KainGorn 2 Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 Niedawno kupiłem sobie LBP, wspaniała gra:) Jak ktoś chce razem pograć , żebym heart'nął jego lv'ki itp dodajcie mnie do friendsów na psn Cytuj
Berion 207 Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 Skądże, po prostu niedawno kupiłem tą grę. ;] Ale... już nie gram. Mam w niej 100% pierdół, a community levelami jestem przesycony - konkluzja taka: nie gram. Mogę tam komuś od czasu do czasu heartnać coś. Taki samarytanin ze mnie dobry. Niech zostawi wpis w profilu i wyśle PMkę (na PSN ofkoz). Najlepszym sposobem jest jednak SPAM! Smutna prawda. Cytuj
KainGorn 2 Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 (edytowane) Mój pierwszy poziom: Moon Cave To taka zwykła próba creatora, w tygodniu postaram się zrobić duży, wypasiony poziom. Mile widziane hearty mnie i mojego poziomu Jakby ktoś był chętny na wspólne zdobywanie stickerów w zwykłych poziomach to zapraszam Ps: W sumie to przydałby się ktoś kto już ogarnia te poziomy i wie co gdzie jest, w niektórych nie mogę znaleźć 1 naklejki albo trafiają mi się jakieś ułomy którzy nie potrafią wspólnie zrobić wyzwania na 2x graczy Edit: Zrobiłem nowy poziom YonaS race club Edytowane 14 października 2009 przez KainGorn Cytuj
Berion 207 Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 (edytowane) [....] albo trafiają mi się jakieś ułomy którzy nie potrafią wspólnie zrobić wyzwania na 2x graczy To to standard. Cyrk to dopiero będzie przy 4. Szczególnie ten z ustawianiem kółek aby wskazywały ikony w określonej kolejności . Szkoda, że headsetu nie miałem. ;D Edytowane 11 października 2009 przez Berion Cytuj
KainGorn 2 Opublikowano 12 października 2009 Opublikowano 12 października 2009 Wczoraj udało mi się już dużo zrobić , ale trudny to będzie 8 Mam już full w 1,2,3,6. Zarówno 0 dead jak i stickers. w 4 i 5 nie zostało mi dużo ale ciężko znaleźć kogoś normalnego co ogarnie ze mną te poziomy Cytuj
Berion 207 Opublikowano 12 października 2009 Opublikowano 12 października 2009 (edytowane) Ja czekałem przed portalem do skutku, co ktoś nowy wpadł to wpisałem "hi cieciu czekam na 4 do mini gierki" (;]). Większość od razu wychodzi, albo próbuje wymusić na mnie grę - psuje przechodząc przez znacznik (wtedy restart i do skutku). Mało kto gra w tą grę dziś, większość osób już to dawno pokończyła - miałem ten sam problem. Najtrudniejsze levele, do przejścia bez utraty żyć są ostatni boss, gdzie bardzo łatwo się wp* na kulkę w drugiej fazie walki i zimowy "level z kołem". Ile ja tam ku*w nasłałem to tylko ja wiem. ;D Pomógł bym Ci ale nie chce mi się w to grać. Edytowane 12 października 2009 przez Berion Cytuj
KainGorn 2 Opublikowano 12 października 2009 Opublikowano 12 października 2009 (edytowane) Ostatni poziom z bossem już zrobiłem bez zdychania;p Próbowałem czekać przy wejściu do poziomu ale raz czekałem 10 minut i nic:D W innych poziomach raczej często wchodzą ale w niektórych w ogóle Edit: Wszystko już zebrane i każdy poziom zaliczony bez deadów Edytowane 14 października 2009 przez KainGorn Cytuj
Keptyn_Quark 0 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 a ktoś jeszcze chętny na booty master ? Cytuj
KainGorn 2 Opublikowano 18 października 2009 Opublikowano 18 października 2009 (edytowane) Jak moglibyście to dodajcie moje poziomy: Race Club, Flying Motorcycle, Moon Cave Strasznie trudno teraz o uwagę graczy na swój poziom Mało kto gra w nowe poziomy Edytowane 18 października 2009 przez KainGorn Cytuj
Berion 207 Opublikowano 19 października 2009 Opublikowano 19 października 2009 Spamuj h4h i to w levelach, które dopiero co się ukazały. Trochę żmudne, ale wpadnie Ci trofeum w kilka dni. ...A jeśli nie chodzi o trofeum... to pogódź się z tym. To problem nie tylko w tym, że mało gra, ale że większość grać nie umie i jak się sp*i gdzieś w przepaść na początku levelu to zaraz z niego wychodzi + ocena 1, 2... czasem z komentarzem typu "łajno, omijać szerokim łukiem". Znam ten ból. ;] Mało kto potem wchodzi w taki level. Pomagają też tytuły typu: "no ekstra metal gir!", "super straszny sajlent" itp. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 Czy tylko ja ostatnio nie moge polaczyc sie z serwerami LBP ? Mam caly czas blad 403 ? Ktos moze mi pomoc ? Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 Przed chwilą miałem to samo. Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 Moze jakas ustawka ludzi posiadajacych DLC z piratami, zrobic ta mapke gdzie musi byc 4 playerow zeby zebrac bable;) Online wczoraj mi sie nie udalo trafic na zadnych ludzikow w tej mapce. Cytuj
YETI 10 989 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 (edytowane) Są chętni na pogranie razem? Zrobimy 4xScakboy w przedostatniej mapie i punkty w challange'u na trofea. Chętnych zapraszam do odpowiedniego tematu w dziale online. Chętny. Ogólnie możemy przebiec przez wszystkie levele z dodatku, jeżeli komuś brakuje naklejek (np. mi ;P ). Edytowane 4 stycznia 2010 przez YETI Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 No to ustawmy sie jakos,teraz gdzies na czasie chcecie to zrobic czy moze wieczorkiem? Pasuje Wam w ogole dzisiaj? Cytuj
vip77 237 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 tez moge pomoc ze zbieraniem baniek w piratach a co Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 Tak wiec o 21:10. Yetiego mam we friendsach to jakos sie spikniemy. Cytuj
vip77 237 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 wyswietla Wam dobrze znajomych? u mnie jak na zlosc polowa jako ?duchy" nie mialo sie kiedy zje.bac Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 11 stycznia 2010 Opublikowano 11 stycznia 2010 Panowie jesli to nie problem to prosze sypnijcie mi sercami chociaz jako autorowi. Nie mam serca ani cierpliwosci do robienia leveli. Bede bardzo wdzieczny , bez Was chyba platyny nie bedzie. Cytuj
Duduś 9 Opublikowano 27 stycznia 2010 Opublikowano 27 stycznia 2010 potrzebuję osób które by pomogły mi zdobyć trofea gdzie muszę ukończyć lvl z 3 graczami z poza mojej listy friendów i czy mógłby ktoś mi powiedzieć gdzie mogę zdobyć incredible hight? z góry dzięki oczywiście jakby się udało z tymi 3 graczami z poza listy to bym był wdzięczny gdyby dołączyli oni do moich friendów i również pomogli i przy okazji prodze o serduszka Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 27 stycznia 2010 Opublikowano 27 stycznia 2010 potrzebuję osób które by pomogły mi zdobyć trofea gdzie muszę ukończyć lvl z 3 graczami z poza mojej listy friendów i czy mógłby ktoś mi powiedzieć gdzie mogę zdobyć incredible hight? z góry dzięki oczywiście jakby się udało z tymi 3 graczami z poza listy to bym był wdzięczny gdyby dołączyli oni do moich friendów i również pomogli i przy okazji prodze o serduszka Chętnie pomogę 1 Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 28 stycznia 2010 Opublikowano 28 stycznia 2010 Wiadomo cos czy beda jeszcze jakies DLC z dodatkowymi lvl a'la MGS i Piraci? Cytuj
Duduś 9 Opublikowano 30 stycznia 2010 Opublikowano 30 stycznia 2010 koledzy i koleżanki mogę prosić o serduszka ? nei mam czasu na zrobienie odlotowego lvla, więc przydała by się wasza pomoc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi