Opublikowano 16 lutego 200916 l Ale jeśli pali się na niebiesko cały czas gdy go wciskam, tak jak to jest pokazane na filmiku, robie z 50 powtorzeń (bez przerwy) a achiv nie wpada, to chyba jest coś nie tak? Zmień broń. Mi poradzono bym robił młotem (jest wolny) - za nic nie mogłem załapać sekwencji. Wziąłem daichi (broń szybka) - 2 minuty nie minęły i achiv wpadł.
Opublikowano 16 lutego 200916 l MrSatan: Dziś mam czas gdzieś tak od 21.30/22.00 jak wrócę z pracy, więc jak coś to wam pomogę.
Opublikowano 16 lutego 200916 l Dzięki, odezwiemy się na Live'ie A co do szybkości - mi tez łatwiej robić to szybka bronią - cóż, popróbuje jak wrócę z pracy Edyta: Dzięki Drantzell za lalki, klucze i Omnibusa Przepadł mi tylko piękny Gamescore (6666 Udało mi się wycalakować podstawkę Fable 2, żona będzie miała calaka wkrótce. Teraz tylko na spokojnie przejdę Knothole Island i można czekać na kolejny dodatek
Opublikowano 19 lutego 200916 l Nie Przynajmniej ja nic o tym nie wiem - maja jeszcze do rozdysponowania 150 punktów więc strzeliłem że będzie.
Opublikowano 23 lutego 200916 l Ja już nie pomagam z lalami i omnibusem Na ten moment konsola jest u dziewczyny i nie wie kiedy wróci ;p
Opublikowano 24 lutego 200916 l Szukam chętnych do pogrania w Fable II w Co-op (achievementy online). Mój GT: GrodziewPL (dodawać do Friendlisty)
Opublikowano 7 marca 200916 l czy moglby ktos mi pomoc z aczivem OMNIBUS? zajmie to tylko 3 min a ja bede baardzo wdzieczny oczywiscie w zamian oferuje pomoc w innych grach, ktore mam Edytowane 8 marca 200916 l przez Wiiner
Opublikowano 20 marca 200916 l Potrzebuje pomocy przy kilku achievach w fable 2,mianowicie atak co-op,emoty co-op,danie prezentu na co-opie i co laska to pozyczenie lalek/wykupienie skilli od drugiego gracza i oczywiscie jak tylko achiev wpadnie,odrazu oddanie. I czy ktos ma pomysl na ten achievement gdy trzeba strzelic naraz w 3 przeciwnikow,da sie to jakos latwo zrobic?
Opublikowano 7 kwietnia 200915 l Ma ktos moze tutaj wszystkie lalki i moglby na chwile pozyczyc od achievementa?
Opublikowano 9 kwietnia 200915 l kto jest wstanie mi pomóc z lalkami i omnibusem?? mój tag to stretchedkoli
Opublikowano 9 kwietnia 200915 l tutaj raczej ciężko, dlatego radzę szukać na forum http://www.xbox360achievements.org co prawda 95% ludzi prosi o pomoc, to jednak zdarzają się tacy co pomagają (kwestia 2 minut)
Opublikowano 14 maja 200915 l Czy wie ktoś gdzie mogę zdobyć kostium kurczaka do acziwka The Fowl Player z See The Future?
Opublikowano 18 maja 200915 l Czy wie ktoś gdzie mogę zdobyć kostium kurczaka do acziwka The Fowl Player z See The Future? Trzeba skończyć minigierke ze strony fable podejmując odpowiednie wybory. Strój potem będzie czekał w skrzyni w gildii bohaterów.
Opublikowano 18 maja 200915 l Czy ten achivment odblokowuje sie wraz z fabula, czy cos trzeba zrobic? The Visionary 50 Take a look into the future, or see another Hero do so.
Opublikowano 18 maja 200915 l Bring color back to the snow globe and defeat the "Knight" in the skull then go back to mergo... he will give you a spire statue in which you will see the future of your hero and Albion.
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Poświęciłby ktoś parę osób w świątyni cieni ze mną w coopie? Bo wziąłem ścieżkę dobra, a chciałbym mieć aczika za świątynię cienia
Opublikowano 14 sierpnia 200915 l Potrzebuję trzy lalki: Lucien Garth Reaver (Łupieżca) Czy jest ktoś kto by mi je pożyczyj na czas uzyskania achieva lub odsprzedał albo wymienił się za jakiś przedmiot (mam kilka ciekawych broni i usprawnień, a także przedmioty z dodatków (dla tych, którzy mają gdzieś je to jedyna metoda zdobycia jakichkolwiek przedmiotów). Z góry dziękuję. Gamertag: BubblesPL
Opublikowano 28 sierpnia 200915 l Jak zrobic acziwa The Sharpshooter? Jestem pewien ze w The Crucible trafiam 3 truposzy, ale nie dostaje achievmenta. WTF?
Opublikowano 1 września 200915 l Najprościej to wciąć jakiegoś bydlaka - Egzekutor, Perforator. Potem skaczesz na Wybrzeże Bandytów i znajdujesz jakąś miłą grupkę. Jak będą w miarę blisko siebie - BUM. Obie strzelby to dubeltówki. Ja tak właśnie to zdobyłem aczkolwiek używając innej (broni o małym polu rażenia) broni. Dobre są także lokacje z cieniami i truposzami (Świątynia Cienia [jak pokonasz Korneljusza], różne miejsca z Knothole Island i See the future). Ostatecznie zawitaj do koloseum i sprawa jest raczej 100% pewna.