cureman 1 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 (edytowane) Mam problem z podpieciem ixboxa pod xbox live,podpinam kabel sieciowy z laptopa <VISTA>do konsoli daje na ustwienia auto w ixie test polaczenia i lipa nie wykrywa mi mojego AIP ,wpisalem recznie w konsoli i w laptopie i caly czas ten sam problem !!! mam internet bez przewodowy z vodafonu ,.Ustawilem udostepnianie tego polaczenia innym komputerom i pokazuje caly czas polaczenie z ograniczonym dostepem ???Laptop widzi konsolke POMOCY CO MAM ZROBIC???? :huh:pomocy Edytowane 26 października 2008 przez cureman
cureman 1 Opublikowano 26 października 2008 Autor Opublikowano 26 października 2008 Nikt nie wie o co chodzi??
sznurek 10 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 zobacz na onlinecenter.pl tam jest poradnik jak podaćzyć ixa i kompa. Też kiedyś miałem radiowe łacze i chciałem je udostępnić a mimo wszystko sie nei dało bo admin cospoblokował.
cureman 1 Opublikowano 27 października 2008 Autor Opublikowano 27 października 2008 poblokowal ???? niby co? ja mam neta na usb stick podpinam laptopa z vista kabelkiem udostepniam polaczenie i wywala mi aip w ixie jak robie test polaczenia
sznurek 10 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Nieiwme, nie pwoeim Ci dokładnei. Ja siean tym nie znam. Mój kuzyn był zdziwiony, że wszystko robił tak jak być powinno, a tu lipa. Stwierdził, że to musi być wina dostawcy. W moim przypadku to było bardzo prawdopodobne.
cureman 1 Opublikowano 27 października 2008 Autor Opublikowano 27 października 2008 (edytowane) Bylem dzis w VODAFONIE i Pani powiedziala KAINE PROBLEM nie ma zadnej blokady powinno chodzic a nie dziala....... :o Nieiwme, nie pwoeim Ci dokładnei. Ja siean tym nie znam. Mój kuzyn był zdziwiony, że wszystko robił tak jak być powinno, a tu lipa. Stwierdził, że to musi być wina dostawcy. W moim przypadku to było bardzo prawdopodobne. Przepraszam ale ty piszesz po Polsku ????????? Edytowane 27 października 2008 przez cureman
cureman 1 Opublikowano 28 października 2008 Autor Opublikowano 28 października 2008 macie jakies pomysly ? ^_^
sznurek 10 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 (edytowane) Bylem dzis w VODAFONIE i Pani powiedziala KAINE PROBLEM nie ma zadnej blokady powinno chodzic a nie dziala....... :o Nieiwme, nie pwoeim Ci dokładnei. Ja siean tym nie znam. Mój kuzyn był zdziwiony, że wszystko robił tak jak być powinno, a tu lipa. Stwierdził, że to musi być wina dostawcy. W moim przypadku to było bardzo prawdopodobne. Przepraszam ale ty piszesz po Polsku ????????? Nom. Chciałem Ci pomóc, a Ty wylewasz na mnie swoja frustracje, że coś Ci nie wychodzi. To nie w porządku. Jak masz problemy z odczytaniem "oczywistej oczywistości" to już nie mój problem. Edytowane 28 października 2008 przez sznurek
cureman 1 Opublikowano 28 października 2008 Autor Opublikowano 28 października 2008 Bylem dzis w VODAFONIE i Pani powiedziala KAINE PROBLEM nie ma zadnej blokady powinno chodzic a nie dziala....... :o Nieiwme, nie pwoeim Ci dokładnei. Ja siean tym nie znam. Mój kuzyn był zdziwiony, że wszystko robił tak jak być powinno, a tu lipa. Stwierdził, że to musi być wina dostawcy. W moim przypadku to było bardzo prawdopodobne. Przepraszam ale ty piszesz po Polsku ????????? Nom. Chciałem Ci pomóc, a Ty wylewasz na mnie swoja frustracje, że coś Ci nie wychodzi. To nie w porządku. Jak masz problemy z odczytaniem "oczywistej oczywistości" to już nie mój problem. NAJMOCNIEJ CIE PRZEPRASZAM ... WYBACZ
BartX 9 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 To łącze jest ASDL czy SDL? Ogólnie z udostępnianiem połączenia przez komputer (a w szczególności taki z Vistą) są często nie lada problemy. Sam próbowałem przez blisko miesiąc, nie udawało się. W końcu kupiłem router, podpiąłem do niego kabel RJ-45 (w zestawie z konsolą) i wszystko śmiga bez problemów.
Rekomendowane odpowiedzi