Gość MasterShake Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 no jesli 5 Ci nie podeszło to 6 też raczej nie. Ja tam na to polazłem bo miałem przerwę w wykładach a nic innego nie było. Cytuj
Shago 3 604 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Gdy ogladnalem V, to nie wiem, czy mozna stworzyc bardziej brutalny film ;]. Nigdy wiecej Pily w kinie nie zobacze . I to jeszcze w 4 rzedzie... masakra . Wiec VI moze kiedys przy okazji na DVD... nie w kinie Cytuj
QBH 246 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 pisałem juz o szostce w "ostatnio widziałem". czy wieksza kupa od V to nie wiem, mniej wiecej porownywalna ; ). jak sie obejrzało wszystkie wczesniejsze czesci to i ta mozna łyknać, jedna w ta czy w tamta nie robi roznicy, a szkoda zgubic wątek :idea: . Cytuj
Shago 3 604 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 (edytowane) Tak szczerze, to ja juz dawno ten watek zgubilem . Zeby na nowo zajarzyc o co kaman, musialbym wszystkie ogladnac pod rzad... ale az takim masochista to ja nie jestem Edytowane 29 października 2009 przez Shagohad Cytuj
Shen 9 679 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 od 3 czesci to sie zaden watek nie liczy tylko jak najbrutalniejsze pułapki Cytuj
MichAelis 5 621 Opublikowano 29 października 2009 Autor Opublikowano 29 października 2009 Pomijam, ze kazda kolejna czesc po jedynce mnie nie zaskakiwala, ale to co bylo w 5 to smiech na sali. Ojej detektyw jest w to zamieszany po smierci Jigsawa, niesamowite W 6 tez jest tak niesamowicie wymyslne zakonczenie? Cytuj
QBH 246 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 no... tak ; ). detektyw jest priorytetowa postacią jak sie okazuje. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 No, nawet jeszcze bardziej Detektyw ginie bo żona Jigsawa go zabija! No jak pisałem, jak 5 Ci nie podeszła to to sobie odpuśc, ew na dvd Cytuj
QBH 246 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 a ja Ci polecam obejrzec : ). masterszejk: detektyw Hoffmann nie ginie!!!!!!!!! Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Z Piły się niezły tasiemiec zrobił. Rocky dogoniony. Czekam na następujące wątki w przyszłych częściach: - sklonują Jigsawa - Jigsaw był kosmitą i tak naprawdę wcale nie zginął tylko odpoczywa - pojawienie się mega tajnej organizacji (najlepiej rządowej), która zrzesza emerytów z rakiem lubiących torturować ludzi - detektyw zginie i okaże się, że miał następce który przewijał się we wszystkich poprzednich częściach - wszystkie Piły to sen autystycznego dziecka Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Kuba: wiem że nie ginie ale pomyśl z jaką ulgą by Michaelis wyszedl z kina gdyby okazało się że bohater jednak przeżył i w kolejnej części będzie mógł się zemscić na żonie Jigsawa co ten na pewno zaplanowal już dawno temu i nagrał 50h kaset wideo na ktorych łumaczy detektywowi na czym będzie polegać jego ostateczna próba! Cytuj
Shen 9 679 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 obstawiam ze kolejne czesci to beda prequele albo doktorek z jedynki wroci Cytuj
QBH 246 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 prequeli raczej nie beda robic, chociaz opcja z doktorkiem - no wole tego nie wykluczac ;o. Kuba: wiem że nie ginie ale pomyśl z jaką ulgą by Michaelis wyszedl z kina gdyby okazało się że bohater jednak przeżył i w kolejnej części będzie mógł się zemscić na żonie Jigsawa co ten na pewno zaplanowal już dawno temu i nagrał 50h kaset wideo na ktorych łumaczy detektywowi na czym będzie polegać jego ostateczna próba! o Ty intrygancie. swoja droga podales bardzo mozliwy rozwoj wydarzen. dobrze, ze Michu nie czyta spoilerow . Cytuj
MichAelis 5 621 Opublikowano 30 października 2009 Autor Opublikowano 30 października 2009 Dwa pierwsze przeczytalem ;[ Do kina nie ide, poczekam na kradziona wersje w sensownej jakosci Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 16 listopada 2009 Opublikowano 16 listopada 2009 to juz jest michu, wlasnie jestem po ;] co tu gadac, taki sam jak 5ka, chociaz przyznam ze nie pamietam czym sie roznila 4 od piatki ;] Oglnie wszystko zostalo wyjasnione, nie ma widoków zeby ktos tam jeszcze nalezal do intrygi. Wiec siodemka bedzie raczej trwała jakies 3 minuty tyle bedzie potrzebowal pan x by dotrzec do pani y. pila to pila, czlowiek chleje a pozniej zaluje Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 30 listopada 2009 Opublikowano 30 listopada 2009 Piua szesc - Szczerze to juz nie odrozniam tych pil. Kompletnie nie pamietam pozostalych. Teraz czesc 6. Poza pierwsza groteskowa scena nie ma co ogladac. Mam nadzieje, ze jakis zapaleniec zrobi na jutjub kompilacje wszystkich pulapek z serii, bo normalnie tego nie da sie ogladac. Glupie to i nudne, a na koncu jak zawsze "zaskakujace" zakonczenie. Seria sie dawno wypalila, a czesc siódma juz zapowiedziana na halloween. 4/10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi