Skocz do zawartości

Coca cola vs Pepsi

Pan Pieczarka

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Czy mi się przyśniło, czy widziałem reklamę waniliowej pepsi max? To była ta sama reklama, która przedstawiała gingera, ale na końcu było jeszcze info o limitowanej edycji waniliowej. No to albo jest tak mocno limitowana, że nie można jej nigdzie dostać i na stronie producenta też jej nie ma, albo coś mi się ujebało.

Gość Rozi
Opublikowano

W Biedronce chyba była, chociaż sam jeszcze nie piłem.

• 1 rok później...
  • 4 lata później...
Opublikowano (edytowane)

Ależ się Pepsi skaszaniła. Ostatnio kupowałem pierwszy raz od dawna dwulitrówkę (chociaż teraz to już chyba nawet nie są 2l tylko 1,75 czy coś w ten deseń). Cenę pominę, bo to też niezły żart, ale to że niemal cały gaz uleciał po 15 minutach od otworzenia to już jest mistrzostwo świata (tak, zakręciłem mocno po nalaniu do szklanki) :dynia: Walory smakowe też dużo gorsze niż kiedyś, generalnie scam jak chuj. To już bez kitu lepiej kupić colę oryginal z Biedry, bo wcale nie smakuje dużo gorzej, a gazowane jest jeszcze kolejny dzień po otwarciu.

Edytowane przez Josh
Opublikowano

Jak ktoś pije sporadycznie, to zawsze lepiej brać puszkę. Wziąłem z Kauflanda jak było w promocji 24 puszki Coca Coli i tak to stało miesiącami. Potem sprawdziłem, że jest  po terminie no i trzeba w końcu wypić. Smak nadal był dobry i były dobrze nagazowane. 

Podobno w rozlewniach najlepsza partia idzie do puszek, a resztki są przelewane do butelek. Dlatego to te napoje większe są znacznie częściej w promocji.