Skocz do zawartości

Fable 2

BBGodzilla

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy ktoś nie ma lalki Hammer na zbyciu?

Mam podwójnego Garth'a (mogę wystrzelać więcej w razie czego).

Tylko Hammer mi brakuje do kompletu :>

Opublikowano

KIELiCH, dzięki za ofertę, ale własnie udało mi się dostać Hammer od znajomka, u którego ta lalka jest na strzelnicy :)

Więc i achi wpadło, i komplet lalek już mam ^_^

Ale dzięki za chęć pomocy.

Opublikowano

Ma ktoś może jeszcze Fable 2 albo pamięta skąd dorwać "mizerną marchew" (puny carrot)? Brakuje mi do zrobienia achivka z Knothole Island. W sieci znalazłem, że mogę kupić ją na rynku i na starówce Bowerston (u handlarzy produktami rolnymi). Niestety, moi kupcy są tak wypasieni, że sprzedają tylko marchew trzy, cztero i pięciogwiazdkowe, czyli domową, wodną i boską (ta która mnie interesuje jest pewnie jedno lub dwugwiazdkowa). Znalazłem też kupca w Oakfield i miał "lepsze" wersje marchwi. Wykupywałem im cały asortyment, podnosiłem ceny na straganach i nic.

W zamian mogę poratować pieniędzmi, wypasioną bronią, lub czymś podobnym.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie pamiętam jak się to miejsce nazywa (dawno już nie grałem w F2) ale na południu, miasto z portem tam gdzie wypływasz na wyspę - tam kupisz (na górze po prawej) na straganie tę marchew.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kup se jakiś sklep. Przestaw zegar w konsoli na następny dzień. Kup drugi sklep, przestaw zegar. Kup następne dwa sklepy, przestaw zegar. Kup duży sklep i tawernę, przestaw zegar. Kup wszystko w Bowerstone, przestaw zegar. Gratuluje, właśnie masz co najmniej 500 tys. złota.

Opublikowano

Kup zamek, odłącz konsolę od neta, zmień datę na 2005 rok, wejdź do gry, zapisz i wyjdź, podłącz konsolę z powrotem do neta, wejdź do gry- tada! Same dziewiątki na koncie.

Opublikowano

chyba naprawili to patchem bo ogólnie nabijanie kasy było dziwne. o ile dobrze pamiętam hajs wpadał tam co 5 minut? kiedyś odstawiłem grę na kilka dni żeby zająć się innym tytułem. kiedy odpaliłem dostałem jakieś śmieszne pieniądze jakby tylko z paru godzin.

jak potrzebujesz hajs to zajmij się pobocznymi questami, pracami dorywczymi, wynajem, otwórz wszystkie skrzynie itd. sporo kasy padnie jeżeli nie znajdziesz kogoś hojnego :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

ma ktoś może save przed tym jak otworzył ostatnie demoniczne wrota? w zamian pomógł bym z czymś innym w czym będę w stanie :)

e: nevermind

Edytowane przez Colin84