WReki 0 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 Siema, zepsuł mi sie stary dysk 20GB więc postanowiłem, że kupie sobie nowy 120GB ok więc kupiłem sobie nowy dysk 120GB, dodałem mój stary profil zalogowałem sie na nim na XBL, lista przyjaciół git wiadomości te które były też są, ale savy'ów z gier niema. Wiec moje pytanie brzmi czy da sie jakość odzyskać savy z gier?? Jeśli się da to w jaki sposób? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 transfer kit otworzy hdd i recznie przez pc zgrac memorka Cytuj
WReki 0 Opublikowano 25 października 2008 Autor Opublikowano 25 października 2008 no ale problem w tym że ten dysk 20GB na którym były savy itp. sie zepsuł i niedziała więc żaden z sposobów które podałeś niezadziała. Nieda się jakos przez XBL odzyskać savów lub coś? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 (edytowane) nie, savy sa tylko trzymane na pamieci typu hdd czy memora Edytowane 25 października 2008 przez signap Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 trzeba z HDD odzyskac te dane z zepsutych tez sie odzyskuje dane, wiec nic straconego jeszcze, trzeba zajac sie dyskiem i ocenic co da sie odzyskac z niego jeszcze... Cytuj
WReki 0 Opublikowano 27 października 2008 Autor Opublikowano 27 października 2008 tzn ja napisalem źle bo napisałęm że mi sie zepsuł ;] A chciałem napisać że dysk działa tylko został podłączony do PC z Vistą poprzes port SATA na płycie głównej i Vista sama mi go sformatowała, potem dysk już nienadawał się do X'a a w PC normalnie chodził tylko brak na nim danych. Wątpie aby dało się coś z tego odzyskać Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 jak formatowales to po danych, zapewne zadne programy do odzyskiwania danych po formacie nei rozpoznaja systemu plikow Xa.... Cytuj
WReki 0 Opublikowano 28 października 2008 Autor Opublikowano 28 października 2008 aha ok dzięki, już wiem wszystko co chciałem wiedzieć. Temat może iść do kosza. Cytuj
sabs2key 0 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 Juchy a jeśli ja dostałem nowy dysk z serwisu bo na starym w pewnym momencie wyskoczyło że dysk jest czysty, i nie sformatowany (nie formatwoałem starego dysku jeszcze, czy da się jakoś odzyskać save'y?? Jeśli tak to jak, z góry dzięki za odp. :] Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 1 lutego 2009 Opublikowano 1 lutego 2009 trzeba sprawdzic bez sprawdzenia to gdybanie... Cytuj
sabs2key 0 Opublikowano 2 lutego 2009 Opublikowano 2 lutego 2009 Chętnie sprawdzę tylko nie wiem jak. Szukałem na forum ale może przeoczyłem i nie znalazłem. Jeśli jest to prosił bym o jakiegoś linka a jeśli nie ma to może jakieś podpowiedzi co i jak sprawdzić z czym i za pomocą czego:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi