiata jest waniliowa cola

Opublikowano

Cherry Coke ponad wszystko.

Opublikowano

w "piotrze i pawle" jest coca cola waniliowa ;]

z ceną jedynie przesadzają, z tego co pamietam ok. 8zl, może nawet pod 10 podchodzilo

Opublikowano
a w krakowie ktoś widział ? ;p

w smakach swiata w galerii krakowskiej jest, ale cena 9,90 za 0,5 :lol:

po ile w almie?

Opublikowano

u mnie w miescie maja cole waniliowa w supermarketach bomi, dawno nie kupowalem ale kosztowala jakos w granicach 7-8zl za litr

Opublikowano

Korzystając z tego, że siedzę właśnie w Anglii spróbowałem dzisiaj Dr Pepper i muszę powiedzieć, że w kategorii produktów "coca colo podobnych" bije on na głową waniliową coca colę :) Ale oczywiście nic nie przebije cherry coke i pepsi twist ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

<gornik>Waniliowej koli nie pilem, ale Dr Pepper baardzo mi nie zasmakowal. Kupilem dwa razy i dwa razy nie dokonczylem. Malej butelki. Aha, coca cola > pepsi, ale i tak 'pepsi, kola nie zastąpią Ci jabola' ;)

Opublikowano

A co wiecie na temat coca coli zero i light? Bo w sumie to jest to samo, czym one się różnią? Ja prawdę mówiąc kiedyś czułem różnicę a teraz wcale - jeden ch.uj. Z tym, że lepiej dla light bo nie różni się już tak bardzo od zwykłej koli.

Opublikowano

Nie czuję żadnej różnicy między Colą a Pepsi.

Opublikowano

dzis pilem pierwszy raz dr. peppera i jest w cholere lepszy od coli i pepsi

Opublikowano

serio, nie odróżnić coli od pepsi?

to trzeba chyba nie mieć kubków smakowych

nigdy nie lubiłem CC, zawsze wolałem Pepsi, ostatnio zwłaszcza w wersji tłist < okej >

niedawno skosztowałem 7upa i stwierdzam że jest na 3 miejscu

z kolei wszystkie fanty smakują zbyt podobnie ; p

Opublikowano
z kolei wszystkie fanty smakują zbyt podobnie ; p

hmm

to trzeba chyba nie mieć kubków smakowych

Podobnie? lol, zwłaszcza cytrynowa vs. pomarańczowa - bardzo podobne :P

Najgorszy wynalazek CC to Coca Cola with Orange (w takiej złotej/pomarńczowej butelce Limited Edition) okropność, jak ze zgniłych pomarańczy.

CC > Pepsi. Ale i tak wolę soki :)

Edytowane przez timo86

Opublikowano

Powyższego specyfiku nie próbowałem, ale do tej pory najgorszym napojem spod szyldu pepsi/coca cola była niebieska pepsi, bodajże zwało się to Pepsi Blue.

Opublikowano

Piję wodę niegazowaną, czasem gazowaną z czego najlepszy jest żywieć.

Po łyku coli czy pepsi bolą mnie zęby, a nieprzyjemne drętwienie zostaje poki ich porządnie nie umyje. Nie ma chyba gorszego napoju.

Opublikowano

bardzo rzadko pije pepsi/colę, ale jak już sie tak zdarzy to wole CC :) mam dziwne wrażenie że pepsi bardziej pieni sie w gębie :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hmm , trudne pytanie ale ostatnio Pepsi ( zwykła ) no i jakieś parę lat temu piłem

Pepsi taką niebieską ale smaku nie pamiętam :(

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

pepsa rządzi, zwyczajnie rządzi, a ta jabłkowa to orgazmotron w puszce.

Opublikowano

Nie zwykłem pić szczynów, więc pepsi nie ruszam. Za to colę lubię sobie czasem gulnąć.

Opublikowano

Nie zwykłem pić szczynów, więc pepsi nie ruszam. Za to colę lubię sobie czasem gulnąć.

A u mnie na odwrót. Cola jest za słodka, za to pepsi ma to cos.