Skocz do zawartości

Little Big Planet Online

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 318
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

napewno usunął lagi/freezy w POD i jak się wczytuje level bo po zainstalowaniu odrazu ten problem zniknął ! później grałem z paroma osobami i lagow dużych nie uświadczyłem

Edytowane przez froniu
Opublikowano

Zagrałem ... u mnie epic faill :P Lagi wciąż wykańczają mnie

Mam pytanie - jakie macie łącza ?! Ja mam 1mb/s i chyba tu jest pies pogrzebany ... Czekam jeszcze 2 tyg na ustabilizowanie się graczy/serwerów jeżeli przez ten czas nic się nie zmieni -> allegro

Opublikowano

No i jak sie podoba mój level? Albo raczej, czy jest coś co powinienem poprawić?

Opublikowano

bardzo fajny-choć trochę męczyłem się na tych znikających elementach(niektóre z nich są pod prądem).Sam pomysł levelu wporzo :)

Ogólnie każdy level od forumowiczów jest fajny,żaden nie jest też jakoś specjalnie rewelacyjny(level zeratula jest taki na czasie :P)Od Suchara nie potrafiłem sobie poradzić z początkiem tego levelu Eden-za kija nie wiem jak mam te koło ruszyć czy co tam mam robić :P

oczywiscie czekam też na opinie innych o levelach :)

Opublikowano

Stworzyłem coś nowego. Powinno się spodobać;) Looknijcie poprzez Edena na LBP main menu and options.

Ficuś, wchodzisz sackbojem pod to duże koło i je powoli poruszasz, Po chwili znika otoczka i możesz się go chwycić gdy będzie pod koniec (skok + R1). Czysta fizyka. Raz puszczone ciało w ruch puszcza się cały czas ;)

Opublikowano

Dokonałem kilku zmian w moim levelu Strange visitor (chapter 1) Zmiany mają na celu ułatwienie przejścia levelu :P

Jeżeli możecie to zajrzyjcie i dajcie serducho - byłbym bardzo wdzięczny :)

Opublikowano (edytowane)

moj pierwszy level... tj. 3 ale w becie robilem mniejsze :D prosze o opinie... a szczegolnie co w nim zniecheca itp. w komentarzach do levela oczywiscie /tutaj zreszta tez/

The princess CAVE. - Foxter :D

Edytowane przez Foxter
Opublikowano

Grałem wkońcu online w piątek/sobotę (nie pamiętam) z OIP_PL i Hyszem. Masakra jest gra od piątku nie włączyłem nic innego. Szkoda, że tylko lagi psują zabawę. Narazie wziołem się za masterowanie story, a edytora nawet nie ruszałem jeszcze MOC :) Wczoraj z Hyszem i Cracovią odwiedziliśmy mega zje.bną mapę :)

Opublikowano

Ja nie wiem o jakich Wy lagach mówicie. Mam 1mb/s i na kompie obok chodzi WoW, a ja jedyne opóźnienia jakich doświadczam to kiedy dołączam do już istniejącej gry. Ale jeśli zostaje z ludźmi na następną to już wszystko dobrze chodzi.

Jestem w trakcie robienia nowej mapy - koncept to ciągle tematyka zamkowa ale trochę zmieniłem podejście, nie ma sensu robić groteskowo trudnych plansz. ;)

Niestety wiele osób nie ma wyczucia i to co budują przyprawia o spazmy frustracji.

Opublikowano

twój level grigori nie był taki trudny ale dużo pracy musiałeś w synchro tych schodków mi tam sie podobał , sam dzisiaj sprawdzę każdy level forumowicza z tej listy co ficuś nad nią czuwa , a dziś udostępnię swój nowy projekt god o f war 2 przedstawiający walkę z kolosem efekt 5 dni pracy grałem w różne levele z kratosem niektóre były fajne niektóre nie teraz czas na moje podejście do tematu 8)

Opublikowano
  elvis004 napisał(a):
Grałem wkońcu online w piątek/sobotę (nie pamiętam) z OIP_PL i Hyszem. Masakra jest gra od piątku nie włączyłem nic innego. Szkoda, że tylko lagi psują zabawę. Narazie wziołem się za masterowanie story, a edytora nawet nie ruszałem jeszcze MOC :) Wczoraj z Hyszem i Cracovią odwiedziliśmy mega zje.bną mapę :)

Hehe, mi też się dni już pindolą tak długo siedzę przy tej gierce :). Skończyłem singla, teraz powoli zrobię 100% no i zabiorę się za edytor. Choć nie wiem czy dam radę wydrzeć konsole mojej drugiej połowie. Zrobiła sobie własny profil i ma zamiar przejść gierkę sama... chyba oszalała... jeszcze pół biedy gdybyśm na moim profilu grali, a tak... nabijać % nie na swoim koncie to nie przyjemnosć hehehe

Opublikowano

No nie powiem, niektóre lvle to jest masakra, ludzie chyba sami nie wiedzą co tworzą xD, porażka. dobry był motyw z Piłą [saw], ale chyba nikt nie liczył, tylko na pałe ciągnął te dzwignie xD.

PS: prośba, dajcie mi te 50 serduszek i 30 do autora, szlag mnie trafia już, dzisiaj heartnąłem chyba z 80 ludzi xD 3 odpowiedziały tym samym, cholera. Dawać ludzie dawać, wszyscy chcemy tego samego xD.

Opublikowano

ja zauważyłem,że heartują tylko ludzie z forum,którzy mają własne levele-tym zależy i heartują levele z listy z 1 posta i ich autorów,reszta ludzi to olewa(oczywiście pewnie trafi się chlubny wyjątek ale ogólnie tak jest)

Opublikowano
  Hysz napisał(a):
No nie powiem, niektóre lvle to jest masakra, ludzie chyba sami nie wiedzą co tworzą xD, porażka. dobry był motyw z Piłą [saw], ale chyba nikt nie liczył, tylko na pałe ciągnął te dzwignie xD.

PS: prośba, dajcie mi te 50 serduszek i 30 do autora, szlag mnie trafia już, dzisiaj heartnąłem chyba z 80 ludzi xD 3 odpowiedziały tym samym, cholera. Dawać ludzie dawać, wszyscy chcemy tego samego xD.

jak ci brakuje kilku serc, to zaloz w swojej ps3 nowy profil, zagraj nim w twoja plansze i sam sobie przyznaj heart:)

Opublikowano
  Majk napisał(a):
jak ci brakuje kilku serc, to zaloz w swojej ps3 nowy profil, zagraj nim w twoja plansze i sam sobie przyznaj heart:)

Żeby można było na nowym savie zacząć grać online, trzeba przejść 3 pierwsze mapy + tutorial + wysłuchać narratora. 30 minut. Odechciewa się? <_<

Opublikowano

Ja zaliczyłem dopiero kilka leveli z 1 strony, i jak do tej pory każdy otrzymał hearta :) Liczę na to samo - btw. zmieniła się nazwa mojego levela - strange visitor (chapter 1) było zbyt długie - teraz jest poprostu "little big adventure" :P

Opublikowano (edytowane)
  Grigori napisał(a):
  Majk napisał(a):

Żeby można było na nowym savie zacząć grać online, trzeba przejść 3 pierwsze mapy + tutorial + wysłuchać narratora. 30 minut. Odechciewa się? <_<

można skopiować save z swojego profilu :) wtedy obcy profil nie bedzie mógł zaliczać trofea(nawet wyskoczy taki komunikat) ale przynajmniej serduszko z niego damy :P

btw. God of War 2 PL Łukasza jest rewelacyjny-najlepszy polski level w jaką miałem przyjemność grać do tej pory.Jak Łukasz dodawałeś foty Kratosa i akropolu?

Edytowane przez Ficuś
Opublikowano
  Hysz napisał(a):
Praktykuje właśnie xD. dłuuga droga, ale coś z tego będzie. chcę serduszko <3 w zamian mogę zaoferować 100% w levelach xD.

to zrobimy deal choć i tak z tego co pamiętam już Cię serduszkiem obdarowałem ;)

Opublikowano

To zrób kilka profili xD, nie no. Już mam prawie share, jeszcze to cholerne create i gra na półkę xD. Ale serio, jeśli ktoś chce te 100% to ja w miarę pamietam co i jak, we 4 się umówimy, grupami łatwiej orać wszystkie itemki. [ale dzisiaj odpada, bo raz, że wysiadam fizycznie, a dwa to dead space przyjechał] xD [chyba, że wieczorem, zresztą słać pm na ps3 raczej odpowiem.]

Opublikowano

Hysz ja się piszę na "co-opa" :D Mój progres jak narazie zatrzymał się na 100% w meksyku na 2 levelu. W pźniejszych chyba też mam parę 100, większość na 80-90% choć pewnie zdarzają się "rodzyny" gdzie mam 60% giftów ale jest ich zdecydowana mniejszość. I jak najbardziej na 4 większy fun a i miejscówki są gdzie story od nas wymaga 4 "worków" :D

Wczoraj wkońcu przyszedł mi jakiś pomysł na swój level, ale narazie concept się tworzy na papierze :D