Skocz do zawartości

Little Big Planet Online

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 318
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pisać do mnie gracze chętni do wspólnego grania, zdobywania baniek wymagających więcej niż jednego gracza

przydałoby się także conajmniej 2 graczy posiadających Level Kit Piratów z Karaibów ;)

Opublikowano

Nie trzeba posiadać DLC, żeby można było w nie zagrać. Każdy może się przyłączyć do gry hosta, który je posiada, nie mogą tylko te osoby zdobywać trofeów i skarbów.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bardzo prosiłbym o osercowanie mnie i zagranie w moje (no może prawie moje;P) levele (najlepiej "shortest level ever"). Z miłą chęcią się odwdzięcze! Najlepiej wysłać mi wiadomość, a zrobię to wtedy na 100%. Pozdraawiam!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Zbieram ekipe na zrobienie wszystkich bublesow z podstawki. potrzebuje 3 osoby.

1.Doofenshmitz

2.

3.

4.

Edytowane przez DarkDay
Opublikowano

Zbieram ekipe na zrobienie wszystkich bublesow potrzebuje 3 osoby.

1.Doofenshmitz

2.

3.

4.

Jeśli można to ja byłbym chętny, mam tylko pytanie- chodzi o bublesy tylko z podstawki, czy też z dodatków?

Opublikowano (edytowane)

Możemy zacząć trochę później, ok 21:30?

{EDIT:}

Nie mogę. Nie ma prądu.Komputer mam na generatorku, więc jeszcze chwilę będzie działał.Może jutro o 20?

Edytowane przez DarkDay
Opublikowano

Hmm, szkoda ale jutro brzmi dobrze, z godziną zobaczymy, bo to różnie bywa, ale wstępnie może być 20.

Jeśli potrzebujecie jeszcze czwartą osobę do pozbierania bublesów to ja bardzo chętnie się dołączę.

Opublikowano

Orientujecie się może czy wersja GOTY jest kompatybilna z "starą" wersją jeśli chodzi o granie online ? sorki za offtop

Nie mam pewności ale byłby to strzał w stopę ze strony producenta jeśli nie były by kompatybilne :P.