Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
Ale jeśli pali się na niebiesko cały czas gdy go wciskam, tak jak to jest pokazane na filmiku, robie z 50 powtorzeń (bez przerwy) a achiv nie wpada, to chyba jest coś nie tak?

Zmień broń.

Mi poradzono bym robił młotem (jest wolny) - za nic nie mogłem załapać sekwencji. Wziąłem daichi (broń szybka) - 2 minuty nie minęły i achiv wpadł.

• Odpowiedzi 143
  • Wyświetleń 6,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Co do achiva z kopaniem kurczaka - skopałem kurczaka wiele razy i mi jeszcze nie naliczyło

Opublikowano

Dzięki, odezwiemy się na Live'ie :)

A co do szybkości - mi tez łatwiej robić to szybka bronią - cóż, popróbuje jak wrócę z pracy :)

Edyta: Dzięki Drantzell za lalki, klucze i Omnibusa :) Przepadł mi tylko piękny Gamescore (6666 ;)

Udało mi się wycalakować podstawkę Fable 2, żona będzie miała calaka wkrótce. Teraz tylko na spokojnie przejdę Knothole Island i można czekać na kolejny dodatek :)

Opublikowano

Ja już nie pomagam z lalami i omnibusem :P Na ten moment konsola jest u dziewczyny i nie wie kiedy wróci ;p

Opublikowano

Szukam chętnych do pogrania w Fable II w Co-op (achievementy online).

Mój GT: GrodziewPL

(dodawać do Friendlisty)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czy moglby ktos mi pomoc z aczivem OMNIBUS?

zajmie to tylko 3 min a ja bede baardzo wdzieczny :)

oczywiscie w zamian oferuje pomoc w innych grach, ktore mam

Edytowane przez Wiiner

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Potrzebuje pomocy przy kilku achievach w fable 2,mianowicie atak co-op,emoty co-op,danie prezentu na co-opie i co laska to pozyczenie lalek/wykupienie skilli od drugiego gracza i oczywiscie jak tylko achiev wpadnie,odrazu oddanie.

I czy ktos ma pomysl na ten achievement gdy trzeba strzelic naraz w 3 przeciwnikow,da sie to jakos latwo zrobic?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ma ktos moze tutaj wszystkie lalki i moglby na chwile pozyczyc od achievementa?

Opublikowano

kto jest wstanie mi pomóc z lalkami i omnibusem??

mój tag to stretchedkoli

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Czy wie ktoś gdzie mogę zdobyć kostium kurczaka do acziwka The Fowl Player z See The Future?

Trzeba skończyć minigierke ze strony fable podejmując odpowiednie wybory. Strój potem będzie czekał w skrzyni w gildii bohaterów.

Opublikowano

Czy ten achivment odblokowuje sie wraz z fabula, czy cos trzeba zrobic?

The Visionary 50

Take a look into the future, or see another Hero do so.

Opublikowano

Bring color back to the snow globe and defeat the "Knight" in the skull then go back to mergo... he will give you a spire statue in which you will see the future of your hero and Albion.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Poświęciłby ktoś parę osób w świątyni cieni ze mną w coopie? Bo wziąłem ścieżkę dobra, a chciałbym mieć aczika za świątynię cienia :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Potrzebuję trzy lalki:

Lucien

Garth

Reaver (Łupieżca)

Czy jest ktoś kto by mi je pożyczyj na czas uzyskania achieva lub odsprzedał albo wymienił się za jakiś przedmiot (mam kilka ciekawych broni i usprawnień, a także przedmioty z dodatków (dla tych, którzy mają gdzieś je to jedyna metoda zdobycia jakichkolwiek przedmiotów).

Z góry dziękuję.

Gamertag: BubblesPL

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak zrobic acziwa The Sharpshooter? Jestem pewien ze w The Crucible trafiam 3 truposzy, ale nie dostaje achievmenta. WTF?

Opublikowano

Najprościej to wciąć jakiegoś bydlaka - Egzekutor, Perforator. Potem skaczesz na Wybrzeże Bandytów i znajdujesz jakąś miłą grupkę. Jak będą w miarę blisko siebie - BUM. Obie strzelby to dubeltówki. Ja tak właśnie to zdobyłem aczkolwiek używając innej (broni o małym polu rażenia) broni. Dobre są także lokacje z cieniami i truposzami (Świątynia Cienia [jak pokonasz Korneljusza], różne miejsca z Knothole Island i See the future). Ostatecznie zawitaj do koloseum i sprawa jest raczej 100% pewna.