Opublikowano 7 grudnia 200816 l poszukuje kogos kto by mi pozyczyl na chwile wszystki lalki?i odrazu pomogl z niektorymi achi. w zamian moge zaoferowac pomoc w kazdej innej grze. Edytowane 7 grudnia 200816 l przez rurson
Opublikowano 8 grudnia 200816 l Ja potrzebuję do calaka: -Wszystkie gesty -lalki Ktoś mi pomoże? Będę bardzo wdzięczny
Opublikowano 8 grudnia 200816 l Jest ktos kto niedługo bedzie miał achievmenta The Completionist? Sam bym go zrobił ale nie mam pub games...
Opublikowano 21 grudnia 200816 l Pomoże ktoś z achievementem z lalkami i tym, do którego potrzeba pub games? Byłbym bardzo wdzięczny. Kontakt najlepiej na XL.
Opublikowano 22 grudnia 200816 l jak podnieść wartość zamku w tych ogrodach który kupilem za 1 000 000 ?
Opublikowano 23 grudnia 200816 l Właśnie bezsensu to zrobili nawet go nie można sprzedać, czy nawet tam mieć rodzinę i mieszkać na stałe, szkoda
Opublikowano 2 stycznia 200916 l The Completionist i The Dollcatcher jest ktoś w stanie pomóc? mój GT: evelan to od razu zaproście do listy w zamian mogę pomóc z np posiadłością za 2.5mln
Opublikowano 4 stycznia 200916 l Ja mam laleczkę młota Jakby ktoś chciał się wymienić na jakąkolwiek inną
Opublikowano 5 stycznia 200916 l Ja też mam 3 lalki młot:D ,więc chętnie się dołączę oraz powymieniam na inne;)
Opublikowano 8 stycznia 200916 l Autor Ej a jeśli kolega ma wszystkie silver keye to jeśli wejde do niego na co-opa to też dostane achiva ? Jeśli tak to jedt taka osoba na forum ? thx
Opublikowano 8 stycznia 200916 l Wlasnie zaczalem grac w Fable 2 i milo by bylo czasem w co-op popykac,wiec jak ktos chetny czasem wejsc (chocby dla achieva) to byloby fajnie.
Opublikowano 8 stycznia 200916 l Musiałbyś być przy tym jak ostatni klucz znajduje. Chyba że tak było z gargulcami...
Opublikowano 8 stycznia 200916 l Mam Lucieny, ale jak coś to szybko z wymianą, bo gre mam ostatni dzien. Ja bym prosił o inne prócz Lupieżcy i Gartha je także mógłbym załatwic moze, pisac na GT: Verg Pl Edytowane 8 stycznia 200916 l przez Vergo
Opublikowano 11 stycznia 200916 l Ma tu ktos jeszcze ta gre i chetny na chwile co-opa dla achievow? To samo pytanie tez odnosnie lalek,nie mam jeszcze zadnej ale pewnie bede chcial sie pozniej z kims wymienic
Opublikowano 27 stycznia 200916 l Szukam lalek na wymiane - mam Terese. Ewentualnie wypozycze komplet na chwile