Skocz do zawartości

Coca cola vs Pepsi

Featured Replies

Opublikowano
11 godzin temu, milan napisał:

Chciałem tylko napisać że Kinnie Polska wyprzedaje w związku  z black friday Kinnie za 17 zł  za 12 butelek 0,5 l. Termin - koniec listopada.

Polecam, ja własnie piję kinnie z 5 zamówienia.

To ładną dawkę cukru przyjmujesz dziennie.

• Odpowiedzi 265
  • Wyświetleń 44,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• to był zaje.biste

• A no, jak przy doktorze jesteśmy to trzeba wspomnieć, że Dr Pepper > Cola/Pepsi/Wszystko

• Pepsi xDDDD Największe pomyje wśród napojów gazowanych. Te 2 bezcukrowe smaki wyszły im chyba przez przypadek. Teraz jeszcze ta prymitywna kampania jadąca na nostalgii. No generalnie obecnie pepsi to

Opublikowano

W Żabce nowy smak coli - cynamon. Niestety widziałem jedynie wersję zero :/

Opublikowano

Gunwo jak uj i smakuje jak normalne cola zero, czyli do zayebania i do zaorania, a z tym cynamonem to masz na końcu języka i czujesz przez sekundę, yebane dziadostwo za 4 zł XD

Edytowane przez Faka

Opublikowano
Godzinę temu, Faka napisał:

yebane dziadostwo za 4 zł XD

2,99

Opublikowano

Na chuj robią tylko wersje Zero, cola z tymi słodzikami smakuje jak dziadostwo ostatnie. Zamiast wprowadzić normalnie waniliową, to jakieś eksperymenty, ehhhhhhhhhhh.

Opublikowano

W sumie, ciekawe, czy obecnie więcej się sprzedaje wersji zero, czy zwykłych. Wersja z cynamonem nie brzmi dobrze, ale pewnie przetestuję.

Edytowane przez krupek

Opublikowano
Godzinę temu, Rozi napisał:

Na chuj robią tylko wersje Zero, cola z tymi słodzikami smakuje jak dziadostwo ostatnie. Zamiast wprowadzić normalnie waniliową, to jakieś eksperymenty, ehhhhhhhhhhh.

UE :potter:

Ja tam wale raz na jakiś czas w szklanej butelce zero i jest ok, trochę ten smak jest nie teges ale ujdzie, w sumie dla zdrowia lepiej. 

Opublikowano

Ja od dłuższego czasu pije w większości "zerówki" i jak napiłem się ostatnio normalnej coli, to aż mnie wykręciło

Opublikowano

Mi zero smakuje. Ale smakowe wersje zero sa wyraznie gorsze. Gdzie takiej zero wisniowej do cherry coke

Opublikowano

od roku tylko zero,  pamietam kiedys ,z  4 lata temu sprobowałem i  czułem sam  słodzik, musiało się mocno zmienić, bo różnicę wyczuwam dopiero jak jest wygazowana.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Piłem ostatnio cole zwykłą i jak ja wspomnę ile się tego za małolata piło to mi głupio. :down:

Opublikowano

Ja nadal w żałobie po coli light. Miała zupełnie inny smak niż zero, z takim fajoskim twistem niby pseudo cytrusowym. No ale maczo zjeby nie kupowały, bo to "dziewczyńskie"

Opublikowano

Mnie brakuje pepsi twist, tak to dobrze wchodziło. Szkoda, że już tego nie ma w sklepach, nawet w biednych puszkach.

Opublikowano

Z zerówek zdecydowanie bardziej wchodzi mi pepsi max niż cola zero - zwykla bez zadnych dodatkow aromatow wisniowych czy cytrynowych.

Opublikowano
W dniu 11.01.2019 o 23:11, Faka napisał:

Mnie brakuje pepsi twist, tak to dobrze wchodziło. Szkoda, że już tego nie ma w sklepach, nawet w biednych puszkach.

Na tym filmie z 18 urodzin Julii który ostatnio był przerabiany w polactwie było sporo pepsi twist na stołach, więc może jakoś się jeszcze da dostać.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

coca-cola-zero-peach-05l.jpg

Dobre! Mam nadzieję, że to nie żadna limitka.

Opublikowano

O właśnie miałem pisać, że jest wersja na Polskę już.

Ale waniliowej zero kurwy dać już nie mogą?

Opublikowano
Godzinę temu, Tokar napisał:

coca-cola-zero-peach-05l.jpg

Dobre! Mam nadzieję, że to nie żadna limitka.

Całkiem niezła, przyznaję.

Opublikowano

W Piotrze i Pawle byly puszki tej peach (nie smakowala mi), a dzis widzialem 0.5l w Spar.

Opublikowano

W Sparze.