Skocz do zawartości

Little Big Planet Online

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

w share chodzi o otagowanie 50 planszy -mam rozumieć przez to,że mam na 50 planszach nalepić jakieś nalepki?A jest gdzieś licznik w ile leveli użytkowników się zagrało?bo nie wiem ile mi brakuje do 150 :)

Edytowane przez Ficuś
  • Odpowiedzi 318
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ta, tagowanie to opis lvlu, np rubbish [mój ulubiony], great, fun itp. ja grałem wczoraj cały dzień i nie wpadło xD, szkoda, że chorobowe się skończyło.

Opublikowano

czy ktos znalazl jakis niezawodny sposob na odnajdowanie levelow? nadal neiwiem jak inaczej (jak nie po autorze) znalezc moja plansze. Probowalem zmienic tyyul na jakis absurd (np. poznan :) ) i wowczas stwierdzilo ze nawet niema takiej planszy ehhhhh

Opublikowano

ja daje search, potem [] i wpisuje klawierką. 90% działa, znalazłem tak wiele plansz użyszkodników forum. <3 za info plz xD. [szmata ze mnie sercowa xD]

Opublikowano

ja majk twojego levelu tez nie mogę znaleźć ale zauważyłem dziś właśnie z tym problem bo mi nie moglo za chiny nic znaleźć wpisywałem sporo fajnych leveli co znalazłem na internecie i nic nawet po psn id :/

Opublikowano

Wczoraj w końcu dorwałem się do leveli użytkowników (wszyscy jak jeden mąż dostawali hearsty bez patrzenia kto z kim i jak :D). Plansza god of war 2 PL to jedna z najlepszych jakie grałem na serwerach LBP, a na pewno najlepsza jeżeli chodzi o twórczość Polaków. Szacun za design, klimat i profesjonalne podejście do sprawy.

Opublikowano

Chyba, że będzie jeszcze gorzej :D BTW wspomniałem o akcji podaruj Hyszowi serduszko? <3 Dasz mi serducho, a nic z tego nie będziesz mial xD. Promocja trwa do 50 zebranych serduszek xD.

nie no seriooo..., Nie mam czasu i zdolności do robienia lvla xD bardzo proszę o wsparcie, to nic nie kosztuje [w przeciwieństwie do podaruj dzieciom słońce xD]

Opublikowano

przypominam o tym,e dając Hyszowi serduszko i jego levelowi warto postąpić tak samo i z moją osobą :) Więc w promocji macie 2 osoby w cenie jedngo czasu poświęconego na danie serduszek-okazja ;)

Opublikowano (edytowane)
dokładnie obiecuje ze każdemu kto dał mi oddam całe swoje serce ;)

Ty nie cfaniakuj bo nawet bez proszenia i żabrania będziesz miał tyle seruszek za jakiś czas :P.Masz po prostu najlepszy polski level w jaki grałem i siłą rzeczy powolutku te info sie rozniesie :P.

My tu z Hyszem średniaki (Nie umniejszając roboty jaką pewnie Hysz włożył w etap) jesteśmy zdani tylko na łaskę bo jakiegoś wybitnie dużego poziomu nasze levele nie prezentują :P

btw-na serwerach powiało europejską premierą LBP- od kilkunastu minut nie działają :lol3:

Edytowane przez Ficuś
Opublikowano
Chyba, że będzie jeszcze gorzej :D BTW wspomniałem o akcji podaruj Hyszowi serduszko? <3 Dasz mi serducho, a nic z tego nie będziesz mial xD. Promocja trwa do 50 zebranych serduszek xD.

nie no seriooo..., Nie mam czasu i zdolności do robienia lvla xD bardzo proszę o wsparcie, to nic nie kosztuje [w przeciwieństwie do podaruj dzieciom słońce xD]

przypominam o tym,e dając Hyszowi serduszko i jego levelowi warto postąpić tak samo i z moją osobą :) Więc w promocji macie 2 osoby w cenie jedngo czasu poświęconego na danie serduszek-okazja ;)

Kurde... nie mogliście wześniej z tą promocją ?? Dałem Wam po serduchu już wcześniej i nic z tego nie miałem, a tak dał bym teraz i miał z tego nic... kurde bele ;)

dokładnie obiecuje ze każdemu kto dał mi oddam całe swoje serce ;)

Ooo ooo ooo ja chcę, ja chcę !! (dodam jak wróce z roboty)

Już chciałem wrzucać swój skromny level ale po obczajeniu Waszych wypocin doszedłem do wniosku że muszę się bardziej postarać. Mój nieliniowy, pełen niebezpieczeństw i umysłowych wyzwań level zaprezentuje, mam nadzieję, już około niedzieli (od czw do sob mam niestety zjazd [i niestety nie po imprezie hehe ale szkolny] i czeka mnie przymusowa pauza od LBP)

Czy osoba z friend listy musi aktualnie grać w LBP by można ją było "zaserduszkować", bo zauważyłem, że kliknąć można ale nie pokazuje czy osoba ma status "hearted".

Wczoraj szalałem w edytorze ale nie mogłem się połączyć z serwerami LBP (coś koło 20-21). Was łączyło bez problemu ??

Opublikowano

Ok, ogłaszamy wielką akcję: "Podaruj MałeWielkieSerce użytkownikom forum PSX Extreme" :D

Zasady są następujące, każdy kto chce otrzymać serce od innych musi:

1. skopiować listę, wpisać swój login PSN na kolejny numer i opublikować posta.

2. Dodać serce w LBP: osobą oraz ich levelą, osobą które to już zapisały się na listę.

Nieprzestrzeganie regulaminu grozi surowymi sankcjami :D Są tak straszne że aż nie chce wymieniać ich na publicznym forum :>

LISTA AKCJI: Podaruj MałeWielkieSerce:

1. Hysz

2. punisher85_pl

3. lukasz1987lb

4. SZKoDnik_pl

5. CosTamCosTam

Opublikowano

Zapraszam do mojego drugiego levelu - tym razem stworzyłem bossa!

' Angel Of Storm - Boss Battle '

Tak się zwie. ;)

Na ten moment kończę zabawy z edytorem, pochłania to zdecydowanie zbyt dużo czas - potrzebuje chyba z tydzień bez snu żeby zbudować to co mam w głowie. :P