Opublikowano 9 października 20186 l Teraz, Rozi napisał: Jest. kuchnie świata to wiesz, na Malcie chlałem po 2 litry dziennie za 2 euro :{ o (pipi) , na allegro jest, zamawiam
Opublikowano 9 października 20186 l 19 minut temu, Mejm napisał: Ja tesknie za grzeskami bananowymi ;/ Kurła, faktycznie takie coś było. Zapomniałem o tym. Tej Pepsi Blue to nie pamiętam. Jak to smakowało? Pamiętam za to, że przez jakiś czas była też jabłkowa i była bardzo dobra. Wtedy chlałem coli bez opamiętania. Do tego stopnia, że aż mi kości osłabiło. Na treningu upadłem na rękę i połamałem z przemieszczeniem w 2 miejscach xd
Opublikowano 9 października 20186 l Wy na pewno w Polsce tą niebieską piliście? To co wkleił ragi jest przecież z aktualnym logiem, więc tym bardziej nie rozumiem. Przezroczystej też u nas nie było w normalnej dytrybucji.
Opublikowano 9 października 20186 l pardon, według internetu blue była w polsce w 2002r a w 2006r była pepsi gold i to ona była obrzydliwa.
Opublikowano 10 października 20186 l 9 godzin temu, szejdj napisał: Dorośli ludzie nie piją słodkich, gazowanych napojów. Tak. Piję pepsi właściwie jedynie przy alkoholu, po dwóch szklankach zaczyna mnie mdlić, nie wiem jak można to pić regularnie i w dużych ilościach. Już nie wspomnę o tych nowych tworach typu Mirinda arbuzowa, którą kupiłem z ciekawości i po jednym małym łyku poszła cała do zlewu. Jakbym wypił całą butelkę to bym się pewnie w nocy świecił. A już szczytem jest to: absolutnie niepijalne (pipi). no jak tak można
Opublikowano 10 października 20186 l Pepsi Cola > Coca Cola Mirinda < Fanta 7up > Sprite Mountain Dew > wszystko można zamykać
Opublikowano 10 października 20186 l Waniliowa coca-cola xD najgorsze co w życiu piłem, podziwiam osoby którym to smakuje Jak byłem mały wolałem pepsi teraz jednak cola bo pepsi za słodkie
Opublikowano 10 października 20186 l pepsi smakuje jak napój tesco value zostawiony cały dzień na słońcu
Opublikowano 10 października 20186 l 15 godzin temu, milan napisał: kuchnie świata to wiesz, na Malcie chlałem po 2 litry dziennie za 2 euro :{ o (pipi) , na allegro jest, zamawiam a też spróbuję
Opublikowano 10 października 20186 l Podaję przepis na drinka sex on the beach with marzena in dźwirzyno: 1. Wlać litr pepsi do metalowego wiadra 2. Do wiadra wrzucić tyskie w puszce 3. Podawać po podgrzaniu w mikrofali
Opublikowano 10 października 20186 l Jedyny napoj gazowany, jaki mi przechodzi przez gardlo. Typical Values per 100ml per 330ml can %RI* per 330ml Energy: 3 kJ / 0.6 kcal 10 kJ / 2 kcal 0% Total Fat: 0 g 0 g 0% of which saturates: 0 g 0 g 0% Carbohydrate: 0.1 g 0.2 g 0% of which sugars: 0 g 0 g 0% Protein: 0 g 0 g 0% Salt: 0.04 g 0.12 g 2% *% RI (Reference Intake) of an average adult (8400 KJ / 2000 kcal)
Opublikowano 10 października 20186 l 55 minut temu, Tokar napisał: Podaję przepis na drinka sex on the beach with marzena in dźwirzyno: 1. Wlać litr pepsi do metalowego wiadra 2. Do wiadra wrzucić tyskie w puszce 3. Podawać po podgrzaniu w mikrofali
Opublikowano 10 października 20186 l 2 godziny temu, milan napisał: Ale tyskiego nie otwierac? pepsi otworzy