Opublikowano 5 lipca 200915 l Coca Colę waniliową można dostać jedynie w niemczech, ukrainie, litwie. W tych krajach byłem i zawsze kupowałem zgrzewkę i sprzedawałem. W Niemczech w centrum handlowym w Schwedt dostępne są Coca cole: Cytrynowe Waniliowe Capuccino Woda Mineralna(tak ma napis coca cola) Mezzo Mix Pomarańczowa
Opublikowano 12 lipca 200915 l w "piotrze i pawle" jest coca cola waniliowa ;] z ceną jedynie przesadzają, z tego co pamietam ok. 8zl, może nawet pod 10 podchodzilo
Opublikowano 24 lipca 200915 l a w krakowie ktoś widział ? ;p w smakach swiata w galerii krakowskiej jest, ale cena 9,90 za 0,5 po ile w almie?
Opublikowano 29 lipca 200915 l u mnie w miescie maja cole waniliowa w supermarketach bomi, dawno nie kupowalem ale kosztowala jakos w granicach 7-8zl za litr
Opublikowano 31 lipca 200915 l Korzystając z tego, że siedzę właśnie w Anglii spróbowałem dzisiaj Dr Pepper i muszę powiedzieć, że w kategorii produktów "coca colo podobnych" bije on na głową waniliową coca colę Ale oczywiście nic nie przebije cherry coke i pepsi twist
Opublikowano 15 sierpnia 200915 l <gornik>Waniliowej koli nie pilem, ale Dr Pepper baardzo mi nie zasmakowal. Kupilem dwa razy i dwa razy nie dokonczylem. Malej butelki. Aha, coca cola > pepsi, ale i tak 'pepsi, kola nie zastąpią Ci jabola'
Opublikowano 20 sierpnia 200915 l A co wiecie na temat coca coli zero i light? Bo w sumie to jest to samo, czym one się różnią? Ja prawdę mówiąc kiedyś czułem różnicę a teraz wcale - jeden ch.uj. Z tym, że lepiej dla light bo nie różni się już tak bardzo od zwykłej koli.
Opublikowano 20 sierpnia 200915 l Tak jak między 7upem, a Spritem różnicy nie widzę, tak Coca Cola >>>> Pepsi.
Opublikowano 22 sierpnia 200915 l dzis pilem pierwszy raz dr. peppera i jest w cholere lepszy od coli i pepsi
Opublikowano 23 sierpnia 200915 l serio, nie odróżnić coli od pepsi? to trzeba chyba nie mieć kubków smakowych nigdy nie lubiłem CC, zawsze wolałem Pepsi, ostatnio zwłaszcza w wersji tłist < okej > niedawno skosztowałem 7upa i stwierdzam że jest na 3 miejscu z kolei wszystkie fanty smakują zbyt podobnie ; p
Opublikowano 23 sierpnia 200915 l z kolei wszystkie fanty smakują zbyt podobnie ; p hmm to trzeba chyba nie mieć kubków smakowych Podobnie? lol, zwłaszcza cytrynowa vs. pomarańczowa - bardzo podobne Najgorszy wynalazek CC to Coca Cola with Orange (w takiej złotej/pomarńczowej butelce Limited Edition) okropność, jak ze zgniłych pomarańczy. CC > Pepsi. Ale i tak wolę soki Edytowane 23 sierpnia 200915 l przez timo86
Opublikowano 23 sierpnia 200915 l Powyższego specyfiku nie próbowałem, ale do tej pory najgorszym napojem spod szyldu pepsi/coca cola była niebieska pepsi, bodajże zwało się to Pepsi Blue.
Opublikowano 25 sierpnia 200915 l Piję wodę niegazowaną, czasem gazowaną z czego najlepszy jest żywieć. Po łyku coli czy pepsi bolą mnie zęby, a nieprzyjemne drętwienie zostaje poki ich porządnie nie umyje. Nie ma chyba gorszego napoju.
Opublikowano 25 sierpnia 200915 l Za to Cola waniliowa jest pierwsza klasa, tylko ciężko dostać i zdeka droga.
Opublikowano 28 sierpnia 200915 l bardzo rzadko pije pepsi/colę, ale jak już sie tak zdarzy to wole CC mam dziwne wrażenie że pepsi bardziej pieni sie w gębie
Opublikowano 9 września 200915 l Hmm , trudne pytanie ale ostatnio Pepsi ( zwykła ) no i jakieś parę lat temu piłem Pepsi taką niebieską ale smaku nie pamiętam
Opublikowano 29 września 200915 l pepsa rządzi, zwyczajnie rządzi, a ta jabłkowa to orgazmotron w puszce.
Opublikowano 3 października 200915 l Nie zwykłem pić szczynów, więc pepsi nie ruszam. Za to colę lubię sobie czasem gulnąć.
Opublikowano 6 października 200915 l Nie zwykłem pić szczynów, więc pepsi nie ruszam. Za to colę lubię sobie czasem gulnąć. A u mnie na odwrót. Cola jest za słodka, za to pepsi ma to cos.