Skocz do zawartości

Little Big Planet Online

Featured Replies

• Odpowiedzi 318
  • Wyświetleń 23 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

ja już mam 100%stickersów więc mogę pomóc

moj nick z pss to m a r c i p e u s z

heartujcie mnie i levele:D

dzieki

Edytowane przez kazik87

Opublikowano

Kto mnie oserduszkuje? :) ODWDZIĘCZĘ SIĘ TYM SAMYM

Moje ID: SiN87_PL

Opublikowano

Jak zdobyc w story mode w lvl Sensei's lost castle sticker co wyglada jak ninja zaraz po zadaniu na 2.Szukamy 2 osob do zdobycia stickerow na 4 sa jacys chetni?

Edytowane przez tomci23

Opublikowano

Zapraszam do mojego pierwszego levelu, który nazywa się;

LittleBigHero: Deadly cave and missing baby

Bardzo proszę o oserduszkowanie mnie i mojego levelu. Oczywiście odwdzięczę się tym samym - zostawcie tylko komentarz, żeby was oserduszkować.

Opublikowano

Hej, Chętnie pogram online (story mode). Więc jak coś to piszcie :) mój PSN: Kornolio-PL

Opublikowano

Zapraszam na swoj nowy lvl.

It's p3dobear! Run SackBoy, Run!

Nie jest jakis wyszukany... moze kiedys zzrobie bardzij rozbudowana wersje ale zapraszam mimo to :)

Opublikowano
Zapraszam na swoj nowy lvl.

It's p3dobear! Run SackBoy, Run!

Nie jest jakis wyszukany... moze kiedys zzrobie bardzij rozbudowana wersje ale zapraszam mimo to :)

Hehehehe nieeee no wymiękłem, aż po powrocie odpale Twój lvl :)  Zaserduszkuje i skomentuje. Możesz też  oblukać moje wypociny :) pozdrawiam.

Opublikowano

Hehe, ale nie napalaj sie zbytnio bo jest dosyc prosty ;)

Opublikowano

jak jest ktoś chętny na online na zdobycie naklejek w story gdzie potrzeba 4 sackboyów to piszczice na PW albo od razu dodajcie mnie do friend listy psid: ZakOnIck

Opublikowano

Proszę o Heartnięcie mnie i moich leveli.

Kwapi_PL

Volcano Temple

Metal Gear Sackboy Launcher ( czy coś takiego, nie pamiętam, bo LBP pożyczone confused.gif)

Piszcie na XMB, kto heartnął a ja 100% oddam serducho.

Opublikowano

ktoś chętny na wieczorne granie tak koło 21 i zdobycie stickerów na 4 graczy?

Opublikowano

prosze o heartniecie mnie jako gracza i moich leveli RAINDEER oraz SANTA, oraz o zagranie ,jeśli czas nie goni.

moj nick: JanekPl

zostawcie tez komentarz zebym mogl sie dowdzieczyc tym samym!!

Edytowane przez madsteez

Opublikowano

Witam :) Zakupilem ta gre dzisiaj :)

Moze mi ktos powiedziec czy po instalacji trzeba sciagac patcha ??

Opublikowano

Z tego co pamietam trzeba. Nie mozesz sie poprostu do neta podpiac i sprawdzic sam?

Opublikowano

Zapraszam wszystkich do mojego nowego levelu o nazwie:

Race in darkness

Opublikowano

Wrzucilem wlasnie nowy level - Little Big Arkanoid

Zapraszam :)

Opublikowano

Zapraszam do zagrania w dwa moje levele :)

- Nosferatu ,The Wrath Of Malachi

- Epic Fight!

Edytowane przez XM16E1

Opublikowano

Ja bardzo proszę o dodawanie mnie do znajomych a także oserduszkowanie mnie i moich leveli :) Moje ID: Tomasson_PL. Pozdrawiam.

Opublikowano

Zapraszamy do dwoch leveli zwiazanych z MGS stworzonych przez davidkoz i prze ze mnie.Metal Escape oraz Metal War.Prosimy o hartowanie i zostawienie komentarzy abys sie my mogli odwdzieczyc tym samym.Jezeli jestescie fanami paintbala to levele moga sie wam spodobac

Edytowane przez tomci23

Opublikowano

witam. zapraszam do zagrania w moje levele spirited away oraz mario underwater theme. i oczywiscie prosze o serduszka dla nich oraz dla mnie:) moje id: radzimisz44..zostawiajcie komentarze zebym mogl odwdzieczyc sie tym samym:) pozdrawiam

Opublikowano

Witam,proszę Was o serca dla mnie i mojego levelu.Z góry wielkie dzięki i piszcie komentarze to sie odwdzieńcze.

Opublikowano

Proszę o sercowanie mnie i mojego levelu! Zostawcie komentarz a bede wiedział komu się odwdzięczyc :)

Moje PSN ID: SiN87_PL

Moja plansza ma nazwę: PIERWSZY

Z góry dziękuję!!!