Skocz do zawartości

Little Big Planet Online

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 318
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

ja już mam 100%stickersów więc mogę pomóc

moj nick z pss to m a r c i p e u s z

heartujcie mnie i levele:D

dzieki

Edytowane przez kazik87
Opublikowano (edytowane)

Jak zdobyc w story mode w lvl Sensei's lost castle sticker co wyglada jak ninja zaraz po zadaniu na 2.Szukamy 2 osob do zdobycia stickerow na 4 sa jacys chetni?

Edytowane przez tomci23
Opublikowano

Zapraszam do mojego pierwszego levelu, który nazywa się;

LittleBigHero: Deadly cave and missing baby

Bardzo proszę o oserduszkowanie mnie i mojego levelu. Oczywiście odwdzięczę się tym samym - zostawcie tylko komentarz, żeby was oserduszkować.

Opublikowano
Zapraszam na swoj nowy lvl.

It's p3dobear! Run SackBoy, Run!

Nie jest jakis wyszukany... moze kiedys zzrobie bardzij rozbudowana wersje ale zapraszam mimo to :)

Hehehehe nieeee no wymiękłem, aż po powrocie odpale Twój lvl :)  Zaserduszkuje i skomentuje. Możesz też  oblukać moje wypociny :) pozdrawiam.

Opublikowano

Proszę o Heartnięcie mnie i moich leveli.

Kwapi_PL

Volcano Temple

Metal Gear Sackboy Launcher ( czy coś takiego, nie pamiętam, bo LBP pożyczone confused.gif)

Piszcie na XMB, kto heartnął a ja 100% oddam serducho.

Opublikowano (edytowane)

prosze o heartniecie mnie jako gracza i moich leveli RAINDEER oraz SANTA, oraz o zagranie ,jeśli czas nie goni.

moj nick: JanekPl

zostawcie tez komentarz zebym mogl sie dowdzieczyc tym samym!!

Edytowane przez madsteez
Opublikowano (edytowane)

Zapraszam do zagrania w dwa moje levele :)

- Nosferatu ,The Wrath Of Malachi

- Epic Fight!

Edytowane przez XM16E1
Opublikowano (edytowane)

Zapraszamy do dwoch leveli zwiazanych z MGS stworzonych przez davidkoz i prze ze mnie.Metal Escape oraz Metal War.Prosimy o hartowanie i zostawienie komentarzy abys sie my mogli odwdzieczyc tym samym.Jezeli jestescie fanami paintbala to levele moga sie wam spodobac

Edytowane przez tomci23
Opublikowano

witam. zapraszam do zagrania w moje levele spirited away oraz mario underwater theme. i oczywiscie prosze o serduszka dla nich oraz dla mnie:) moje id: radzimisz44..zostawiajcie komentarze zebym mogl odwdzieczyc sie tym samym:) pozdrawiam

Opublikowano

Proszę o sercowanie mnie i mojego levelu! Zostawcie komentarz a bede wiedział komu się odwdzięczyc :)

Moje PSN ID: SiN87_PL

Moja plansza ma nazwę: PIERWSZY

Z góry dziękuję!!!