Opublikowano 11 października 20186 l Nie wiem o co Ci chodzi. Kupiłem na allegro z polskiej dystrybucji.
Opublikowano 11 października 20186 l A coś tam pisałeś ostatnio o ruchu prawostronnym ale widzę, że na Malcie lewo. Myślałem, że pamiątka z urlopu.
Opublikowano 11 października 20186 l cierpka pomarańcza z ziółkami, na zimno najlpesze g,owno w gazie. Zaczynam od jutra tworzyć drinki z tym, widziałem dużo fajnych.
Opublikowano 11 października 20186 l A to sprawdzę. Jakoś nigdy nie miałem z tym styczności, nawet za granicą.
Opublikowano 11 października 20186 l 2 godziny temu, milan napisał: cierpka pomarańcza z ziółkami, na zimno najlpesze g,owno w gazie. Zaczynam od jutra tworzyć drinki z tym, widziałem dużo fajnych. A wrzuć potem przykładowy przepis, bo lubię alkohol, a ten dziwny napój zamówiłem wczoraj na Allegro i czekam na kuriera, oby był przed weekendem:)
Opublikowano 12 października 20186 l Ok, kupie na allegro ale jak będzie słabe to można zwrócić nadpitą butelkę? Wersja diet bez cukru? Edytowane 12 października 20186 l przez mcp
Opublikowano 12 października 20186 l Kinnie powinno mi placic i roziemu za reklame. Wydaje mi sie ze lepiej sprobowac zwyklego a pozniej diet.
Opublikowano 13 października 20186 l @grzybiarz prosecco aperol lod kinnie pomarancza w plastrach. Pycha
Opublikowano 13 października 20186 l Podobno w piotrze i pawle mozna dostac, przecież nie kupie jednej puszki na allegro za 13 z przesyłką
Opublikowano 21 listopada 20186 l Chciałem tylko napisać że Kinnie Polska wyprzedaje w związku z black friday Kinnie za 17 zł za 12 butelek 0,5 l. Termin - koniec listopada. Polecam, ja własnie piję kinnie z 5 zamówienia.
Opublikowano 22 listopada 20186 l Kolor jakby ktoś nasikał do butelki, ale wierzę na słowo, że jest bardzo smaczne.