ashka 219 Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 My byśmy reflektowali Mamy zwykłego Hero, Teresę x2 i Reavera, przydałyby się pozostałe. Poratujesz? ^_^ Cytuj
deb 0 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 Ja również bym reflektował mam na razie tylko 2 lalki Hero i terese.. Cytuj
ashka 219 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 Czy ktoś nie ma lalki Hammer na zbyciu? Mam podwójnego Garth'a (mogę wystrzelać więcej w razie czego). Tylko Hammer mi brakuje do kompletu :> Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 Mam wszystkie - mogę Co pożyczyć na chwilkę - dostaniesz achiva i oddasz, bo będą mi potrzebne Wyślij FR na GT w sigu Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 Ooo Kielich to nie sprzedawaj Fable, jak kiedyś będę chciał wrócić żeby zcalakować to pożyczysz ;P Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 Niestety Qubol, ale sam teraz calakuję i na dniach wystawię ją na aukcję, więc koleżance też radzę się pospieszyć, bo z jakiś tydzień będę ją jeszcze miał.. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 25 grudnia 2009 Opublikowano 25 grudnia 2009 To przekaż wszystkie komuś, np. ashce a ona mi przekaże Cytuj
ashka 219 Opublikowano 25 grudnia 2009 Opublikowano 25 grudnia 2009 KIELiCH, dzięki za ofertę, ale własnie udało mi się dostać Hammer od znajomka, u którego ta lalka jest na strzelnicy Więc i achi wpadło, i komplet lalek już mam ^_^ Ale dzięki za chęć pomocy. Cytuj
milekp 78 Opublikowano 1 stycznia 2010 Opublikowano 1 stycznia 2010 Ma ktoś może jeszcze Fable 2 albo pamięta skąd dorwać "mizerną marchew" (puny carrot)? Brakuje mi do zrobienia achivka z Knothole Island. W sieci znalazłem, że mogę kupić ją na rynku i na starówce Bowerston (u handlarzy produktami rolnymi). Niestety, moi kupcy są tak wypasieni, że sprzedają tylko marchew trzy, cztero i pięciogwiazdkowe, czyli domową, wodną i boską (ta która mnie interesuje jest pewnie jedno lub dwugwiazdkowa). Znalazłem też kupca w Oakfield i miał "lepsze" wersje marchwi. Wykupywałem im cały asortyment, podnosiłem ceny na straganach i nic. W zamian mogę poratować pieniędzmi, wypasioną bronią, lub czymś podobnym. Cytuj
Maro 0 Opublikowano 11 stycznia 2010 Opublikowano 11 stycznia 2010 Nie pamiętam jak się to miejsce nazywa (dawno już nie grałem w F2) ale na południu, miasto z portem tam gdzie wypływasz na wyspę - tam kupisz (na górze po prawej) na straganie tę marchew. Cytuj
sebaxfan 0 Opublikowano 12 stycznia 2010 Opublikowano 12 stycznia 2010 Taka sama prośba co poprzedników, o lalki mianowicie chodzi,jak ktoś ma wszystkie i może na chwilkę pożyczyć to byłoby super w weekend będę mieć konto gold i chwilkę wolnego od pracy Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 (edytowane) Kończy może ktoś tę grę i wspomógłby kaską/pomocą w aczkach(see another hero do so)? Edytowane 28 lutego 2010 przez KopEr Cytuj
estel 806 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 Kup se jakiś sklep. Przestaw zegar w konsoli na następny dzień. Kup drugi sklep, przestaw zegar. Kup następne dwa sklepy, przestaw zegar. Kup duży sklep i tawernę, przestaw zegar. Kup wszystko w Bowerstone, przestaw zegar. Gratuluje, właśnie masz co najmniej 500 tys. złota. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 Kup zamek, odłącz konsolę od neta, zmień datę na 2005 rok, wejdź do gry, zapisz i wyjdź, podłącz konsolę z powrotem do neta, wejdź do gry- tada! Same dziewiątki na koncie. Cytuj
estel 806 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 Wydaje mi się, że jest blokada, bo dostawałem tyle samo jak przestawiałem o dzień/tydzień/miesiąc. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 chyba naprawili to patchem bo ogólnie nabijanie kasy było dziwne. o ile dobrze pamiętam hajs wpadał tam co 5 minut? kiedyś odstawiłem grę na kilka dni żeby zająć się innym tytułem. kiedy odpaliłem dostałem jakieś śmieszne pieniądze jakby tylko z paru godzin. jak potrzebujesz hajs to zajmij się pobocznymi questami, pracami dorywczymi, wynajem, otwórz wszystkie skrzynie itd. sporo kasy padnie jeżeli nie znajdziesz kogoś hojnego Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 7 marca 2010 Opublikowano 7 marca 2010 Ma ktoś lalki Luciana, Młota i Gartha? Mam resztę lalek, więc moglibyśmy pomóc sobie nawzajem. Szukam też kogoś do zrobienia 'filantropa' (podarowanie prezentu). Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 20 marca 2010 Opublikowano 20 marca 2010 (edytowane) ma ktoś może save przed tym jak otworzył ostatnie demoniczne wrota? w zamian pomógł bym z czymś innym w czym będę w stanie e: nevermind Edytowane 21 marca 2010 przez Colin84 Cytuj
white_darqo 0 Opublikowano 25 marca 2010 Opublikowano 25 marca 2010 (edytowane) Brakuje już tylko lalek : Garth, Reaver, Hammer, Ostatni achiv. Gt: Hunterius Edytowane 26 marca 2010 przez white_darqo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi