Colin 1 974 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 jeżeli ktoś będzie na etapie zabawy w składanie ludzkich ofiar w świątyni cienia to bardzo byłbym wdzięczny za info. chciałbym być przy tym i zobaczyć ten proceder w zamian mogę sypnąć sporo złota, na początku fabuły idealnie się przyda Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 Szukam kogoś do co-opa. Lalki, gargulce, klucze, coś z DLC- wszystko co zostało mi z achievów. Może ktoś chce sobie przypomnieć grę? Serdecznie zapraszam Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 UP! Nikt nie ma tych debilnych lalek? Cytuj
deb 0 Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 poszukuje kogoś to osiągnięć online oraz do porobienie tych co mi brakują... Cytuj
Baczek PL 19 Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 By ktoś mi dał gargulce Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 WTF?! Mam wszystkie gesty i psie sztuczki, a nie chce mi achieva The Completionist zaliczyć O_o Miał ktoś tak? Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 Tak. Geez, przeczytałem opis achievementa i zapomniałem o wszystkich skillach na maxa Cytuj
Antares 20 Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 Od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem Fable 2 GOTY, wyczytałem, że trzeba przejść jakąś historyjkę by dostać lalkę ze skrzyni w gildii bohaterów, ale jak wchodzę na Fable2.com to przerzuce mnie na polską stronę na której chyba tego nie ma. Jak to obejść? Dodam, że mam w grze polskie napisy i polski dashboard. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 W lewym górnym rogu na fable2.com zmień region na jakiś bardzie cywilizowany. Cytuj
deb 0 Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 Mam problem przed chwila opanowałem ostatni gest jaki mi brakował czyli śmiech ale mimo to nie wpadło osiągnięcie. Postać ma wyuczone wszystkie gesty tak samo pies. oraz jest on 5 gwiazdkowym wojownikiem i poszukiwaczem ( czy jakoś tak ) czy moja postać musi mieć również wszystkie statystyki na maksa??? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 przeczytaj opis jeszcze raz - wszystkie gesty, sztuczki i umiejętności na maxa. Cytuj
Antares 20 Opublikowano 12 października 2009 Opublikowano 12 października 2009 Na wszystkich zagranicznych stronach o achievementach figuruje osiągnięcie "Workhorse" czyli zdobycie mnożnika razy 10 w jakiejś dowolnej pracy. Próbowałem zrobić to dzisiaj w swoim GOTY, ale po wbiciu mnożnika 10 u drwala nie wpadło osiągnięcie. Okazało się, że zamiast tego mam "Rzemieślnik" czyli "zdobyć maksymalny poziom w pracy". Mógłby ktoś potwierdzić czy ten achievement w polskiej wersji GOTY różni się od achievementa z podstawki po angielsku? Cytuj
deb 0 Opublikowano 12 października 2009 Opublikowano 12 października 2009 Ja mam również wersje GOTY i mi wpadło jak byłem barmanem. Nawet nie wiedziałem z początku że jest osiągnięcie za 10 poziom:) Cytuj
Antares 20 Opublikowano 12 października 2009 Opublikowano 12 października 2009 Problem w tym, że dziś miałem już 12 mnożnik u drwala a achievementu brak ._. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 Antares nie chce nic mówić ale tego achiva masz od 5 dni. obrazek osiągnięcia z podkową. opisy tych achivów zarówno po naszemu jak i po ang są zakręcone i może źle zinterpretowałeś. za mnożnik masz, teraz jeszcze musisz na 5 gwiazdek zapracować. Cytuj
Antares 20 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 LoL dzięki, właśnie 5 dni temu robiłem te 10tkę, ale jestem pewien, że nie wyskoczyło powiadomienie, że zdobyto osiągnięcie. Pewnie jakiś bug Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 możliwe, ale grunt że jest już zaliczone. Cytuj
deb 0 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 Poszukuje kogoś kto pomoże mi z tymi 3 osiągnięciami The Companions The Double Threat oraz The Combatant Cytuj
Antares 20 Opublikowano 18 października 2009 Opublikowano 18 października 2009 Mam pytanko dotyczące charakteru postaci, chcę zrobić achievementa za posiadanie wszystkich gestów, psich sztuczek i skilli. Wyczytałem, że żeby zdobyć wszystkie gesty przerażające potrzeba w sumie mieć postać 100% złą (jedna ekspresja za 100% zła i jedna za 50%) by zdobyć ten ostatni. I tu pojawia się mój problem - zakładając, że uda mi się to osiągnąć (jestem teraz raczej dobry) składając masę ofiar w świątyni cienia to czy da się potem to odkręcić dając datki w świątyni światła? Bo gdzieś czytałem w necie, że jak jest się do szpiku kości złym to nie można tego robić, a ze złym bohaterem na pewno gry kończyć nie chcę bo jest po prostu brzydki Cytuj
deb 0 Opublikowano 18 października 2009 Opublikowano 18 października 2009 Z tego co pamiętam to można coś takiego zrobić sam miałem złą postać na maksa... udało mi się dojść do poziomu dobra 100% wystarczy ze będziesz dawał 5k złota w świątyni a w zamian dostaniesz 75 punktów dobra tak parę razy i będziesz miał już postać dobrą... Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 18 października 2009 Opublikowano 18 października 2009 znajdź jakiegoś biedaka i rzuć mu solidną porcję złota. 200k wystarczy by z max złego awansować na max dobrego. na moście koło rynku w Bowerstone jest jeden więc nie naszukasz się. a jeżeli jesteś w trakcie nabijania kasy lub chwilowo nie możesz sobie pozwolić na taki wydatek jedz przede wszystkim tofu i opcjonalnie warzywa. dzięki temu rośnie czystość i zgubisz parę zbędnych kg. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 19 października 2009 Opublikowano 19 października 2009 Graj spokojnie dobrym gościem, jak już wszystko zrobisz na achievementa to zasave'uj. Wyrżnij jakieś miasto, będziesz 100% zły i będziesz miał wszystkie gesty, po czym wczytaj grę. Cytuj
ashka 219 Opublikowano 22 października 2009 Opublikowano 22 października 2009 Poszukuje kogoś kto pomoże mi z tymi 3 osiągnięciami The Companions The Double Threat oraz The Combatant Najłatwiej zrobić The Companions drugim padem. Usiłowaliśmy zrobić go online i dpa, lag czy cuś i nie wpadało. Masz 2 pady? The Combatant to ten za nekromantę w Koloseum? Jeśli masz 5-poziomowe zaklęcie zatrzymujące czas, to spokojnie to zrobisz. Rzucasz zatrzymanie czasu, póki wskazówka zegara nie dotrze do połowy tarczy tłuczesz mieczem / strzelasz / olewasz multiplikatory, bo żal czasu, a potem znowu rzucasz 5-poziome zatrzymanie czasu. Na samego nekromantę masz potem 2-3 minuty, bez problemów go rozwalisz. The Double Threat mogę pomóc, zajmuje sekundę Mnie z kolei brakuje laleczek i ostatniego barwnika (tego z koloseum, za nabicie 1985 punktów) - ktoś by podarował / wypożyczył ? Cytuj
Maro 0 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 (edytowane) Szukam kogoś chętnego na "The Dollcatcher". Posiadam 3 lalki: bohatera, Teresy i Luciena. GT: Klimasie EDIT: No i sprawa nieaktualna calak zaliczony ! Społeczność międzynarodowa okazała się być bardziej szczodra. W ramach patriotyzmu mogę wspomóc rodaka lalkami. Jak rozdam, uaktualnię wpis. Edytowane 1 listopada 2009 przez Maro Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi