Gość Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 (edytowane) Do końca powiadasz? Mogłem to przewidzieć. A niektórzy robią tak irytujące levele że odechciewa mi się grać dalej po pierwszym trapie. Nic to, nie ma się gdzie śpieszyć... Nie kur&%, jest! Przecież jeszcze nie tknąłem Bioshocka i Dead Spejsa ani nie spatchowałem GTA. <_< Geez, grania na 3 miechy. Kto się za mnie pouczy do sesji? A propos dobrych leveli: 1up opublikował swoją listę Top 10 (właściwie 11) Best LBP Levels So Far W niektóre z pewnością już graliście, w inne nie. Lista tutaj. Edytowane 8 listopada 2008 przez Gość Cytuj
K_J 4 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 Rozumiem, że dawanie serduszek oznacza, że oznaczyliśmy czyjś level za pomocą właśnie serduszka. Chyba, że się mylę Cytuj
Daffy 10 566 Opublikowano 8 listopada 2008 Autor Opublikowano 8 listopada 2008 dokładnie.Dla ścisłości najlepiej obdarować tak level jak i autora Cytuj
K_J 4 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 Dzięki za rozwianie moich wątpliwości. No to muszę jeszcze porozdawać tych serduszek Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 żeby procedura była naliczana w ogóle, jeśli chodzi o serduszka, to trzeba oznaczyć mnie serduszkiem, dopiero będą się liczyć pozostałe serca [nie wiem jak to działa, ale dopóki mi nie dasz, to nikomu z eu regionu nie zaliczy... xD]. Serio. Mówię Ci. żeby mieć 100% pewność możesz użyć wszystkich swoich kont do tej procedury, ponoć to lepiej działa " Nyhy. t0 tak ćwierć żartem. Cytuj
froniu 1 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 zrobiłem dziś nowy level o nazwie: colourful challenge robiłem go pół dnia taka sobie zabawa światłem zapraszam do przetestowania i mile widziane serduszka Cytuj
Montray 0 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 Witam !! Moze nie ten zial ale mam takie pytanie... Dlaczego warto zakupic ten tytul ?? Duzo osob pisze ze to wspaniala gra ale ja po filmikach na youtube nie wpadlem w zachwyt !! Duzo osob mi ja poleca ale n ie wiem czy warto kupic... .DLatego powiedzcie mi swoje "ZA" dlaczego kupiliscie i czy sie nie rozczarowaliscie !! Prosze was o swoje opinie (zawaza nad wyborem gry). Pozdrawiam Cytuj
fredybizkit 99 Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 Bo to inna gra niż wszystkie . A edytor jest jak magiczna różdżka, można prawie wszystko wyczarować , bo to strasznie wciąga, edytor kradnie mi dużo czasu ,potem levele innych użytkowników gra przez sieć , w domu z kilkoma padami itp. A potem przychodzi twoja dziewczyna i nie mówi ci żebyś zostawił te głupie gierki i się nią zajął tylko zaczyna grać z tobą..... chyba że cie nie jara taki klimat ale ja jeszcze takiej osoby której sackboy by nie urzekł nie spotkałem Cytuj
Kwapi 1 Opublikowano 15 listopada 2008 Opublikowano 15 listopada 2008 Stworzyłem nowy level do LBP. Rodził się w bólach i jest to mój pierwszy, więc proszę o wyrozumiałość PSNID: Kwapi_PL Level: VOLCANO TEMPLE Proszę o serduszka i zagranie. Komentarze i sugestie mile widziane Cytuj
Montinek 0 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 Straciłem wiele krwi i stworzyłem swój pierwszy poziom. Nie grzeszy oryginalnością, ale można zagrać. Level: Monsters (europa, ikona zębów) PSN ID: Montinek Komentarze mile widziane Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Dolącze się do zaproszeń i zaproszę wszystkich na mój lvl: CALL OF PACHINKO (ikonka słoneczka, biegun północny) psn ID: OIP_pl Zbiór kilku pomysłów, wiem że nie jest doskonały ale nie mam już siły go dopieszczać kolejny zrobie pewnie dop na swięta, ten edytor to poteżny pożeracz czasu... hehehe ps. Ficuś, dodaj mnie proszę do pierwszego posta. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 zrobiłem dziś nowy level o nazwie: colourful challenge robiłem go pół dnia taka sobie zabawa światłem zapraszam do przetestowania i mile widziane serduszka Widzialem filmiki. Poziom z dinozaurem wyglada swietnie, az bo obejzeniu go naszla mnie ochota zakupu LBP (jak kiedys kupie sobie LBP to na pewno sciagne twoj poziom) Cytuj
froniu 1 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 dzięki wielkie no ja narazie zrobiłem sobie przerwę od edytora (pożeracz czasu ) i gram tylko online ale myślę ze za parę tygodni zacznę coś nowego robić bo już mam parę ciekawych pomysłów Cytuj
hetros 4 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 Proszę o "serduszkowanie" mnie i mojego levelu - Sponge World v2, PSNid - Sebaall Cytuj
fredybizkit 99 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 no i ja tez już mam platynke w lbp miejscami można było się zdenerwować ale dałem rade ^_^ Cytuj
gianbuffon 11 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 kiedy mozna normalnie pograc online? jak przejde calego singla, czy na poczatku gry tez mozna pograc? bo nie wiem jak to jest z tymi planszami, ktorych nie odkrylem... z gory dzieki:) Cytuj
hetros 4 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 dostęp do online włącza się chyba po 3 pierwszych planaszach - czyli w momencie zaliczenia The Gardens, te poziomy co nie odblokowałeś a ktoś włączył w online pojawią się na mapie w twoim PODzie Cytuj
sznajder 2 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 zapraszam na moj pierwszy,testowy lvl:) pure oldskul:p oczywiscie z checia przyjme hearty lvl jak i mnie samego p.s odwdziecze sie tym samym. nick SZNAJDER LVL-OLDSKUL Cytuj
Montinek 0 Opublikowano 29 listopada 2008 Opublikowano 29 listopada 2008 Mój kolejny level: Butterfly Towers. PSN ID Montinek Prosiłbym o krytykę, bo póki co mam opinię jednego kumpla "niezłe, ale mógłbyś dać jakieś wybuchy..." Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 29 listopada 2008 Opublikowano 29 listopada 2008 Witam. Czy znalazłyby się trzy osoby, chętne do wspólnej gry jutro, ok. godz. 11? Chodzi przede wszystkim o zaliczenie trofeów Party Person oraz Top of the class i pozdobywanie nagród tam, gdzie potrzeba x4 graczy:) Jeśli ktoś jest chętny to napiszcie tutaj lub na PW, to pododaję Was do listy friendsów Cytuj
cracovia 1 Opublikowano 29 listopada 2008 Opublikowano 29 listopada 2008 mam pytanko jak odzyskac level , bo mi zniknal i nawet niemoge zagrac w niego w menu kreacji , lipa Cytuj
gianbuffon 11 Opublikowano 29 listopada 2008 Opublikowano 29 listopada 2008 jest ktos chetny do pogrania online dzisiaj od 23? dopiero zaczynam single i chcialbym zobaczyc jak sie gra online... wczoraj z kims probowalem, ale sie nie dalo (opisalem problema w temacie z LBP, w poprzedniej zakladce:) Cytuj
Tradycjonalista 0 Opublikowano 2 grudnia 2008 Opublikowano 2 grudnia 2008 (edytowane) Zapraszam do sprawdzenia mojego levelu. ID: Lukaszek. Jest to poziom bardziej przygodowy niż zręcznościowy. Edytowane 2 grudnia 2008 przez Tradycjonalista Cytuj
webster8 0 Opublikowano 2 grudnia 2008 Opublikowano 2 grudnia 2008 Panowie..bardzo bym prosil o "oserduszkowanie" mnie i lvl ktory sie zwie "Hardcore race" ...brakuje mi tego do platynki a chcialbym jakas zdobyc..hehehe...tworca ze mnie marny cala nadzieja w Was z gory dziex Cytuj
Key 29 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 Mój level zwie się "Trouble in the jungle - trophy hunter" (PSN: Key_PL). Proszę o dodanie do listy w pierwszym poście oraz o "oserduszkowywanie" levelu oraz jego twórcy, czyli mnie Po mału ale sukcesywnie oheartuje twórców i ich levele z pierwszego posta. Licze na rewanż pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi