Skocz do zawartości

Fable 2

BBGodzilla

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wieża i farma w Brightwood, rezydencja na cmentarzu, rezydencja w Bloodstone, zamek w Ogrodach Fairfax. Oczywiście żeby można było je kupić, musisz zrobić parę questów.

Opublikowano (edytowane)

jest tutaj ktos, kto chcialby sie lalkami zamienic? mam lalke lupiezca/reaver, potrza mi reszty

edit: juz nieaktualne, zlapalem je wszystkie! <pokemon>

Edytowane przez bountyhunter
Opublikowano (edytowane)

zna ktoś jakiś sposób na szybkie farmienie kasy?Bo chcę zrobić acziwa za imperium warte 2,5mln.Napewno pierwszym krokiem jest złe zakończenie,ale co potem?

jest ktoś tutaj z calakiem?Bo chyba da sie tak zrobić że ty oduczył byś sie np.1lvl czaru i przy mnie sie go znowu nauczył to bym dostał acziwa.W razie co PW,byłbym bardzo wdzięczny.

Edytowane przez Master JIN
Opublikowano (edytowane)

Co do kasy:

- musisz wynająć dużo budynków (z czynszem +100%);

- zmienić datę w konsoli na najodleglejszą (2025 rok), podczas gdy masz wyłączonego Live'a;

- wejść do gry i cieszyć się z kasy, która urosła Ci przez te 17 lat :)

Edytowane przez miki77
Opublikowano
Jak odblokować osiągniecie The Ruler of Albion? kupilem prawie wszystkie nieruchomosci jestem burmistrzem i cigale nie ma :/

I te jeszcze

The Celebrity

The New Hero

A kupiłeś juz Zamek Fairfax, wieże w brightwood i farme Gilesa?Jeżeli nie to szykuj kase i to napewno pomoże Ci w zdobyciu achievementa.

Jeżeli chodzi o The Celebrity musisz zdobyć 50k pktów sławy a The New Hero musisz zrobic misje na Bower Lake.

Opublikowano

musisz podejsc do jakiegos orba postaci ( czyli innego gracza, ktory jest akurat online ), wdac sie z nim w interakcje ( chyba sie LT wciskalo ) i wybierales 'send gift' z menu. druga postac nie musi go nawet akceptowac, wiec mozesz to zrobic na byle kim.

Opublikowano
musisz podejsc do jakiegos orba postaci ( czyli innego gracza, ktory jest akurat online ), wdac sie z nim w interakcje ( chyba sie LT wciskalo ) i wybierales 'send gift' z menu. druga postac nie musi go nawet akceptowac, wiec mozesz to zrobic na byle kim.

Dalej tego nie kamen :/ Czy ta osoba ma być z nami w co-op? Czy z friendlisty się to wybiera? - bo nie za bardzo tego rozumiem...

EDIT: Spoko...już mam ;)