Opublikowano 10 listopada 200816 l do woli można używać tylko kodu na stazę i tlen. kody na kasę i moduły działają tylko raz. jednak żadne nie blokują achievmentów
Opublikowano 10 listopada 200816 l Przeszedł ktos grę na najwyzszym poziomie ? :shifty: Jestem aktualnie w 7 poziomie i generalnie z poczatku było łatwo ale pomału zaczynają sie schody. Problemem jest głównie brak amunicji .. Edytowane 10 listopada 200816 l przez z2djtkose
Opublikowano 10 listopada 200816 l Keep Military suit for Impossible difficulty First, you must beat the game on New Game Plus mode, with the Military Suit bought and equipped, and save the game right before the last boss. After the game ends and the credits roll, skip them, and do not save the game when it asks you to. Instead, immediately start a completely new game on Impossible difficulty, and you will start the game wearing the Military Suit. moze komus sie przyda jesli Impossible to dla nich hc =========== czy szybko sie zdobywa wezly mocy grajac 2 raz (normal)? Jakas dobra strategia procz sprzedawania wiekszosci amunicji, tlenu, stazy,itp ? Koncowa gry, ze 13 wezlow i za 150 000 w banku :}.
Opublikowano 10 listopada 200816 l Przechodzac drugi raz na normalu mniej wiecej w 9 levelu powinienes miec juz wszystko wymaksowane. A co do strategi to ja przechodzac za drugim razem korzystałem tylko z piły plazmowej (achievment) i sprzedawałem wszystko co sie nadawało na sprzedaz nic innego sie nie da zrobic...
Opublikowano 25 listopada 200816 l Ja mam takie pytania Czy jest gdzieś jeszcze strzelnica oprócz 9 chapteru? Jak zdobyć achievement za ta grę w koszykowke? Czy dzienniki można na luzie bez poradnika zrobić? Jak gram tylko piła plazmowa to czy mogę mieć inne bronię w ekwipunku, lecz nie korzystać z nich? Po przejściu gry jest opcja chapter select? Wszystkie nie wykorzystane kredyty, węzły amunicja przechodzą na następne przejście?
Opublikowano 25 listopada 200816 l 1. chyba tylko na 1 poziomie 2. lap pilke i rzucaj do koszow - po 6 etapach wpadnie 3. jak zagladasz wszedzie w poszukiwaniu ammo,itp to bez problemu znajdziesz, mi zostal tylko 1 jak sprawdzalem w statach (latwiej ich szukac niz w Bioshocku choc i tam 90% znalazlem bez poradnika) 4. zeby miec to trzeba kupic ale skoro grasz cutterem to nie warto sie zopatrywac 5. po przejsciu gry grasz od poczatku ze wszystkim co mialem 6. jesli kontynujesz slot to masz wszystko - nowy - wszystko od nowa
Opublikowano 28 listopada 200816 l Keep Military suit for Impossible difficulty First, you must beat the game on New Game Plus mode, with the Military Suit bought and equipped, and save the game right before the last boss. After the game ends and the credits roll, skip them, and do not save the game when it asks you to. Instead, immediately start a completely new game on Impossible difficulty, and you will start the game wearing the Military Suit. moze komus sie przyda jesli Impossible to dla nich hc wink.gif Jeszcze lepiej pobrać z marketpleace tank suit (jakoś 40%-60% wzmocnienia)
Opublikowano 28 listopada 200816 l Ja dopiero wezmę się za Imposibble. Ale nie będę używał żadnych cheatów, glitchów itp. Nie jestem oszustem .
Opublikowano 28 listopada 200816 l Ja mam takie pytania Czy jest gdzieś jeszcze strzelnica oprócz 9 chapteru? tylko na 9 poziomie najlepiej archiva ze strzelnicy zrobić karabinem - szybkostrzelnosc przydaje sie na ostatnim levelu
Opublikowano 2 grudnia 200816 l Grę już sprzedałem, a akurat w 9 poziomie miałem tylko Pistolet Liniowy, Miotacz, Tą piłę przemysłową i karabin grawitacyjny (czy jakoś tak) i nie mogłem tego zrobić z tymi broniami, więc olałem .
Opublikowano 2 grudnia 200816 l Ja mam takie pytania Czy jest gdzieś jeszcze strzelnica oprócz 9 chapteru? tylko na 9 poziomie najlepiej archiva ze strzelnicy zrobić karabinem - szybkostrzelnosc przydaje sie na ostatnim levelu piła wystarczy, ustawiasz na cięcie poziome i jedziesz
Opublikowano 17 grudnia 200816 l Keep Military suit for Impossible difficulty First, you must beat the game on New Game Plus mode, with the Military Suit bought and equipped, and save the game right before the last boss. After the game ends and the credits roll, skip them, and do not save the game when it asks you to. Instead, immediately start a completely new game on Impossible difficulty, and you will start the game wearing the Military Suit. Próbowałem i u mnie to nie działa - gra ładuje się ze standardowym strojem <_<
Opublikowano 25 grudnia 200816 l Mam jeszcze pytanie co do acha ''One Gun'' bo gram drugi raz tym razem nowa gra i na easy. Skończe easy i chce kontynuować (na tym samym save) i robic acha ''one gun'' bo już będe miał max bonusy do Wepa Czy żeby zrobic one gun musze dosłownie nową gre zrobic i skończyć czy moge kontynuować na savie??
Opublikowano 6 stycznia 200916 l Ktoś może podać osiągniecie sekretne? Są bodajże 4, a ja znam tylko jedne z bossem z 6 chapterze związana z kinetyką Prosze o pomoc
Opublikowano 6 stycznia 200916 l http://www.xbox360achievements.org/game/de...e/achievements/ koncowka strony
Opublikowano 7 stycznia 200916 l dzięki A jak oblokować te jakiś konkretny opis mógłbym prosić ? Brawler Don't get cocky, kid Kickin it Slugger Dziękuje i pozdrawiam edit: okay juz wiem o co chodzi Edytowane 8 stycznia 200916 l przez Fuji
Opublikowano 10 stycznia 200916 l Siema, jaki jest najwyższy poziom trudności w grze? Jest to Hard(trudny), czy po przejściu gry odblokowuje się jeszcze jeden?
Opublikowano 10 stycznia 200916 l po przejściu odblokowuje się impossible... i to jest najtrudniejszy poziom
Opublikowano 13 stycznia 200916 l Ale nie aż taki trudny zajeło mi to 7h uzywając tylko piły plazmowej Tylko amunicje trzeba było kupować w sklepie
Opublikowano 26 stycznia 200916 l mam takie pytanko czy jak przechodze 2 raz gre na tym samym slocie ale na innym poziomie trudności to zostaje mi wszystko ulepszone czy zostaje wszystko ulepszone tylko jak mam ten sam slot i ten sam poziom trudności?
Opublikowano 28 stycznia 200916 l Na tym samym poziomie bedziesz mial caly ekwipunek na innym bedziesz zaczynał od zera