Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

poszukuje kogos kto by mi pozyczyl na chwile wszystki lalki?i odrazu pomogl z niektorymi achi.

w zamian moge zaoferowac pomoc w kazdej innej grze.

Edytowane przez rurson

• Odpowiedzi 143
  • Wyświetleń 6,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Co do achiva z kopaniem kurczaka - skopałem kurczaka wiele razy i mi jeszcze nie naliczyło

Opublikowano

Ja potrzebuję do calaka:

-Wszystkie gesty

-lalki

Ktoś mi pomoże? Będę bardzo wdzięczny

Opublikowano

Jest ktos kto niedługo bedzie miał achievmenta The Completionist? Sam bym go zrobił ale nie mam pub games...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pomoże ktoś z achievementem z lalkami i tym, do którego potrzeba pub games? ;)

Byłbym bardzo wdzięczny. Kontakt najlepiej na XL. ;)

Opublikowano

Właśnie bezsensu to zrobili nawet go nie można sprzedać, czy nawet tam mieć rodzinę i mieszkać na stałe, szkoda :/

Opublikowano

The Completionist i The Dollcatcher jest ktoś w stanie pomóc? :)

mój GT: evelan to od razu zaproście do listy w zamian mogę pomóc z np posiadłością za 2.5mln

Opublikowano

Ja też mam 3 lalki młot:D ,więc chętnie się dołączę oraz powymieniam na inne;)

Opublikowano
  • Autor

Ej a jeśli kolega ma wszystkie silver keye to jeśli wejde do niego na co-opa to też dostane achiva ? Jeśli tak to jedt taka osoba na forum ? thx

Opublikowano

Wlasnie zaczalem grac w Fable 2 i milo by bylo czasem w co-op popykac,wiec jak ktos chetny czasem wejsc (chocby dla achieva) to byloby fajnie.

Opublikowano

Mam Lucieny, ale jak coś to szybko z wymianą, bo gre mam ostatni dzien. Ja bym prosił o inne prócz Lupieżcy i Gartha :) je także mógłbym załatwic moze, pisac na GT: Verg Pl

Edytowane przez Vergo

Opublikowano

W przypadku gorgulców trzeba być przy otwarciu skrzynki ze skarbem

Opublikowano

Ma tu ktos jeszcze ta gre i chetny na chwile co-opa dla achievow?

To samo pytanie tez odnosnie lalek,nie mam jeszcze zadnej ale pewnie bede chcial sie pozniej z kims wymienic

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam lalek na wymiane - mam Terese. Ewentualnie wypozycze komplet na chwile ;)