Skocz do zawartości

Dead Space

aux

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Przeszedł ktos grę na najwyzszym poziomie ? :shifty: Jestem aktualnie w 7 poziomie i generalnie z poczatku było łatwo ale pomału zaczynają sie schody. Problemem jest głównie brak amunicji ..

Edytowane przez z2djtkose
Opublikowano

Keep Military suit for Impossible difficulty

First, you must beat the game on New Game Plus mode, with the Military Suit bought and equipped, and save the game right before the last boss. After the game ends and the credits roll, skip them, and do not save the game when it asks you to. Instead, immediately start a completely new game on Impossible difficulty, and you will start the game wearing the Military Suit.

moze komus sie przyda jesli Impossible to dla nich hc ;)

===========

czy szybko sie zdobywa wezly mocy grajac 2 raz (normal)? Jakas dobra strategia procz sprzedawania wiekszosci amunicji, tlenu, stazy,itp ;)? Koncowa gry, ze 13 wezlow i za 150 000 w banku ;) :}.

Opublikowano

Przechodzac drugi raz na normalu mniej wiecej w 9 levelu powinienes miec juz wszystko wymaksowane. A co do strategi to ja przechodzac za drugim razem korzystałem tylko z piły plazmowej (achievment) i sprzedawałem wszystko co sie nadawało na sprzedaz nic innego sie nie da zrobic...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam takie pytania

Czy jest gdzieś jeszcze strzelnica oprócz 9 chapteru?

Jak zdobyć achievement za ta grę w koszykowke?

Czy dzienniki można na luzie bez poradnika zrobić?

Jak gram tylko piła plazmowa to czy mogę mieć inne bronię w ekwipunku, lecz nie korzystać z nich?

Po przejściu gry jest opcja chapter select?

Wszystkie nie wykorzystane kredyty, węzły amunicja przechodzą na następne przejście?

Opublikowano

1. chyba tylko na 1 poziomie

2. lap pilke i rzucaj do koszow - po 6 etapach wpadnie

3. jak zagladasz wszedzie w poszukiwaniu ammo,itp to bez problemu znajdziesz, mi zostal tylko 1 jak sprawdzalem w statach :) (latwiej ich szukac niz w Bioshocku choc i tam 90% znalazlem bez poradnika)

4. zeby miec to trzeba kupic ale skoro grasz cutterem to nie warto sie zopatrywac

5. po przejsciu gry grasz od poczatku ze wszystkim co mialem

6. jesli kontynujesz slot to masz wszystko - nowy - wszystko od nowa

Opublikowano

First, you must beat the game on New Game Plus mode, with the Military Suit bought and equipped, and save the game right before the last boss. After the game ends and the credits roll, skip them, and do not save the game when it asks you to. Instead, immediately start a completely new game on Impossible difficulty, and you will start the game wearing the Military Suit.

moze komus sie przyda jesli Impossible to dla nich hc wink.gif

Jeszcze lepiej pobrać z marketpleace tank suit (jakoś 40%-60% wzmocnienia)

Opublikowano

Ja dopiero wezmę się za Imposibble. Ale nie będę używał żadnych cheatów, glitchów itp. Nie jestem oszustem :P .

Opublikowano
Ja mam takie pytania

tylko na 9 poziomie

najlepiej archiva ze strzelnicy zrobić karabinem - szybkostrzelnosc przydaje sie na ostatnim levelu

Opublikowano
Ja mam takie pytania

tylko na 9 poziomie

najlepiej archiva ze strzelnicy zrobić karabinem - szybkostrzelnosc przydaje sie na ostatnim levelu

piła wystarczy, ustawiasz na cięcie poziome i jedziesz

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Próbowałem i u mnie to nie działa - gra ładuje się ze standardowym strojem <_<

Opublikowano

Mam jeszcze pytanie co do acha ''One Gun'' bo gram drugi raz tym razem nowa gra i na easy. Skończe easy i chce kontynuować (na tym samym save) i robic acha ''one gun'' bo już będe miał max bonusy do Wepa

Czy żeby zrobic one gun musze dosłownie nową gre zrobic i skończyć czy moge kontynuować na savie??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

dzięki :)

A jak oblokować te jakiś konkretny opis mógłbym prosić ? :)

Brawler

Don't get cocky, kid

Kickin it

Slugger

Dziękuje i pozdrawiam

edit: okay juz wiem o co chodzi :)

Edytowane przez Fuji
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam takie pytanko czy jak przechodze 2 raz gre na tym samym slocie ale na innym poziomie trudności to zostaje mi wszystko ulepszone czy zostaje wszystko ulepszone tylko jak mam ten sam slot i ten sam poziom trudności?