Opublikowano 28 lutego 200916 l Zapraszam na swoj nowy level "Kill EMO xD" ps. Jakby co... no offence
Opublikowano 2 marca 200916 l Potrzebne 3 osoby do pomocy. Potrzebuje pomocy z dwoma planszami. Jakby co to walić invite i wiadomości na psn. Edytowane 3 marca 200916 l przez Kwapi
Opublikowano 3 marca 200916 l Polecam swoje levele (ID: Tomasson_PL), które będą pomocne przy robieniu trophy share Druga sprawa to taka, że mi brakuje pucharow za 30 serdzuszek dla autora i 50 zagran w jeden poziom (mam taki zrobiony pod puchary w który grało... 35 ) Wy mi pomożecie w pucharach a przy okazji zaliczycie sobie własne. Pozdrawiam i z góry dzięki
Opublikowano 4 marca 200916 l Wrzucilem nieco zmodyfikowana i wyposazona w podpowiedzi wersje swojego levelu "The Grand Sack's Castle" Drobny hint" Jesli u kogos na TV jest za ciemno to.. rozjasnijcie sobie troche obraz do gry w ten level
Opublikowano 7 marca 200916 l Czy ktos chcialby zaprosci mnie do swoejej Friends Listy i po krotce wytlumaczyc jak zagrac wasze levele ? Z gory dziekuje i przepraszam za lamerskie pytanie, ale powiem wam szczezrze, ze jednak na Xboxie to wszytsko wydjae sie 3 razy prostrze : ) PS - jakby ktos chcial tez ze mna pograc online to bede wdzieczny - przy okazji Jabre bym przetestowal, bo poki co nie mam zadnych znajomych EDIT 2: Dzisiaj probowalem z kumplem pograc online na levelu z watku glowneg - w ogole sie nie dalo, takie lagi, ale moze on cos sciagal. Czy wy nie macie problemow z gra, czy gra sie plynnie i czy jest ktos, kto chcialby zagrac ze mna, bym mogl to przetestowac? Edytowane 8 marca 200916 l przez easye
Opublikowano 19 marca 200916 l Sercuje kto o to poprosi ^_^ Zapraszam Panie i Panowie do mojego levelu! PSN ID: Morelka - UWAGA level posiada polskie smaczki!! Tematyka piłkarska... Edytowane 19 marca 200916 l przez morales-kks
Opublikowano 18 kwietnia 200915 l Zapraszam na mój level - "Asceticism 01", taki ascetyczny trochę jest:).
Opublikowano 26 kwietnia 200915 l Zapraszam na mój poziom "kolejna kradziez diamentu [yet another diamond thievery scene]" Wiem, że tytuł brzmi banalnie ale plansza nawet spoko wyszła ;-)
Opublikowano 28 kwietnia 200915 l Właśnie jak zagrać w wasze levele? Co oznaczają takie ludziki w dymkach przy levelach?
Opublikowano 29 kwietnia 200915 l Mam bardzo wielką prośbę o osercowanie mojego levelu "8 trophies in 30 seconds! H4H!" i mojego profilu.Odwdzięczę się osercowaniem wszystkich waszych leveli wraz z profilami:) Mój nick:Ryudo_PL
Opublikowano 13 maja 200915 l Właśnie jak zagrać w wasze levele? Co oznaczają takie ludziki w dymkach przy levelach? Zeby znalezc levele kogos, bierzesz search, search text i wpisujesz @nick, np moj @Deadeyye - wtedy znajda ci sie levele tego kogos. Prosze o oheartowanie mnie i mojego levelu, odwdziecze sie. Edytowane 13 maja 200915 l przez Deadeye
Opublikowano 17 maja 200915 l Gra ktoś jeszcze w LBP? Bo chętnie bym pozbierał bąbelki, do których trzeba dwóch albo czterech graczy.
Opublikowano 25 maja 200915 l Moja plansza : Steel and Glass: Sackboy's killzone H4H Ta plansza nie ma nic wspólnego z grą Killozne; nazwy użyłem z braku innego dobrego słowa i dla taniego zdobycia graczy Zapraszam do gry Edytowane 26 maja 200915 l przez the_m
Opublikowano 27 maja 200915 l poszukuje ludzi ktorzy mogli by zagrac na moim lvlu z "logiem tygrysa" oraz moglby mnie osercowac , potrzeba mi 5 serc , moge osercowac kogos z 5 kont za kazde serce dostajecie 2 SERCA ODEMNIE!! PSN ID : freezy89 nazwa lvlu : monster trophy~
Opublikowano 28 maja 200915 l Bardzo potrzebuję pomocy w sercowaniu lvli (niewiele mi już brakuje), mnie (jeszcze 17 serduszek) i co najważniejsze la mnie- graniu w moje lvle, można nawet włączyć i wyłączyć, byleby licznik doszedł do 50. Oczywiście odwdzięczę się za pomoc. pozdrawiam
Opublikowano 28 maja 200915 l Tu jest właśnie myk który zrobiłem, musisz mieć drugie konto. Logujesz sie na tym drugim koncie wyszukujesz twój etap włączasz go i cały czas dajesz restart aż do 50 zagrań wpada w minute. Edytowane 28 maja 200915 l przez Slupek88
Opublikowano 30 maja 200915 l Coś takiego działa? Myślałem że to musi być 50 różnych graczy. Spróbuję wielkie dzięki za info
Opublikowano 31 maja 200915 l Podziałało wielkie dzięki ! Jedyne czego mi teraz brakuje to jeszcze 13 serduszek dla mnie jako gracza, bardzo proszę o oserduszkowanie a się odwdzięczę
Opublikowano 1 czerwca 200915 l kaczor_kg_PL ja moge Cie osercowac z 4 kont . Tylko zrobie 1 wolne miejsce i Cie dodam do friendsow
Opublikowano 2 czerwca 200915 l Ok to jak potrzebujesz ja Cię osercuję z dwóch xD Więcej nie mam. Wielkie dzięki