orion50 632 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 do woli można używać tylko kodu na stazę i tlen. kody na kasę i moduły działają tylko raz. jednak żadne nie blokują achievmentów Cytuj
z2djtkose 74 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 (edytowane) Przeszedł ktos grę na najwyzszym poziomie ? :shifty: Jestem aktualnie w 7 poziomie i generalnie z poczatku było łatwo ale pomału zaczynają sie schody. Problemem jest głównie brak amunicji .. Edytowane 10 listopada 2008 przez z2djtkose Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 Keep Military suit for Impossible difficulty First, you must beat the game on New Game Plus mode, with the Military Suit bought and equipped, and save the game right before the last boss. After the game ends and the credits roll, skip them, and do not save the game when it asks you to. Instead, immediately start a completely new game on Impossible difficulty, and you will start the game wearing the Military Suit. moze komus sie przyda jesli Impossible to dla nich hc =========== czy szybko sie zdobywa wezly mocy grajac 2 raz (normal)? Jakas dobra strategia procz sprzedawania wiekszosci amunicji, tlenu, stazy,itp ? Koncowa gry, ze 13 wezlow i za 150 000 w banku :}. Cytuj
marycha 1 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 Przechodzac drugi raz na normalu mniej wiecej w 9 levelu powinienes miec juz wszystko wymaksowane. A co do strategi to ja przechodzac za drugim razem korzystałem tylko z piły plazmowej (achievment) i sprzedawałem wszystko co sie nadawało na sprzedaz nic innego sie nie da zrobic... Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 ja to robie za 1 podejsciem Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 Ja mam takie pytania Czy jest gdzieś jeszcze strzelnica oprócz 9 chapteru? Jak zdobyć achievement za ta grę w koszykowke? Czy dzienniki można na luzie bez poradnika zrobić? Jak gram tylko piła plazmowa to czy mogę mieć inne bronię w ekwipunku, lecz nie korzystać z nich? Po przejściu gry jest opcja chapter select? Wszystkie nie wykorzystane kredyty, węzły amunicja przechodzą na następne przejście? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 1. chyba tylko na 1 poziomie 2. lap pilke i rzucaj do koszow - po 6 etapach wpadnie 3. jak zagladasz wszedzie w poszukiwaniu ammo,itp to bez problemu znajdziesz, mi zostal tylko 1 jak sprawdzalem w statach (latwiej ich szukac niz w Bioshocku choc i tam 90% znalazlem bez poradnika) 4. zeby miec to trzeba kupic ale skoro grasz cutterem to nie warto sie zopatrywac 5. po przejsciu gry grasz od poczatku ze wszystkim co mialem 6. jesli kontynujesz slot to masz wszystko - nowy - wszystko od nowa Cytuj
Hlipo 3 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 Keep Military suit for Impossible difficulty First, you must beat the game on New Game Plus mode, with the Military Suit bought and equipped, and save the game right before the last boss. After the game ends and the credits roll, skip them, and do not save the game when it asks you to. Instead, immediately start a completely new game on Impossible difficulty, and you will start the game wearing the Military Suit. moze komus sie przyda jesli Impossible to dla nich hc wink.gif Jeszcze lepiej pobrać z marketpleace tank suit (jakoś 40%-60% wzmocnienia) Cytuj
Gość Nyu Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 Ja dopiero wezmę się za Imposibble. Ale nie będę używał żadnych cheatów, glitchów itp. Nie jestem oszustem . Cytuj
ash77 3 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 Ja mam takie pytania Czy jest gdzieś jeszcze strzelnica oprócz 9 chapteru? tylko na 9 poziomie najlepiej archiva ze strzelnicy zrobić karabinem - szybkostrzelnosc przydaje sie na ostatnim levelu Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 2 grudnia 2008 Opublikowano 2 grudnia 2008 Grę już sprzedałem, a akurat w 9 poziomie miałem tylko Pistolet Liniowy, Miotacz, Tą piłę przemysłową i karabin grawitacyjny (czy jakoś tak) i nie mogłem tego zrobić z tymi broniami, więc olałem . Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 2 grudnia 2008 Opublikowano 2 grudnia 2008 Ja mam takie pytania Czy jest gdzieś jeszcze strzelnica oprócz 9 chapteru? tylko na 9 poziomie najlepiej archiva ze strzelnicy zrobić karabinem - szybkostrzelnosc przydaje sie na ostatnim levelu piła wystarczy, ustawiasz na cięcie poziome i jedziesz Cytuj
Cr@sh 195 Opublikowano 17 grudnia 2008 Opublikowano 17 grudnia 2008 Keep Military suit for Impossible difficulty First, you must beat the game on New Game Plus mode, with the Military Suit bought and equipped, and save the game right before the last boss. After the game ends and the credits roll, skip them, and do not save the game when it asks you to. Instead, immediately start a completely new game on Impossible difficulty, and you will start the game wearing the Military Suit. Próbowałem i u mnie to nie działa - gra ładuje się ze standardowym strojem <_< Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 A pobierales jakiegos updejta? Cytuj
X Zardrian 0 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Mam jeszcze pytanie co do acha ''One Gun'' bo gram drugi raz tym razem nowa gra i na easy. Skończe easy i chce kontynuować (na tym samym save) i robic acha ''one gun'' bo już będe miał max bonusy do Wepa Czy żeby zrobic one gun musze dosłownie nową gre zrobic i skończyć czy moge kontynuować na savie?? Cytuj
ash77 3 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 mozesz kontynuować na savie (nieistotny poziom trudnosci) Cytuj
X Zardrian 0 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 ok dzięki już mam 1000GS Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 Ktoś może podać osiągniecie sekretne? Są bodajże 4, a ja znam tylko jedne z bossem z 6 chapterze związana z kinetyką Prosze o pomoc Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 http://www.xbox360achievements.org/game/de...e/achievements/ koncowka strony Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 7 stycznia 2009 Opublikowano 7 stycznia 2009 (edytowane) dzięki A jak oblokować te jakiś konkretny opis mógłbym prosić ? Brawler Don't get cocky, kid Kickin it Slugger Dziękuje i pozdrawiam edit: okay juz wiem o co chodzi Edytowane 8 stycznia 2009 przez Fuji Cytuj
Dynius 0 Opublikowano 10 stycznia 2009 Opublikowano 10 stycznia 2009 Siema, jaki jest najwyższy poziom trudności w grze? Jest to Hard(trudny), czy po przejściu gry odblokowuje się jeszcze jeden? Cytuj
opall 4 Opublikowano 10 stycznia 2009 Opublikowano 10 stycznia 2009 po przejściu odblokowuje się impossible... i to jest najtrudniejszy poziom Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 Ale nie aż taki trudny zajeło mi to 7h uzywając tylko piły plazmowej Tylko amunicje trzeba było kupować w sklepie Cytuj
pele15 3 Opublikowano 26 stycznia 2009 Opublikowano 26 stycznia 2009 mam takie pytanko czy jak przechodze 2 raz gre na tym samym slocie ale na innym poziomie trudności to zostaje mi wszystko ulepszone czy zostaje wszystko ulepszone tylko jak mam ten sam slot i ten sam poziom trudności? Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 Na tym samym poziomie bedziesz mial caly ekwipunek na innym bedziesz zaczynał od zera Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi