Daffy 10 547 Opublikowano 4 listopada 2008 Autor Opublikowano 4 listopada 2008 (edytowane) w share chodzi o otagowanie 50 planszy -mam rozumieć przez to,że mam na 50 planszach nalepić jakieś nalepki?A jest gdzieś licznik w ile leveli użytkowników się zagrało?bo nie wiem ile mi brakuje do 150 Edytowane 4 listopada 2008 przez Ficuś Cytuj
elvis004 290 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Z tym "Tagowaniem" to albo opcja, o której piszesz albo chodzi o tagowanie przy wystawianiu oceny danemu levelowi (to po gwiazdkach) Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Ta, tagowanie to opis lvlu, np rubbish [mój ulubiony], great, fun itp. ja grałem wczoraj cały dzień i nie wpadło xD, szkoda, że chorobowe się skończyło. Cytuj
fredybizkit 99 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 ficuś-no zdjęcia kratosa to trzeba z kamerką poczarować a akropol powienines mieć w stickersach prośże o opinie o levelu i serduszka Cytuj
froniu 1 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 ja właśnie przed chwilą grałem w twój level jednym słowem ŚWIETNY ! dałem serduszko i zostawiłem komentarz Cytuj
Majk 1 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 czy ktos znalazl jakis niezawodny sposob na odnajdowanie levelow? nadal neiwiem jak inaczej (jak nie po autorze) znalezc moja plansze. Probowalem zmienic tyyul na jakis absurd (np. poznan ) i wowczas stwierdzilo ze nawet niema takiej planszy ehhhhh Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 ja daje search, potem [] i wpisuje klawierką. 90% działa, znalazłem tak wiele plansz użyszkodników forum. <3 za info plz xD. [szmata ze mnie sercowa xD] Cytuj
fredybizkit 99 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 szukałem majk twojego levelu kilka razy i nie znalazłem Cytuj
froniu 1 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 ja majk twojego levelu tez nie mogę znaleźć ale zauważyłem dziś właśnie z tym problem bo mi nie moglo za chiny nic znaleźć wpisywałem sporo fajnych leveli co znalazłem na internecie i nic nawet po psn id Cytuj
Texz 670 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Wczoraj w końcu dorwałem się do leveli użytkowników (wszyscy jak jeden mąż dostawali hearsty bez patrzenia kto z kim i jak ). Plansza god of war 2 PL to jedna z najlepszych jakie grałem na serwerach LBP, a na pewno najlepsza jeżeli chodzi o twórczość Polaków. Szacun za design, klimat i profesjonalne podejście do sprawy. Cytuj
Majk 1 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 ano wyszukiwarka chyba calkiem padla, tego polskiego god of war 2 tez nieznalazlo, ani zadnych innych ktore mialem wczesniej. Skandal. Cytuj
fredybizkit 99 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 na to wygląda ze padła właśnie a szkoda bo chętnie pogrywam w levele użytkowników, niemożna wyszukać nic musi ta cała sytuacja zmienić z premierą eu Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Chyba, że będzie jeszcze gorzej BTW wspomniałem o akcji podaruj Hyszowi serduszko? <3 Dasz mi serducho, a nic z tego nie będziesz mial xD. Promocja trwa do 50 zebranych serduszek xD. nie no seriooo..., Nie mam czasu i zdolności do robienia lvla xD bardzo proszę o wsparcie, to nic nie kosztuje [w przeciwieństwie do podaruj dzieciom słońce xD] Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 5 listopada 2008 Autor Opublikowano 5 listopada 2008 przypominam o tym,e dając Hyszowi serduszko i jego levelowi warto postąpić tak samo i z moją osobą Więc w promocji macie 2 osoby w cenie jedngo czasu poświęconego na danie serduszek-okazja Cytuj
fredybizkit 99 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 dokładnie obiecuje ze każdemu kto dał mi oddam całe swoje serce Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 5 listopada 2008 Autor Opublikowano 5 listopada 2008 (edytowane) dokładnie obiecuje ze każdemu kto dał mi oddam całe swoje serce Ty nie cfaniakuj bo nawet bez proszenia i żabrania będziesz miał tyle seruszek za jakiś czas .Masz po prostu najlepszy polski level w jaki grałem i siłą rzeczy powolutku te info sie rozniesie . My tu z Hyszem średniaki (Nie umniejszając roboty jaką pewnie Hysz włożył w etap) jesteśmy zdani tylko na łaskę bo jakiegoś wybitnie dużego poziomu nasze levele nie prezentują btw-na serwerach powiało europejską premierą LBP- od kilkunastu minut nie działają :lol3: Edytowane 5 listopada 2008 przez Ficuś Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Chyba, że będzie jeszcze gorzej BTW wspomniałem o akcji podaruj Hyszowi serduszko? <3 Dasz mi serducho, a nic z tego nie będziesz mial xD. Promocja trwa do 50 zebranych serduszek xD. nie no seriooo..., Nie mam czasu i zdolności do robienia lvla xD bardzo proszę o wsparcie, to nic nie kosztuje [w przeciwieństwie do podaruj dzieciom słońce xD] przypominam o tym,e dając Hyszowi serduszko i jego levelowi warto postąpić tak samo i z moją osobą Więc w promocji macie 2 osoby w cenie jedngo czasu poświęconego na danie serduszek-okazja Kurde... nie mogliście wześniej z tą promocją ?? Dałem Wam po serduchu już wcześniej i nic z tego nie miałem, a tak dał bym teraz i miał z tego nic... kurde bele dokładnie obiecuje ze każdemu kto dał mi oddam całe swoje serce Ooo ooo ooo ja chcę, ja chcę !! (dodam jak wróce z roboty) Już chciałem wrzucać swój skromny level ale po obczajeniu Waszych wypocin doszedłem do wniosku że muszę się bardziej postarać. Mój nieliniowy, pełen niebezpieczeństw i umysłowych wyzwań level zaprezentuje, mam nadzieję, już około niedzieli (od czw do sob mam niestety zjazd [i niestety nie po imprezie hehe ale szkolny] i czeka mnie przymusowa pauza od LBP) Czy osoba z friend listy musi aktualnie grać w LBP by można ją było "zaserduszkować", bo zauważyłem, że kliknąć można ale nie pokazuje czy osoba ma status "hearted". Wczoraj szalałem w edytorze ale nie mogłem się połączyć z serwerami LBP (coś koło 20-21). Was łączyło bez problemu ?? Cytuj
SZKD 1 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Dodajcie mnie tez SZKoDnik_pl Cytuj
kenaj 0 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Ok, ogłaszamy wielką akcję: "Podaruj MałeWielkieSerce użytkownikom forum PSX Extreme" Zasady są następujące, każdy kto chce otrzymać serce od innych musi: 1. skopiować listę, wpisać swój login PSN na kolejny numer i opublikować posta. 2. Dodać serce w LBP: osobą oraz ich levelą, osobą które to już zapisały się na listę. Nieprzestrzeganie regulaminu grozi surowymi sankcjami Są tak straszne że aż nie chce wymieniać ich na publicznym forum :> LISTA AKCJI: Podaruj MałeWielkieSerce: 1. Hysz 2. punisher85_pl 3. lukasz1987lb 4. SZKoDnik_pl 5. CosTamCosTam Cytuj
Majk 1 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 serwery ruszyly i wyszukiwarka dziala doskonale (mozna znalezc nawet Ninja Gaiden Delta Cytuj
Gość Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 Zapraszam do mojego drugiego levelu - tym razem stworzyłem bossa! ' Angel Of Storm - Boss Battle ' Tak się zwie. Na ten moment kończę zabawy z edytorem, pochłania to zdecydowanie zbyt dużo czas - potrzebuje chyba z tydzień bez snu żeby zbudować to co mam w głowie. Cytuj
andrzejowy 0 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 Czy posiadając amerkanską wersje LBP będę mógł grać z ludżmi z wersja europejską???? Cytuj
froniu 1 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 tak ! sporo osob z forum ma wersje ntsc w tym ja i niema zadnych problemow Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 Ja mam NTSC i mam problemy... za mało serduszek <3. Joke. Cytuj
elvis004 290 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 Dostałeś wczoraj od mnie nie płacz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi